kv'nin amacı ne şimdi

Kayinpederin dogum gununu bilmemeniz arayip kutlamamaniz sizin hataniz.3 aydir siz arayip sorun esinizin annesini.neden bu kadar soyutluyorsunuz kendinizi.
Gidip bide yuzune vuracagim diyorsunuz
Ozur dilemeniz gerekir farkindamisiniz?

Kayınpederimin doğumgününü bilmem hiç de sorumlu hissetmiyorum kendimi. Ki aramızda problem yok. Eşimin hatırlayıp bana söylemesi gerek bence.
Eşim de benim anne babamınkini aklında tutamaz mesela.

Eger ailesiyle boyle mesafeleli olak sizi mutlu ediyorsa niye takiyirsunuz.yok mutlu etmiyorsa konusun.taslarinizi dokun..belki biu olay vesile olur.
Sonucta esin ailesi.bi omur gorusulecek
ben anlatamadım size kendimi sanırım. mesafe iyidir diyenlerdenim ben. derdim de vay efendim beni nasıl çağırmazlar değil. benim derdim bana farklı konuşup eşime farklı konuşmaları. bir anlamda eşime yalan söyleyip doldurmaları tek derdim bu. kimseye kendinizi zorla sevdiremezsiniz zaten ben orasında değilim olayın.

Bence bilinmeli.sizin aile kulturunuzle alakalidir.bizde onemli..hem benim ailemde hem esimin ailesinde.
Eminim beklemislerdir.
Benim kayınpederim de babam da hiç doğum günü kutlamadı
Ama kayınpederim kutlasa bile aramazlarsa bilmem ben, insan eşininkini zor hatırlıyor
Suç muç değil bilmemek, benimkini de onlar bilmiyor ben hiç bozulmam işime gelir. Eşimle kutlarız, annemde rahatsız etmeyyeim der bi telefon açar kutlar.
Bizde sadece 1 yaş partileri kalabalık olur yani, dedelerin değil

Ara ve güzel bir üslup ile anne aşk olsun neden babamın dogumgunu olduğunu bana söylemedin bilseydim mutlaka gelirdim de eşinin yanında bu kadar basit..
Minicik olayları o kadar buyutuyorsunuz ki anlayamıyorum..

Ara ve güzel bir üslup ile anne aşk olsun neden babamın dogumgunu olduğunu bana söylemedin bilseydim mutlaka gelirdim de eşinin yanında bu kadar basit..
Minicik olayları o kadar buyutuyorsunuz ki anlayamıyorum..
ben fazla takıyorum sanırım. bir de uslubum sert biraz o yüzden burdaki hanımlara nasıl bir konuşma yapmalı diye soruyorum.

ben fazla takıyorum sanırım. bir de uslubum sert biraz o yüzden burdaki hanımlara nasıl bir konuşma yapmalı diye soruyorum.
Üslubunuz asla sert olmamalı işte. .yoksa haklı iken haksız duruma düşersiniz
Tatlı dil ile arada bir yanlış anlaşılma varsa düzeltilir

Iste.bizim ailedede partiler olmuyor tabi.
Ama aranip kutlaniyir.mesaj atiliyor.eger icimizden gelirsede kutlariz:) kayinvalidem benim evlilik yildonumumu bile tel ile arar kutlar.dogum gunlerimi hic bos gecmezler.ben size yazmadim ki.konu sahibi davet edilmis.davet edildiginde bilnesi tahmin etmesi gerekiyordu.ben olsam fotolari gordukden sonra kv yi arar soylerdim.unutmusum siz neden hatirlatmadiniz diye? Be benim fikrim.sizinde fikriniz odur.

Bence şu an birşey deme
Eşinede evet ben yanlış anlamışım de konuyu kapat

Elbet seninde zamanın gelir
Sende onu aynı duruma düşür
İntikam soğuk yenen bir yemekmiş

Eşin sana inanmadı mı?

Bence herkesin evde olduğu bir saatte kayınpederini ara doğumgününü kutla. 'Annem yemeğe çağırdı ama doğumgünün olduğunu söylemedi' de ki senden çıksın olay.
Eşine de daha sonra 'babanı geç de olsa kutladım' diye belirt.

Bu bence hiç de ufak bir olay değil. Bana göre düpedüz iftira. İftiranın büyüğü küçüğü olmaz. Masumken neden susup kabullensin?
Buradaki konuların çoğu zamanında susmak yüzünden açılmıyor mu?
Neden bir kadının hasetliği yüzünden kötü bilinsin ki birisi?

Anladim.tum sorunlar sizin bu kadar mesafeli durmanizdanda kaynaklaniyor olabilir diyorum.mesafe guzeldir bende severim ama cokta el gibi olmak uzer di beni.neyse takmayin bu kadar.ortamini buldugunuzda konusursunuz kv ile

Yok bana demedin ama kayınpederin doğumgününü bilmemek senin suçun deyince ben örnek verdim
Bende bilmem ama bu bi suç değil dedim
3 aydır görüşmediklerine göre öyle doğum günü hatırlanacak kadar samimi olamayabilirler

Bence şu an birşey deme
Eşinede evet ben yanlış anlamışım de konuyu kapat

Elbet seninde zamanın gelir
Sende onu aynı duruma düşür
İntikam soğuk yenen bir yemekmiş
intikam almak istemiyorum aslında. böyle duyguların insanı yorduğunu düşünüyorum. sadece üzüldüm sen beni oğlunla kötü etsen eline ne geçecek ki? her ne kadar bei üzmeye çalışsanda gene senin yavrun üzülecek

Yani iste bilemiyoruz.hersey olabilir.

bu arada şunu da söylemek isterim eşim buradayken hafta da bir gün gideriz mutlaka. ama 3 aydır beni ne arayan ne soran var. eşim yok ya. insan ister istemez içerliyor. sonra da diyorum ki aman boşver koskaca kadınsın başının çaresine bakıyorsun zaten.

Yani iste bilemiyoruz.hersey olabilir.
eşim buradayken haftada bir gün gideriz mutlaka . ama eşim gittiğinden beri arayan soran yok tabi. yalnız kalan ben olduğumdan birde gelinleri olduğumdan onların aramasını beklerim. uygun olanı bu bana göre benim gelinim olsa öyle yapardım.

Oğullarını özlüyorlardır, e şimdi oğlu da yok. Gerçi benim hoşuma gider, ben biraz soğuk bi tipim çünkü

Keşke böyle şeylere gerek kalmasa
Keşke büyük gibi davransalar, gerçekten annelik yapsalar
Bu arada 3 ay boyunca seninde arayıp sormaman doğru değil bence tabi arada kırgınlık falan var mı bilmem ama yine gelin bizi hiç aramıor diye doldurmamış eşini

Arayı bozmak icin yapılmış çok bariz bu butun kaynanalar ayni ya bu nasıl is

Eşinizin yerinde siz olsaydınız ne derdiniz. Evet haklısın annem aramıza nifak sokmaya çalışıyor mu diyecektiniz. Hayır siz de unutmuştur deyip üzerini kapatacaktınız. O onun annesi sonuçta. Çok bir şey yapmak istiyorsanız ki ufak bir hediye alıp gidersiniz ve eşinizin yanında eğer doğum günü var deseydiniz mutlaka gelirdim sonuçta yılda birkez olan bir şey dersiniz ki bence uzatmaya hiç gerek yok. Siz bilirsiniz.

Eşim ben seni bilirim dedi. Ama annesini savunmaya devam etti. Hatta unutmuştur dedi. Bi insan Nasıl unutabilir ki? Bende birbirimize düşürmek için böyle birşey yaptığını düşünüyorum. Ama eşim bununla uğraşmak istemiyor. Annesini arayıp neden böyle söyledin diyebilirdi. Hoş gene inkar eder de. Eşim geldiğinde mutlaka gideriz o Zaman bu konuyu açıp söylemeyi düşünüyorum. Umarım bir daha yapmaz ama çok da umutlu değilim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…