kv'nin haftada en az iki gun bizde kalmasi normal olur mu ?

Evli misiniz ? Korktum sizden gerçekten.

nıye yatılı kalıyorkı 2 gun gorusmenız sartmı ıstanbulun bı semtınden bı semtıne gıtmek 3 saat ınsanlar gıdıp gelıyor kımsede yatılı kalmıyor
antepdeyım burda sehrın bı ucundan bı ucuna gıtmek veya ılcesıne gıtmek 2-3 saat kımse yatılı kalmıyor
sabah gelsın aksam ustu cıksın gıtsın yatılı nıye kalıyor

Normal olmaz.Hasta değil,yaşlı değil,uzak değil.Yalnız bile değil.Sırf keyfinden gelip düzen bozmaya gerek yok.
Birisini yatıya almak saygı veya sevgi göstergesi değildir.Baştan tavrını koymazsan maalesef önüne geçemezsin.

Sizin gibi ruh hastalarini anlamiyorum ben, umarim bi oglun olur. Iki gun sarilmadan yativer dusa ogle saatinde giriver olmezsin. Iyi anlasiyoruz ama sevmiyorum ayri bi entresanlik. Unutma cok sevdigin kocani O dogurdu buyuttu. Nasil bi kafanuz varsa!

Yakinlasma konusunda diretiyorum suan ama ise yarayacagini pek sanmiyorum cunku o nerden bilecek bizim yakinlasmadigimizi yada gidip esim de soyleyemicegne gorehepside yaptigim seyler aslinnda ama tik yok malesef.daha faazla uzarsa bilmem nokur

haftada iki gun kalsa ne olur? annesi soncta bu kadr vicdansz olmayin. gun gelecek sizde yaslanacaksizn empati kurun biraz.. ne ekersen onu bicerdin bu dunyada gunah yani..

kadin yasli degilmis 40 yasinda, evide varmis, ikide bekar oglu. yalnizda degil yani. gelir oturur belki gecede kalir ama bunu bi plana baglayip her hafta 2 gun kalacak cok sacma degilmi sizcede.

Ruh hastasi sensin . Yazilarina dikkat et arkadasin yok karsinda . Yorumlari Bi oku istersen . Ayrica 9 aylik evliyim . DDaha kocam a doyamadan kaynanaylami ugrasayim ?

kadin yasli degilmis 40 yasinda, evide varmis, ikide bekar oglu. yalnizda degil yani. gelir oturur belki gecede kalir ama bunu bi plana baglayip her hafta 2 gun kalacak cok sacma degilmi sizcede.

Evi kira . Bizim de kira . Bncede sacma 10 dakka mesafedeyiz gelince kaliyor . Acayip . Gelip hftada 2 gun kalmaz umarim

Yakinlasma konusunda diretiyorum suan ama ise yarayacagini pek sanmiyorum cunku o nerden bilecek bizim yakinlasmadigimizi yada gidip esim de soyleyemicegne gorehepside yaptigim seyler aslinnda ama tik yok malesef.daha faazla uzarsa bilmem nokur

Ise yaramiyorsa bosuna diretme o zmn . Bi psikologa gidin bnce . Psikolog sana hak verecektr belki o sekilde anlar esin

Tam sen abartmıyorsun derken yazının sonunu okudum daha da şaşırdım. Sağolsun 9. ayı beklemiş bari. Söylediğin şeyler gayet mantıklı. Hastalık olur ekstrem bir durum olur ve gelir kalır. Ama sadece kardeşiyle küs olduğu için haftanın 2 günü seni kilitleyemez ki. Yahu tazeciksiniz birde. Peki sen bu konuyu eşine açarken düzgün kelimeler seçtin mi acaba? Hani erkeklerde birde inat söz konusudur ya, annesini hiç bir zaman istemiyormuş gibi algılayıp diretmiş olmasın ? Normal birşey değil bu çünkü.

Bana sormadin??? Dedim sadece . Onun da evi dedi sormamgerekmiyo dedi . Benim anannm de gelip kalsin o zmn en az 3 gun dedim . Erkegin annesininde evidir dedi . Bn de hafta zaten 7 gun en az 2 gun ne sacmlama dedim konuyu kpatip acmadik Hiç

Çok düşüncesizce davranmış. sizi ayırmış bir kere. erkeğin annesininde eviymiş ama senin annenin değilmiş. çok enteresan. Bir daha konuşmayı dene pes etme bence. gerekirse daha da yumuşak aç konuyu, aşk sözcükleriyle başla konuşmaya. hani istediğin şeyin bir tartışma değil de bir uzlaşma olduğunu anlasın. belki bu onu mantıklı düşünmeye sevk eder.

Ise yaramiyorsa bosuna diretme o zmn . Bi psikologa gidin bnce . Psikolog sana hak verecektr belki o sekilde anlar esin
Evdeki sikintilar siddetlenerek buyumeye basladi.kadin 2 gozyasi doktu diye esim tamam anne burda bizimle kal dedi.bana sormadan.kendimi yiyorum sabahtan beri kendi aileme actim bende konuyu biz senin arkandayiz cik gel dediler ne yapmaliyim sizce.gitmelimiyim kalmali mi.artik mantikli dusunemiyorum.sizce ne yapmaliyim lutgen yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…