Evet 3 dk bile oturmamıştır. Evet, evde sürekli yalnız olduğu için kafasında kuruyor kuruyor patlıyor. Bugün güldüğü şeye yarın sen bana böyle dedin diyerek küsüyor. Yanında ne konuşman nasıl hareket etmen gerektiğine dikkat etmen gerekiyor. Eşimide anlıyorum borcumuz var, bir de kiraya cıkamayız. Kendi zevkimize göre yaptırdığımız evimden bende çıkmayı istemem. Ama huzurum kalmıyor, kendim yapıyorum ama çok takıyorum kafama eşime yansıtıyorum. Halbu ki aman diyip geçsem zaten bir şey olmayacak. Gelip beni rahatsız eden, sürekli darlayan birisi değil. Ben ayarı cektim ya gelmeye bile çekiniyor şimdi.
Geçen seneki mevzuya gelirsek; yeni evliydim, onla yemek yememizi bazı zamanlar onda uyumamızı vs istedi. Yeğenim bende kaldı diye ortalığı ayağa kaldırdı o sizle yiyor beni çağırmıyorsunuz oğluma kaş göz yapıyorsun dedi. Ben yokken yedek anahtarımla eve girip eşimi uyandırmak maksatlı girip evi kontrol edip ne kdar dağınık donu yerde duruyor diye görümcemi arayıp anlatan kişi. Bu şekilde daha bir sürü sey işte