- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Hiç abartmiyosun,bende olsam istemem. Eşini ikna etmeye bak. Bugün haftada 2 gün kalan,yarın 3-5 derken size yerleşir. Ayyy kabus gibi
Kocanda tam kılmış haaBncede . Benim dedigim olacak bosuna kendini yorma diyor nasil anlatabilirim ki bBunu on a ? Of ya kadin kendine bi koca bulsa . Ne zormus Annesi babasi ayri olan es ya . Surekli para veriyoruz bi de yetmiyo gibi bzde klacak .
Zaten hic sevmiyorum . Yarin Bi gun otekilerde evlencek ee o zmn hep bizde yasarsa dayanamam ya ben
Kocanda tam kılmış haabelki eve gelince kaynananda sizle yaşamak istemez?
Sanki kendi vakit geçircek,bütün gün sen muhattap olcan,ha hafta sonu tatilken gelse bu seferde siz eşinle baş başa zaman geçremiceniz,kayılvaldenle anlaşabiliyo olsan haftada iki gün problem olmaz sanada arkadaş olur dicem ama çekilmez biriymiş anlaşılan,eşinin kendi kafasına göre karar vermesi saygısızca bi durum,sanki kendi tek yaşıyo,orası seninde evin,ikinize ait bir düzen var,sanki sen misafir eşinde ev sahibi...
Yasli kadinin ne zarari olur.haftada iki gelmezde bir gelir.haftada bir iki gunden kslan omrunu saysan dokuz ay edermi
O kadin dokuz ay kolyuga uzanip tv keyfi yaptigin cocugu tasidi.bu kadar acimasiz olmayin.bunun yasliligida var.dogurup buyutup baktigi oglunun karisi seni istemezse gunun birinde ne dusunursun
Ne guzel yasli olan evde bereket olur.yazdiklarin senin fikrin saygin duyarim ama asla anlayamam kusura bakma.kaynanan sıkıntı veriyomu kalinca.mesela kocanla araniza giriyo mu.onu dolduruyomu
Yasli kadinin ne zarari olur.haftada iki gelmezde bir gelir.haftada bir iki gunden kslan omrunu saysan dokuz ay edermi
O kadin dokuz ay kolyuga uzanip tv keyfi yaptigin cocugu tasidi.bu kadar acimasiz olmayin.bunun yasliligida var.dogurup buyutup baktigi oglunun karisi seni istemezse gunun birinde ne dusunursun
Ne guzel yasli olan evde bereket olur.yazdiklarin senin fikrin saygin duyarim ama asla anlayamam kusura bakma.kaynanan sıkıntı veriyomu kalinca.mesela kocanla araniza giriyo mu.onu dolduruyomu
Senin annen gelse böyle, eşin aynısını yapsa burada yana yakıla boşansam mı diye gaza gelip "AAA NE OLACAK BOŞA BU KOCAYI HAYIR GELMEZ" tepkisi alırdın eminim. Anne bu anne ya.. Aile olgusunu OĞLUNU ALDIM BITTI diye görmekten vazgeçin. Iyi günde kötü günde diye artık nikah memuru sormasın bence anlamsız. Çok dert mi? 2 günlük yakınlaşmazsınız, ne olacak?
Kesinlikle katiliyorum. Nedir bu kayinvalide dusmanligi bir de kisaca kv deniliyor ya ona da ayar oluyorum. Nasil davranirsan karsiligini o sekilde alirsin yarin birgun herkes kayinvalide olacak o zaman anlasilacak ama is isten gecmis olacak.
Sorun o degil kendi annmde dahil gelse 2 gun kalsa her hafta rahat edemem yani . Sadece kayinvalideye degil
Hmmm, samimi şekilde annem de gelse aynıyım diyorsan bak orası başka ben sadece kayınvalidene sandım. O konuda bir şey diyemem tamamen başbaşa olmak istiyorsun sanırım. Kaç senelik evlisin acaba?