- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 23
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Sen niye kendi düzenini bozuyorsun ki. Doğal davranmaya devam et bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem çok da yeni evliymissin ondan taktın demek bu kadar ama bir de şöyle düşün bu kadar yeniden eşinle bu konudan aran açılırsa daha kötü olmaz mı? Her hafta gelmez belki göreve gelir gibi aynı gün aynı saatte. Çok görme bence oğlunu yetiştirip sana teslim etmiş arada gelse sorun olmamalı bence.9 ay bitti tam bu gun ;:)
Esim 3 kardes en buyugu esim . Annesi babasi ayri biz de ayri evde yasiyoryz kayinvalidemle . 10 15 dakka mesafede ilcelerdeyiz . Esim bi kardesiyle konusmuyor o yuzden annesinede ugramiyor . I evde onun aldigi seyleri yemem icmem annem bize gelsin haftada bir iki kez en az bizde kalsin ddiyor . Ben De sacmalama sende gideriz onlara ne olacak abartma o kardesin snin diyorum . Ayrica en az 2 kez mi bana sordunmu diyorum . Sen sacmalama burasi onun da evi kalacak cagiracagim diyor .
Kv mi sevmiyorum paraci nazli bencil . Hem o varken rahat edemiyorum . En basiti kocamla ayni koltukta uzanip tv izliyoruz o varken yapamiyorum . Yaz ayindayiz sicaktan insan sabah aksam dus aliyor ee dus alincada yanlis anlasiliyor insan utanitor . Esime diyorum olsun o annem diyor . Ben kv ile yasamak için evlenmedim kocamla yasamak icin evlendim nedir bu haftada en az 2 kere kalmak anlamiyorum . Bi de Bunu normal saniyo . Hasta olur bisey olur yada aarada olsunn gelir kalir gecen gelip kaldigi gibi ama haftada en az 2 ne ya Ben mi abartiyorum ne ypacagim bilmiyorum o kadinl la ayni evde 2 gun klmak istemiyorum .
9 aylik evliyim bu arada
Merhaba. Bende ayni sikintidan dolayi cozum yollari ararken sizin mesajiniza denk geldim.seni cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun.bende suan cok zor gunler geciriyorum hatta suan evi bile terk edip gitmek istiyorum.ama esimi cok seviyorum hep gidicem diyorum onu dusununce gidemiyorum.benimki istenmedigini bile bile kaliyor evimizde.asiri derecede yuzsuzzz esimi benden cok kiskaniyor benimle kendini bir tutuyor 70 yasinda kadindan bahsediyorum bu arada.bnde 9 aylik evliyim cocuk sahibi olmak istiyoruz ama onun yuzunden yapamiyorum gelir iyice yerlesir diye. Cok zor durumdayimm anlatamam.yasayan bilirr.
Hiç abartmiyosun,bende olsam istemem. Eşini ikna etmeye bak. Bugün haftada 2 gün kalan,yarın 3-5 derken size yerleşir. Ayyy kabus gibi
Kayinvalidem temizligin t sini bile bilmez.hic rahatsiz olmaz temizlik yapmamamdan.anca yer icer baska bildigi bisey yok.esimle yakinlasmama. Konusuna gelince o da ise yaramiyor malesef...Allah yardimciniz olsunn . Kv ye cekilmez hale getirin durumu bnce . Evi temizlemeyin mesela . Has ta numarasi yapip tum gun yatin . Esinizlede yakinlasmayin neden dersede annen var oteki odada utaniyorum deyin herkesi bezdirinn
Kayinvalidem temizligin t sini bile bilmez.hic rahatsiz olmaz temizlik yapmamamdan.anca yer icer baska bildigi bisey yok.esimle yakinlasmama. Konusuna gelince o da ise yaramiyor malesef...