kv'nin haftada en az iki gun bizde kalmasi normal olur mu ?

9 ay bitti tam bu gun ;:)

Allah tamamına erdirsin daha sene bile olmamış ay olmuş. Yakınlaşmak istemen çok normal o zaman. Kusura bakma ben sadece kayınvalidene karşı böyle tavırlı olduğunu ve uzun süredir evlisin diye düşündüm. Sorun sanırım eşin senin kadar sana düşkün değil diye düşünüyorsun. Yani annesi gelse 2 gün uzak duracağız ama o bunu dert etmiyor diye sorunun var. Şöyle söyleyeyim; kardeşi ise küs olduğu gelip özür dilese abisinden elini öpse sorun çözülür. Ya sırf bu yüzden de değil, ölümlü dünya yazık değil mi küs olmalarına değer mi? Sen de düşünme bence kayınvaliden yatılı kalmak istemez diye düşünüyorum herkesin düzeni var.

40 yasnda yasli degilki . Rahat edemiyorum yannda iste . Sicak Zaten hava rahat gyinemiyorum . Kocamla yakin olamiyorum . Mesela uzanip tv izliyemiyorum . Dus alinca yanls anlasilcam diye utaniyorum . Bi de sigara iciyo biz icmiyoruz cok rahatsz oluyorum sigaradan . Sevmiyorum zaten . Sevmedgim briyle Ayni yerde gunlerce yasamak istemiyorum . Normal zmnda gelsin kalsin otursun hafta da en az 2 gun cok
40 yaşında ise bütün çocukları evlimi evde küçük çocuk yok mu? Okuyan.

Allah tamamına erdirsin daha sene bile olmamış ay olmuş. Yakınlaşmak istemen çok normal o zaman. Kusura bakma ben sadece kayınvalidene karşı böyle tavırlı olduğunu ve uzun süredir evlisin diye düşündüm. Sorun sanırım eşin senin kadar sana düşkün değil diye düşünüyorsun. Yani annesi gelse 2 gün uzak duracağız ama o bunu dert etmiyor diye sorunun var. Şöyle söyleyeyim; kardeşi ise küs olduğu gelip özür dilese abisinden elini öpse sorun çözülür. Ya sırf bu yüzden de değil, ölümlü dünya yazık değil mi küs olmalarına değer mi? Sen de düşünme bence kayınvaliden yatılı kalmak istemez diye düşünüyorum herkesin düzeni var.

Anladim Sorun degil sonucta burda anlattigim kadarini biliyorsunuz sizde . Esimde bana duskun ama gece yatagimizdada aramiza grcek hali yok ya diye dusundugunden boyle yapiyor . Kardesinin gelip elini opecegini Sanmiyorum Cunku esim biraz ustune gtmis kardesinin . Insallah barisirlar diye umuyorum ve bu durumduzelir . Kayinvalidemde zaZaten bize az geliyo bi gun kalsin tmm bizede degisiklik oluyor ama 2 gun ve ustu cok . Ben 4 sene 3 aydir esimle iliskimiz var 3.5 yil flort oldu ama bilmiyorum normalmi ama hala onu isdeyken bile ozluyorum gun icin de opmezsem ozluyorum . Arada gun icin de sariliyorum . O da oyle ama kayinvalide gelince dogal olarak isten gelince bile opmeden hosgeldin vs. Oluyo sadece . O yuzden istemiyorum . Ins gelip kalmaz 2 gun

1 gun kalsin ne olacak bizim icinde degsklik olur ama 2 gun ve ustu cok . Hem daha 9 aylik evliyiz
işte eşini 1 güne ikna etmeye çalış. 1 den fazla gün insana ezıyet gibi gelır her hafta..
ayrıca eşinin ne olursa olur o konusmadıgı kardeşi yokken annesını görmeye gıtmesı gerekırdı. 1 saat oturup dönebılır. illa bişiler yemesıne gerek yok
eşininki bahane biraz.

Iyi de kadının evi var düzeni var yaşı genç o iki delikanlının da çamaşırı bulaşığı bu kadın yapacak zaten

Arada gelip kalsa da bir gece ancak kalır ama her hafta annem gelsin kalsın ben kardeşim ile küsüm diyor da öbür kardeşi ne olacak onu görmeyecek mi

Kvnin evine gidin hatta hep beraber çıkın dışarı işini için sönün küs olduğu kardeşi de görmesin oldu bitti

Bir de kadının düzeni varken sizi soğutmasın yarın muhtaç olunca güzelce bakacak karşılıklı yüzünüz olsun

X