kv'nin haftada en az iki gun bizde kalmasi normal olur mu ?

Annen yakında bir yerde ise sende onu çağır haftanın 2 günü, bakalım kaynanası ile aynı evde kalmaktan hoşlanacak mı? Ağzını açarsa "ne demek annem o benim tabi gelip kalacak" de.

Haklısın tabi ki rahatsız olmakta.. İnsan evinde rahat takılmak ister. Allahım korusun asla istemezdim ben de olsam.. Bu keyfi bi durum yani hasta olur elden ayaktan düşer o ayrı

9 ay bitti tam bu gun ;:)
Annem çok da yeni evliymissin ondan taktın demek bu kadar ama bir de şöyle düşün bu kadar yeniden eşinle bu konudan aran açılırsa daha kötü olmaz mı? Her hafta gelmez belki göreve gelir gibi aynı gün aynı saatte. Çok görme bence oğlunu yetiştirip sana teslim etmiş arada gelse sorun olmamalı bence.

Esim 3 kardes en buyugu esim . Annesi babasi ayri biz de ayri evde yasiyoryz kayinvalidemle . 10 15 dakka mesafede ilcelerdeyiz . Esim bi kardesiyle konusmuyor o yuzden annesinede ugramiyor . I evde onun aldigi seyleri yemem icmem annem bize gelsin haftada bir iki kez en az bizde kalsin ddiyor . Ben De sacmalama sende gideriz onlara ne olacak abartma o kardesin snin diyorum . Ayrica en az 2 kez mi bana sordunmu diyorum . Sen sacmalama burasi onun da evi kalacak cagiracagim diyor .
Kv mi sevmiyorum paraci nazli bencil . Hem o varken rahat edemiyorum . En basiti kocamla ayni koltukta uzanip tv izliyoruz o varken yapamiyorum . Yaz ayindayiz sicaktan insan sabah aksam dus aliyor ee dus alincada yanlis anlasiliyor insan utanitor . Esime diyorum olsun o annem diyor . Ben kv ile yasamak için evlenmedim kocamla yasamak icin evlendim nedir bu haftada en az 2 kere kalmak anlamiyorum . Bi de Bunu normal saniyo . Hasta olur bisey olur yada aarada olsunn gelir kalir gecen gelip kaldigi gibi ama haftada en az 2 ne ya Ben mi abartiyorum ne ypacagim bilmiyorum o kadinl la ayni evde 2 gun klmak istemiyorum .
9 aylik evliyim bu arada

Merhaba. Bende ayni sikintidan dolayi cozum yollari ararken sizin mesajiniza denk geldim.seni cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun.bende suan cok zor gunler geciriyorum hatta suan evi bile terk edip gitmek istiyorum.ama esimi cok seviyorum hep gidicem diyorum onu dusununce gidemiyorum.benimki istenmedigini bile bile kaliyor evimizde.asiri derecede yuzsuzzz esimi benden cok kiskaniyor benimle kendini bir tutuyor 70 yasinda kadindan bahsediyorum bu arada.bnde 9 aylik evliyim cocuk sahibi olmak istiyoruz ama onun yuzunden yapamiyorum gelir iyice yerlesir diye. Cok zor durumdayimm anlatamam.yasayan bilirr.

haftada iki gun kalsa ne olur? annesi soncta bu kadr vicdansz olmayin. gun gelecek sizde yaslanacaksizn empati kurun biraz.. ne ekersen onu bicerdin bu dunyada gunah yani..

Eşin annesini özlüyor demek ki kadın muhtaç değil yanında iki oğlu var yani bir tereddutu yok demek ki özluyor. Kardeşiyle kavgalı diye göremiyor da. Şimdi sen yanlız kalmak istiyorsun tabi ki haklısın da ama biraz da onun açısından baksana. Yani ne kadar doğal bir istek.

Merhaba. Bende ayni sikintidan dolayi cozum yollari ararken sizin mesajiniza denk geldim.seni cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun.bende suan cok zor gunler geciriyorum hatta suan evi bile terk edip gitmek istiyorum.ama esimi cok seviyorum hep gidicem diyorum onu dusununce gidemiyorum.benimki istenmedigini bile bile kaliyor evimizde.asiri derecede yuzsuzzz esimi benden cok kiskaniyor benimle kendini bir tutuyor 70 yasinda kadindan bahsediyorum bu arada.bnde 9 aylik evliyim cocuk sahibi olmak istiyoruz ama onun yuzunden yapamiyorum gelir iyice yerlesir diye. Cok zor durumdayimm anlatamam.yasayan bilirr.

Allah yardimciniz olsunn . Kv ye cekilmez hale getirin durumu bnce . Evi temizlemeyin mesela . Has ta numarasi yapip tum gun yatin . Esinizlede yakinlasmayin neden dersede annen var oteki odada utaniyorum deyin herkesi bezdirinn

Kalıp kalmama konusuna yorum yapmayacağım. Kişiden kişiye değişiyor bu. Bazıları el bombası gibi geliyor o eve. Patlatıp gidiyorlar.
Eğer böyle biri değilse bu kadar karşı durmayın derim.

Bunun dışındakilere takıldım ; rahat banyo yapamayacağım , işten gelince kocamı öpemeyeceğim v.s
Ne kadar çok detaylara takılıyorsunuz.
Yanlış anlaşılıyor diye banyo yapamamak ne ya ne gereksiz bir takıntı. Hoşgeldin demenin neyi ayıp ?
Geriye sadece film ve sigara kalıyor. Film iki gün uzanarak izlemeyin ne olacak ki ? Sigarayı da pencere dışında / balkonda içsin.
Çözümsüz sıkıntılar değil bunlar.

Gelip kalması falan değil de, eşin tepkisi çok çirkin.
Annesinin de evi sayılır ama senin evin olmasa gerek ki sana sorulmuyor bile.
Herhalde ben olsam çirkinleşirdim bu tavırları sonrasında. Baktım, benim fikrim önemsenmiyor. Annesi geline sabah evden çıkar, akşam gelirdim.

Allah yardimciniz olsunn . Kv ye cekilmez hale getirin durumu bnce . Evi temizlemeyin mesela . Has ta numarasi yapip tum gun yatin . Esinizlede yakinlasmayin neden dersede annen var oteki odada utaniyorum deyin herkesi bezdirinn
Kayinvalidem temizligin t sini bile bilmez.hic rahatsiz olmaz temizlik yapmamamdan.anca yer icer baska bildigi bisey yok.esimle yakinlasmama. Konusuna gelince o da ise yaramiyor malesef...

Siz de kendi annenizi çağırın. Çok kötü alışkanlıklar bunlar, ne demek benim dediğim olacak ? Sizi kendisine cariye mi aldı köle mi aldı?

Kayinvalidem temizligin t sini bile bilmez.hic rahatsiz olmaz temizlik yapmamamdan.anca yer icer baska bildigi bisey yok.esimle yakinlasmama. Konusuna gelince o da ise yaramiyor malesef...

Daha cok diretirseniz yakinlasma konusunda ise yaryabilir bence . Ya da duzgunce konusarak olmuyorsa da Surekli kayinvalide nin memnun olmayacagi sekilde davran . Ben olsam kv fareden korkuyo diyelim eve fare bulur salardim o kdr yani :) tabaginin icine saç koy tiksinsin saclarindan . En sevmedigi seyleri yap . Gece uyurken tv ac son ses . Sabah uyurken ondan erken kalk gurultu cikar . Soruncada is ypiyorum anne dersin . Biktir . Evde neyi sevmiyorsa yap . Kendi gitmek istycek duruma gelene kadar

X