kv'nin amacı ne şimdi

Ne guzel fazla ustune düşmüyolar. Surekli çağırsalar gelseler gitseler daha da bi sorun olurdu. Bence boylesi daha iyi bosverr

Doğum günü deyipte sanki senden bir şey bekliyormuş gibi hissettirmek istememiştir. Bu yüzden bunu düşünerek söylememiştir belkide. Ki bence böyle yani. Çağırmak istemeyen hiç aramaz. Onca zaman aramamış o gün mü arayacak. Ailece oturup kutlarlar canım. Sırf doğum günü diye seni çağırma gibi bi zorunluluğu yok. Yani sen kp nin doğum günüymüş beni niye çağırmadınızın hesabını soramazsın onlara dimi ?
Demek istediğim bence kadın senden bi şey bekliyormuş gibi düşündürmesin diye normal bi şekilde çağırmış seni. Çağırmak istemeseydi hiç aramazdı, araması için hiç bir neden yok çünkü.
Ay çok uzattım.

Ne guzel fazla ustune düşmüyolar. Surekli çağırsalar gelseler gitseler daha da bi sorun olurdu. Bence boylesi daha iyi bosverr
ilk başta kv hükmetmeye çalıştı bana ama ben mesafemi koydum. eşimde pek karıştırmaz ama kv fırsat buldukça böyle ataklar yapıyor işte. ömrüm onun oyunlarını bertaraf etmeye çalışmakla mı geçecek?

tabi ki beni çağırmak zorunda değil o konuda hemfikiriz. aramış olmasıda ben aradım demek için. oğluna da doğum gününe çağırdık gelmedi demesin o zaman. ben dg olduğunu söylemeyi unuttum desin madem o kadar iyi niyetli.

Ya bende diyorum ki, belki unutmamıştır da, siz kendinizi doğum günü diye bir şeyler almak yada bir şeyler yapmak zorunda hissetmeyin diye söylememiştir.. Yoksa ben oğlundan çekineceğini düşünmüyorum sizi çağırıp çağırmamak konusunda. Yoksa onca zaman göstermelik arar sorardı arada bir.

oğluna ayrı bana ayrı konuşmasından. oğluna çağırdık ama babanın doğum gününe gelmedi demesinden. halbuki bana öyle birşey söylemedi.

Ee canım o zaman ara kp nin doğum günü kutlamaları bir önce sonra de ki eğer babamın doğum günü olduğunu bilseydim planı iptal ederdim. Niye bana söylemedin? Kocamı arayıp bir de doğum gününe gelmedi diye sitem etmişsin de.

Canimm esin kv yi karistirmiyormus zaten. E aciklamani da yapmışsın. Takılma bence

Canim sen böyle konuştun diyelim. Eşinin yanında. Kadın yalancısın Yooo ben söylemiştim doğum günü olduğunu diyebilir. Eee sonra ne yapacaksın. O yüzden bak telefonuna arama kaydedici programlar var. İndir onlardan kv ile tel görüşmelerini kaydet. Bir şey olursa böyle benzer birsey gösterisin ilerde. Dertleşmek fazla.

işte yüzyüeyken inkar ederse o zaman bende flim kopar üzerine saldırabilirim

Kv iyi çözmüşsün haklısın istemiyorsa gelmeni bari hiç aramasaymış karşısındakini yaptığı saygısızca onun yüzüne karşı söyl seninde herşeyi yutan pısırık kişiliğin olmadığını dikkate alsın !anne kp doğum günü vardıda sen bana telde neden söylemedin

o kadar kurnaz bir kadın ki beni aramasa top onda kalacaktı. o aramadı olacaktı. ama şimdi etrafa ben aradım gelmedi diyor. çok akıllı ya etrafa kendini melek beni kötü olarak gösteriyor. aman canım dg olduğunu söylemeyi unutmuşum diyip işin içinden çıkacak. ben düz bir insanımdır böyle entrikalar beni gerçekten yoruyor.

Şimdi Kayınvalideyi tanıyan sizsiniz hangi hareketin altında ne var bunu bilen sizsiniz. Eşinizi tanıyan sizsiniz. Kasıt yoktur diyoruz hayır var diyorsunuz uzatmayın diyoruz olmaz diyorsunuz. Siz zaten ne yapacağınıza karar vermişsiniz. Aile meclisi toplanmışken herkes oradayken açık açık sorun o zaman.

Kv kendi üç kağıdında boz canım !

Ben tanimiyorum kayinvalidenizi tabi siz daha iyi bilirsiniz Eger kayinvalidenizin gercekten kotu niyeti icin size haber vermediyse ki esinize cagirdim gelmedi diyorsa bariz kotu niyet gordum ben sizde hediyenizi alin cikin gidin kayinbabanizin dogum gununu kutlayin samimi sekilde babacim bilmiyodum annem de aradi ama siradan bir gun gibi gel istersen deyince hic tahmin etmedim de yoksa bilsem hic yalniz birakir miyim elimden geleni yapar gelirim de bi dahakine artik unutmuştur annem seklinde lafınizi yapistirin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…