kv'nin amacı ne şimdi

Anladim.tum sorunlar sizin bu kadar mesafeli durmanizdanda kaynaklaniyor olabilir diyorum.mesafe guzeldir bende severim ama cokta el gibi olmak uzer di beni.neyse takmayin bu kadar.ortamini buldugunuzda konusursunuz kv ile
Karşı taraftan ne aldıysam onu veren bir insan oldum hayatım boyunca. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Ben Zaman'ında çok yakın olmaya çalıştım fakat bunun benzeri olaylar yaşadıkça geri çekildim. Aynı iyi niyeti göremedim çünkü. Buna da alıştım böylede mutluyum ama durup dururken eşimle aramızda sorun çıkartmaya yönelik bilinçli hareketleri hazmedemiyorum

Yapım gereği annem hatalı konuşmuş niye böyle konuştu ki ben onunla konuşurum der konuyu kapatırdım sanırım. Karşımdakini unutmuştur diye salak yerine koymazdım açıkçası. Doğum günü vardı da niye çağırmadınız değil de neden eşime böyle söyledinizi vurgulamak amacım

Annelik yapmaları filan rüya sanırım. Gerçi iyi niyetli oğlan annelerini tenzih ederim mutlaka vardır öyleleri sadece bana denk gelmedi . Bizi aramıyor diye doldurmuş olabilirler belki ama eşim bana hiç yansıtmadı bilmiyorum o yüzden . Aramalarını ben bekledim açıkçası başta çok takıyordum ama artık umursamıyorum. Onlar beni bir kere arasalardı ben de arardım. Böyle şeylerin karşılıklı olduğunu düşünüyorum

Akşma yemk ayarlnmış olabılır koca adama konspt düzenlncek degıl ya kızıda gelırkn pasta getrmiş olabılır.

Anne doğum günü olduğunu bilsem bende gelmek kutlamak isterdim niye söylemedin diye güzelce sorabilirsin

Akşma yemk ayarlnmış olabılır koca adama konspt düzenlncek degıl ya kızıda gelırkn pasta getrmiş olabılır.
Bana söylemeden Nasıl bilebilirim yemek diye gidip kabak gibi de kalabilirdim sonuçta bilmediğimden elim boş gidecektim. Madem öyle bana yemek derken oğluna neden doğum günü diyor o kadar iyi niyetliyse

siz kaç yıllık evlisiniz,kayınpederinizin doğum günü her yıl kutlanıyor mu

nifak tohumu bakış açınız biraz garip olmuş.Eşiniz ''vay annem seni çağırmış sen neden hayır demişsin'' diye eve gelmediğine göre bu zaten sizin evlilğinizde bi sorun olmicak demektir.Belkide dediğiniz gibi yarım ağız söylemek için doğum günü meselesini söylememiştir, ki zaten bu zamana kadar aramadığı için sorun etmemişsiniz o yüzden boşverin gitsin. Ondan da ziyade belki hediye almayın diyedoğum gününü söylememiştir yada kp o sırada yanındadır. Bu da olabilir.

Eşim bu sefer vay efendim niye gitmedin diye gelmemiş olabilir ama kv bu şekilde yalan yanlış anlatımlarına devam ederse bunlar birikir ve daha büyük patlamalara neden olur diye düşünüyorum. Ortada birşeyi söylemediği halde söylemiş gibi davranmak gibi bi durum söz konusu ve bende bunu eşimle aramı açmak için yapmış olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı yorumluyorum ?

eşiniz buda tepki vericek bi potansiyele sahipse şayet kv tabiki oğlunu bildiği için çakallık çukallık yapmış olabilir. ama size bişey yokmuş gibi e çağırmış gitmemişsin demiş öylesine bişey gibi laf arasında,ben ona istinaden yorumlayarak nifak tohumu olmaz diye düşündüm. ama yalanla dolanla gerçek bi sorun yaratılabiliceğini sanmıyorum.Ayrıca eşinizin bu tür doldurmalara gelmemesi için yapabiliceğiniz tek şey var.O da kv'yi eşinize şikayet etmemek ve kötü biri olduğunu düşündüğünüzü açık açık söylememek. Herhangi bi doldurma olayında hiç değilse aklından ''eşim bişey söylemiyor halbuki'' diye düşünürse her türlü yırtarsınız. Diğer türlü ''zaten annem hakkında böyle konusuyordun'' der. Dolduruşun Allahınada gelir.

siz kaç yıllık evlisiniz,kayınpederinizin doğum günü her yıl kutlanıyor mu
Bir buçuk yıllık evliyim. Aile arasında her yıl kutlanıyor sanırım biz geçen yıl kutlamıştık. Eşimde unutur tarihleri geçen yıl kız kardeşi hatırlatmıştı birl

Eşim konuşmaz ama izler.büyük bir sabırla izler sonra bir sonuca varır. Şimdi ben eğer bu olayı konuşmasaydım hiçbirşey olmamış gibi davransaydım annesinin dediğinin doğru olduğuna inanacaktı. Konuşurken zaten senin annen şöyle kötü bizim aramızı bozmaya çalışıyor demedim. Daha sakin kalarak bir şeyler söyledim. Ben kv nin bu tarz hareketlerinin önünü bir şekilde kesmek istiyorum ama Nasıl ? Bu konuda ne öneriyorsunuz ?

Kötü birsey söylemiyor ve meseleyi anlatırken öfkenize yenilmiyorsanız zaten daha ne olsun:))) KV'niz için yapıcak bisey yok bence.Çünkü bu onun karakteri.Karakter meselesi yani. Çok iyi olsanız bile onu değiştiremezsiniz bence. O yüzden uzak kalmak çok daha mantıklı olur.

Senin gelmeni istememişler ki isteseydi kv açıkca kp doğum günü var felanca günü haberin olsun derdi..

Senin gelmeni istememişler ki isteseydi kv açıkca kp doğum günü var felanca günü haberin olsun derdi..
Çokta tın yani o umrumda olmadı zaten yalan yanlış konuşması fitne fücurluk yapması sinirimi bozuyor.

Çokta tın yani o umrumda olmadı zaten yalan yanlış konuşması fitne fücurluk yapması sinirimi bozuyor.

Aslında hemen ağzına lafı sokacaksın da ama bende iş işten geçmiş olunca çanak çalışıyor

Tuhaf mış.... aman takma ya boşver bazı seyleri görmezden gel hangi kV dörtdörtlükki uzatmada esine aran bozulmasın ne olursa olsun annesi haksız olsa haksız demez

Koca adamin dogum gununu mu kutluyolarmis keske davete icabet edip bi de yakasina ceyrek taksaydin

Aman koca adama doğumgünü mü olurmuş yaa.
Boşver huzurunu böyle basit şeyler için bozma.
Herkes hak ettiğini bulur böyle düşün.
Eşinde kusura bakmasın çok takıyorduysa babasının doğum gününü sana hatırlatıp hediye için tavsiye verseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…