• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv'nin amacı ne şimdi

Kayinpederin dogum gununu bilmemeniz arayip kutlamamaniz sizin hataniz.3 aydir siz arayip sorun esinizin annesini.neden bu kadar soyutluyorsunuz kendinizi.
Gidip bide yuzune vuracagim diyorsunuz
Ozur dilemeniz gerekir farkindamisiniz?
özür dilenecek birşey yapmadım. bana nasıl davranılıyorsa bende o şekilde davranıyorum. bana sıcak olup el muamalesi yapmasalardı bende sıcak olurdum.doğum gününü bilmek zorunluluğu hissetmedim hiç. ama bir organizasyon yapılıyorsa onların hatırlatması gerek bence. kalfı ki sorunum o değil bana başka eşime başka konuşulması.

Basit bir konu..
Gitmemişsin olmuş geçmiş. .
Eşin neden uzakta ?

belki ilk adımı o atmalıydı ama sizin tavrınızdan sanki o arasa bile siz onu aramazdınız gibi hissettim bilemiyorum belki yanlış anlamısımdır ama her türlü saçma yani 3 ay hiç görüşmeyip doğum gününe çağırmak falan nerden tutsan elinde kalır.
ben neden beni çağırmadı demiyorum ki zaten herkesin keyfi bilir. istemeyen çağırmaz. benim sıkıntım ayrı ağızlarla konuşulması eşimin doldurulması. yoksa bende bilirim eşime ailen beni aramıyor sormuyor ne biçim bi aile filan diye dır dır etmesini.

akşam yemeğe gel dedikten sonra işim var başka zaman inşallah dedim. doğum günü özel bir gün onu söylesdi işimi ertelerdim. benim sıkıntım çağırmaması değil. eşime biz doğum gününe çağırdık ama gelmedi demesi
Klasik kayinvalide iste kendince sen.haklisin tabi eger esin bu konuyu kendi acar uspeelerse sen de kendince hakli oldugunu savun ama adini bile anmazsa ustunu kapa gitsin

Kayinpederin dogum gununu bilmemeniz arayip kutlamamaniz sizin hataniz.3 aydir siz arayip sorun esinizin annesini.neden bu kadar soyutluyorsunuz kendinizi.
Gidip bide yuzune vuracagim diyorsunuz
Ozur dilemeniz gerekir farkindamisiniz?
Bende bilmem kayınpederimin doğumgününü, suç olduğunu da düşünmüyorum

Son düzenleme:
Kv ile normalde aranız nasıl bilmiyorum ama 3 aydır görüşmediğinize göre çok iyi olduğunu da sanmıyorum. Sizi çağırmış olmak için çağırmış bence. Hani resim falan görürsünüz ,eşinize beni çağırmadılar dersiniz diye. Ama bunu hiç sıkıntı yapmaya gerek yok. Eşiniz geldiğinde herkesin olduğu yumuşak bir ortamda dile getirin.
Ben olsaydım şöyle söylerdim; Babacığım doğum günün kutlu olsun, gelmeyi çok isterdim , annem de sağolsun çağırdı ama ben doğum günü için olduğunu bilmiyordum, sonradan fotoğrafları görünce anladım. Yoksa doğum günün için en önemli işimi bile ertelerdim, senden önemli değil.
Ben böyle yapıyorum genelde. Kimseyi kırmadan herşeyi söylüyorum artık, susup , aptal yerine konulup, ihalenin üzerime kalmasına izin vermiyorum.
Ayrıca eşiniz yokken onlar sizi hergün arayıp sormalı ki siz de onları arayasınız.

Çağırdık gelmedi demiştir, ille de doğumgünü vurgusu yoktur belki
Ay bi de kayınpeder koca adam, yeni doğan bebeğin 1 yaş partisi değil sonuçta ben gereksiz bulurum zaten bilsem de işimi ertelemem sanırım
bende gereksiz bulurum bizim ailede kutlanmaz mesela. dg olduğunu söyleselerdi sırf alınmasınlar tatsızlık çıkmasın diye giderdim. ama o doğum günü vurgusu var biz çağırdık ama gelmedi denmiş olay bu zaten.

bende gereksiz bulurum bizim ailede kutlanmaz mesela. dg olduğunu söyleselerdi sırf alınmasınlar tatsızlık çıkmasın diye giderdim. ama o doğum günü vurgusu var biz çağırdık ama gelmedi denmiş olay bu zaten.
Eşin varken görüşünce de ki doğum günü olduğunu söylememiştiniz, bilsem işimi erteler yine gelirdim
Olsun bitsin
Bi amacı varsa da, yüzüne söylersin açığa çıkmış olur, eşin de görür

Bence irdelemeyin ağzınızın tadı kaçmasın
Eşiniz zaten üstünde durmamış bence sizde hiç kaile almayın
yüzüne vurmak istememdeki amaç bir daha böyle şeyler yapmasın. önünü almak istiyorum

yüzüne vurmak istememdeki amaç bir daha böyle şeyler yapmasın. önünü almak istiyorum

Şöyle diyeyim eğer bir insan kötü ise önüne geçemezsiniz aksine azdırabilirsinizde
Ha konusu geçer sizin yanınızda sizde keşke kp doğum günü olduğunu belirtseydiniz anne ozaman gelirdim işimi erteleyip
Fakat siz bunu belirtmediğiniz için bende normal gün sandım
Hoş oda normal birgün benim içinde:KK48: yani tabiri caizse :)

Kv ile normalde aranız nasıl bilmiyorum ama 3 aydır görüşmediğinize göre çok iyi olduğunu da sanmıyorum. Sizi çağırmış olmak için çağırmış bence. Hani resim falan görürsünüz ,eşinize beni çağırmadılar dersiniz diye. Ama bunu hiç sıkıntı yapmaya gerek yok. Eşiniz geldiğinde herkesin olduğu yumuşak bir ortamda dile getirin.
Ben olsaydım şöyle söylerdim; Babacığım doğum günün kutlu olsun, gelmeyi çok isterdim , annem de sağolsun çağırdı ama ben doğum günü için olduğunu bilmiyordum, sonradan fotoğrafları görünce anladım. Yoksa doğum günün için en önemli işimi bile ertelerdim, senden önemli değil.
Ben böyle yapıyorum genelde. Kimseyi kırmadan herşeyi söylüyorum artık, susup , aptal yerine konulup, ihalenin üzerime kalmasına izin vermiyorum.
Ayrıca eşiniz yokken onlar sizi hergün arayıp sormalı ki siz de onları arayasınız.
yorumunuz için teşekkürler. böyle bir şey çok mantıklı olacak sanırım herkes aynı ortamdayken söylemek. ama şunu da eklemek istiyorum eşime farklı konuştuğunu üsturuplu bir şekilde söylemek istiyorum.

özür dilenecek birşey yapmadım. bana nasıl davranılıyorsa bende o şekilde davranıyorum. bana sıcak olup el muamalesi yapmasalardı bende sıcak olurdum.doğum gününü bilmek zorunluluğu hissetmedim hiç. ama bir organizasyon yapılıyorsa onların hatırlatması gerek bence. kalfı ki sorunum o değil bana başka eşime başka konuşulması.
Eger ailesiyle boyle mesafeleli olak sizi mutlu ediyorsa niye takiyirsunuz.yok mutlu etmiyorsa konusun.taslarinizi dokun..belki biu olay vesile olur.
Sonucta esin ailesi.bi omur gorusulecek

Bence bilinmeli.sizin aile kulturunuzle alakalidir.bizde onemli..hem benim ailemde hem esimin ailesinde.
Eminim beklemislerdir.
dediğiniz gibi aile kültürüyle alakalı. abim yengem eşim arkadaşların doğum günü kutlanır ama anne ve babamin dg kutlanmaz bizde. o gün işim olmasaydı yemeğe diye gitseydim mesela elim boş gidecektim. ortada kabak gibi baka kalacaktım.

Back