Ben öyle rolcü kadınla uğraşmazdım açıkcasıMesela daire konusu açılıyor ,başlıyor para gözlükten ,sen anneni babanı silmişsine kadar geliyor ,öyle algı yapıyor öyle oynuyor ki sonunda ağlıyor ben yalancı mıyım diye ,gidemiyoruz da şuan ondan önce ağır sağlık sorunlarımız vardı uğraşamadık ,virüs çıkınca da riske atmadık bu sene de kaldık .. eğer eşim zora koşsun zaten siler hiç acımaz
Tapu olduğunu biliyoruz,ailesi reddeder onu istemiyor eşimElinizde tapu var farkında mısınız. Tapu tapu.
Ben çok güzel silerim de :)) eşim yapmıyor ,çünkü onlara göre toplu bir para vermediği için eşim ,o aylık verdiklerinş mecbur verecek diye bakıyorBen öyle rolcü kadınla uğraşmazdım açıkcası
İster ağlasın ister zırlasın. Hiç dinlemem bile. Eşimin annesiyse annesi, anneliğini bilsin.
Bana ait birşeyin üstüne benim rızam olmadan yatıyorsa önce ben onu silerim zaten.
Tabii eşiniz ve siz naparsınız onu bilemem.
Vermek istemeyen dıye bır sey yok, mal seninse soke soke alırsın.Pasifik’le hiç bir alakası yok ,eşim defalarca bu konunun üzerine gitti .. vermek istemeyenden zorla alamazsın çünkü başta biz bi kaç sene alıcaz demiş bütün çocuklarına .. kaldı ki virüs var ,o kadın bizim için uğraşmıyor zaten kendi alacak kirasını o yüzden .. kendi almayı bırakana kadar bizde hak görmüyor benim istersem vermem diye davranıyor ,eşimi karşı çıksa silmekle tehdit ediyorlar
Madem biliyorsunuz madem malınıza sahip çıkamıyorsunuz. Kayınvalidenin ölmesini bekleyeceksiniz malınıza sahip olmak için.Ne kafadaki insanları ?? Farz et gidemedik ,kimse de yok bakacak ? ne yaşadığımızı bilerek yorum yapmadığın kesin de , bari iletişimin düzgün olsun ,sanki bilmiyoruz o söylediklerini allahım sabır
Ama evin kirada olup olmadığını onlara duyurmadan öğrenebilirsiniz? Kiradaysa yalanları ortaya çıkacak. Değilse eşiniz bu böyle olmaz 3 yıldır yerinde sayıyor ben iyi bir emlakçı bulup ilana koydurcam diyecek bu kadar basit.Şimdi eş ailesini tanımasaydım belki bende pasif derdim ama asla değil ,gidemedik sağlık sorunlarından ,sonra da virüs çıkınca kaldı ..eğer emlakçı falan dese kalbine iner sen bize karşımı geliyorsun diye
İlana koymayı bi deneyelim de ben bi sonuç alacağımızı sanmıyorum eşim karşı gelmek istemediğinden sormaktan başka bi çözüm bulamıyorAma evin kirada olup olmadığını onlara duyurmadan öğrenebilirsiniz? Kiradaysa yalanları ortaya çıkacak. Değilse eşiniz bu böyle olmaz 3 yıldır yerinde sayıyor ben iyi bir emlakçı bulup ilana koydurcam diyecek bu kadar basit.
Belli ki yalan, 3 yıl diyosunuz, 3 yıl. Adama gülerler tabi neden kendinize güldürüyorsunuz?
Ben her türlü herşeyi yaparım da eşimi reddederler keşke yapsalar :)))) onlara göre bi şeye karşı çıkmak bile saygısızlıkMadem biliyorsunuz madem malınıza sahip çıkamıyorsunuz. Kayınvalidenin ölmesini bekleyeceksiniz malınıza sahip olmak için.
Kalkıpta el birliği ile kvnizi öldürecek halimiz yok herhalde. Hiç bir çözüm işinize yaramıyorsa oturup bir bardak soğuk su içeceksiniz mecbur
Aslında şöyle diyeyim eşim toplu para değil de hep aydan aya eve vermiş destek çıkmış ya onu yardım gibi değil de zorunda gibi gördükleri için tek ben yaptırdım gözüyle davranıyorVermek istemeyen dıye bır sey yok, mal seninse soke soke alırsın.
Pasıflık var yanı.
O zaman susup kvnin Tahtalıdan 5 yıldızlı bir gidiş bileti almasını bekleyeceksinizBen her türlü herşeyi yaparım da eşimi reddederler keşke yapsalar :)))) onlara göre bi şeye karşı çıkmak bile saygısızlık
Olmaz olur mu sormaktan başka çözüm. Çatır çatır yiyolar üç yıldır o parayı bence.İlana koymayı bi deneyelim de ben bi sonuç alacağımızı sanmıyorum eşim karşı gelmek istemediğinden sormaktan başka bi çözüm bulamıyor
Hani eşim toplu para değil de Aydan aya birikim yapmak yerine bunlara verdi .. onlar da mecbur verecek gözüyle baktıkları için eşimin değil de kp in dairesi ,o ne zaman isterse o zaman verilir düşüncesi hakim ..Olmaz olur mu sormaktan başka çözüm. Çatır çatır yiyolar üç yıldır o parayı bence.
Bırak insin yaa. Bazı insanlar numaradan bile yapar bu dediğinizi. Bu ekonomik zorlukla ve kv nin psikolojik savaşıyla size ya da eşinize inse iyi mi olurŞimdi eş ailesini tanımasaydım belki bende pasif derdim ama asla değil ,gidemedik sağlık sorunlarından ,sonra da virüs çıkınca kaldı ..eğer emlakçı falan dese kalbine iner sen bize karşımı geliyorsun diye
Valla ben herşeye hazırım ,eşim bu konuda karşı gelip reddedilmek istenmiyor .. alla hakkımı yedirmesin inşallah ..Bırak insin yaa. Bazı insanlar numaradan bile yapar bu dediğinizi. Bu ekonomik zorlukla ve kv nin psikolojik savaşıyla size ya da eşinize inse iyi mi olur
Derince eşinle kavga etme. Biliyorum dardasın o evin kirası sana ilaç gibi gelecekti ama Allah'a bırak. Emin ol bu adaletsizliği yanlarında bırakmaz onların. Boşuna huzurunu bozma
Maalesef zaten iş eşte bitiyor da erkekler analarının eteğinin altından çıkıp bir büyüyebilselerEvi veriyorsun ilana satılık. Her yerde de duyuruyorsun. Özellikle kv gözüne soka soka sonra iki ayılıp bayılır. Tapu da sizde zaten. Az eşine söz geçir.Sende ayılıp bayılırsın eşin seni tutacak bu süreçte tabiki. Her şeye susma.