- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
annesi babası ayrı derken? ayrılar mı
Evet annesi babasi ayri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annesi babası ayrı derken? ayrılar mı
ayrıysa haftada 2 sıkar ama 1 gün kalmasında sakınca olmaz bence. maalesef olması gereken bu.Evet annesi babasi ayri
ayrıysa haftada 2 sıkar ama 1 gün kalmasında sakınca olmaz bence. maalesef olması gereken bu.
Kayinvalideniz herkeste esit kalmiyor mu?
9 ay bitti tam bu gun ;:)
40 yaşında ise bütün çocukları evlimi evde küçük çocuk yok mu? Okuyan.40 yasnda yasli degilki . Rahat edemiyorum yannda iste . Sicak Zaten hava rahat gyinemiyorum . Kocamla yakin olamiyorum . Mesela uzanip tv izliyemiyorum . Dus alinca yanls anlasilcam diye utaniyorum . Bi de sigara iciyo biz icmiyoruz cok rahatsz oluyorum sigaradan . Sevmiyorum zaten . Sevmedgim briyle Ayni yerde gunlerce yasamak istemiyorum . Normal zmnda gelsin kalsin otursun hafta da en az 2 gun cok
Allah tamamına erdirsin daha sene bile olmamış ay olmuş. Yakınlaşmak istemen çok normal o zaman. Kusura bakma ben sadece kayınvalidene karşı böyle tavırlı olduğunu ve uzun süredir evlisin diye düşündüm. Sorun sanırım eşin senin kadar sana düşkün değil diye düşünüyorsun. Yani annesi gelse 2 gün uzak duracağız ama o bunu dert etmiyor diye sorunun var. Şöyle söyleyeyim; kardeşi ise küs olduğu gelip özür dilese abisinden elini öpse sorun çözülür. Ya sırf bu yüzden de değil, ölümlü dünya yazık değil mi küs olmalarına değer mi? Sen de düşünme bence kayınvaliden yatılı kalmak istemez diye düşünüyorum herkesin düzeni var.
işte eşini 1 güne ikna etmeye çalış. 1 den fazla gün insana ezıyet gibi gelır her hafta..1 gun kalsin ne olacak bizim icinde degsklik olur ama 2 gun ve ustu cok . Hem daha 9 aylik evliyiz
40 yaşında ise bütün çocukları evlimi evde küçük çocuk yok mu? Okuyan.
40 mı
çok fazl gençmiş. herkesı gömer o sonra gider bence
Erken yaşta anne olmuş o zaman.Kucuk oglu bnden 1 yas Kucuk calisiyor uniye basliycak bu yil . Ortanca calisiyor
Erken yaşta anne olmuş o zaman.
hani bütün çocukları evlı olsa ve sırayla kalsa yapacak hiçbişi yokBncede :))
Ben kabul etmem 2 senelik evliyiz 1 kere kaldılar ama eşim istemediğimi biliyor aynı şehirde ne alaka haftada 2 sefer bi de çüşş yani.