Karşı taraftan ne aldıysam onu veren bir insan oldum hayatım boyunca. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Ben Zaman'ında çok yakın olmaya çalıştım fakat bunun benzeri olaylar yaşadıkça geri çekildim. Aynı iyi niyeti göremedim çünkü. Buna da alıştım böylede mutluyum ama durup dururken eşimle aramızda sorun çıkartmaya yönelik bilinçli hareketleri hazmedemiyorumAnladim.tum sorunlar sizin bu kadar mesafeli durmanizdanda kaynaklaniyor olabilir diyorum.mesafe guzeldir bende severim ama cokta el gibi olmak uzer di beni.neyse takmayin bu kadar.ortamini buldugunuzda konusursunuz kv ile
Yapım gereği annem hatalı konuşmuş niye böyle konuştu ki ben onunla konuşurum der konuyu kapatırdım sanırım. Karşımdakini unutmuştur diye salak yerine koymazdım açıkçası. Doğum günü vardı da niye çağırmadınız değil de neden eşime böyle söyledinizi vurgulamak amacımEşinizin yerinde siz olsaydınız ne derdiniz. Evet haklısın annem aramıza nifak sokmaya çalışıyor mu diyecektiniz. Hayır siz de unutmuştur deyip üzerini kapatacaktınız. O onun annesi sonuçta. Çok bir şey yapmak istiyorsanız ki ufak bir hediye alıp gidersiniz ve eşinizin yanında eğer doğum günü var deseydiniz mutlaka gelirdim sonuçta yılda birkez olan bir şey dersiniz ki bence uzatmaya hiç gerek yok. Siz bilirsiniz.
Annelik yapmaları filan rüya sanırım. Gerçi iyi niyetli oğlan annelerini tenzih ederim mutlaka vardır öyleleri sadece bana denk gelmedi . Bizi aramıyor diye doldurmuş olabilirler belki ama eşim bana hiç yansıtmadı bilmiyorum o yüzden . Aramalarını ben bekledim açıkçası başta çok takıyordum ama artık umursamıyorum. Onlar beni bir kere arasalardı ben de arardım. Böyle şeylerin karşılıklı olduğunu düşünüyorumKeşke böyle şeylere gerek kalmasa
Keşke büyük gibi davransalar, gerçekten annelik yapsalar
Bu arada 3 ay boyunca seninde arayıp sormaman doğru değil bence tabi arada kırgınlık falan var mı bilmem ama yine gelin bizi hiç aramıor diye doldurmamış eşini
Bana söylemeden Nasıl bilebilirim yemek diye gidip kabak gibi de kalabilirdim sonuçta bilmediğimden elim boş gidecektim. Madem öyle bana yemek derken oğluna neden doğum günü diyor o kadar iyi niyetliyseAkşma yemk ayarlnmış olabılır koca adama konspt düzenlncek degıl ya kızıda gelırkn pasta getrmiş olabılır.
Amacım eşim varken yaptığı şeyi yüzüne vurmakAnne doğum günü olduğunu bilsem bende gelmek kutlamak isterdim niye söylemedin diye güzelce sorabilirsin
akşam yemeğe gel dedikten sonra işim var başka zaman inşallah dedim. doğum günü özel bir gün onu söylesdi işimi ertelerdim. benim sıkıntım çağırmaması değil. eşime biz doğum gününe çağırdık ama gelmedi demesi
Eşim bu sefer vay efendim niye gitmedin diye gelmemiş olabilir ama kv bu şekilde yalan yanlış anlatımlarına devam ederse bunlar birikir ve daha büyük patlamalara neden olur diye düşünüyorum. Ortada birşeyi söylemediği halde söylemiş gibi davranmak gibi bi durum söz konusu ve bende bunu eşimle aramı açmak için yapmış olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı yorumluyorum ?nifak tohumu bakış açınız biraz garip olmuş.Eşiniz ''vay annem seni çağırmış sen neden hayır demişsin'' diye eve gelmediğine göre bu zaten sizin evlilğinizde bi sorun olmicak demektir.Belkide dediğiniz gibi yarım ağız söylemek için doğum günü meselesini söylememiştir, ki zaten bu zamana kadar aramadığı için sorun etmemişsiniz o yüzden boşverin gitsin. Ondan da ziyade belki hediye almayın diyedoğum gününü söylememiştir yada kp o sırada yanındadır. Bu da olabilir.
eşiniz buda tepki vericek bi potansiyele sahipse şayet kv tabiki oğlunu bildiği için çakallık çukallık yapmış olabilir. ama size bişey yokmuş gibi e çağırmış gitmemişsin demiş öylesine bişey gibi laf arasında,ben ona istinaden yorumlayarak nifak tohumu olmaz diye düşündüm. ama yalanla dolanla gerçek bi sorun yaratılabiliceğini sanmıyorum.Ayrıca eşinizin bu tür doldurmalara gelmemesi için yapabiliceğiniz tek şey var.O da kv'yi eşinize şikayet etmemek ve kötü biri olduğunu düşündüğünüzü açık açık söylememek. Herhangi bi doldurma olayında hiç değilse aklından ''eşim bişey söylemiyor halbuki'' diye düşünürse her türlü yırtarsınız. Diğer türlü ''zaten annem hakkında böyle konusuyordun'' der. Dolduruşun Allahınada gelir.Eşim bu sefer vay efendim niye gitmedin diye gelmemiş olabilir ama kv bu şekilde yalan yanlış anlatımlarına devam ederse bunlar birikir ve daha büyük patlamalara neden olur diye düşünüyorum. Ortada birşeyi söylemediği halde söylemiş gibi davranmak gibi bi durum söz konusu ve bende bunu eşimle aramı açmak için yapmış olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı yorumluyorum ?
Bir buçuk yıllık evliyim. Aile arasında her yıl kutlanıyor sanırım biz geçen yıl kutlamıştık. Eşimde unutur tarihleri geçen yıl kız kardeşi hatırlatmıştı birlsiz kaç yıllık evlisiniz,kayınpederinizin doğum günü her yıl kutlanıyor mu
Eşim konuşmaz ama izler.büyük bir sabırla izler sonra bir sonuca varır. Şimdi ben eğer bu olayı konuşmasaydım hiçbirşey olmamış gibi davransaydım annesinin dediğinin doğru olduğuna inanacaktı. Konuşurken zaten senin annen şöyle kötü bizim aramızı bozmaya çalışıyor demedim. Daha sakin kalarak bir şeyler söyledim. Ben kv nin bu tarz hareketlerinin önünü bir şekilde kesmek istiyorum ama Nasıl ? Bu konuda ne öneriyorsunuz ?eşiniz buda tepki vericek bi potansiyele sahipse şayet kv tabiki oğlunu bildiği için çakallık çukallık yapmış olabilir. ama size bişey yokmuş gibi e çağırmış gitmemişsin demiş öylesine bişey gibi laf arasında,ben ona istinaden yorumlayarak nifak tohumu olmaz diye düşündüm. ama yalanla dolanla gerçek bi sorun yaratılabiliceğini sanmıyorum.Ayrıca eşinizin bu tür doldurmalara gelmemesi için yapabiliceğiniz tek şey var.O da kv'yi eşinize şikayet etmemek ve kötü biri olduğunu düşündüğünüzü açık açık söylememek. Herhangi bi doldurma olayında hiç değilse aklından ''eşim bişey söylemiyor halbuki'' diye düşünürse her türlü yırtarsınız. Diğer türlü ''zaten annem hakkında böyle konusuyordun'' der. Dolduruşun Allahınada gelir.
Eşim konuşmaz ama izler.büyük bir sabırla izler sonra bir sonuca varır. Şimdi ben eğer bu olayı konuşmasaydım hiçbirşey olmamış gibi davransaydım annesinin dediğinin doğru olduğuna inanacaktı. Konuşurken zaten senin annen şöyle kötü bizim aramızı bozmaya çalışıyor demedim. Daha sakin kalarak bir şeyler söyledim. Ben kv nin bu tarz hareketlerinin önünü bir şekilde kesmek istiyorum ama Nasıl ? Bu konuda ne öneriyorsunuz ?
Çokta tın yani o umrumda olmadı zaten yalan yanlış konuşması fitne fücurluk yapması sinirimi bozuyor.Senin gelmeni istememişler ki isteseydi kv açıkca kp doğum günü var felanca günü haberin olsun derdi..
Çokta tın yani o umrumda olmadı zaten yalan yanlış konuşması fitne fücurluk yapması sinirimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?