Kv konusu

E sizde tum bunlara ragmen hala gorusuyorsaniz kendi kabahatiniz kusura bakmayin
Okey kiracilik zor tasinamiyorsunuz ama oturup cay kahve icip sonra sunu bunu dedi diyorsunuz
Hic o ortami olusturmayacaksiniz
Öyle ama unutulmustu. Normal bir insna olmustu. Karısmayacağım demişti Bende hep cevabını vererek sustuyorudum. Eşimle gidip geliyordumi kendim gittiğim nadir oluyordu. Kayınvalidem yani bu kadarı da normal bence hiç yokmus gibi yapamadım ki, yeni evliydim evliliğimize alısamadı demek ki diyip bunca seyi sineye cektim demek ki. Ama hiç birisini unutamamısım dmeek ki.

Eşiniz madem evden çıkmaya yanaşmıyor o zaman anasına ayarı verecek. Açma kapıyı alma eve, sizin eve girmesin. Girdiği sürece sorun olacak.aynı binadasın diye görüşmek zorunda değilsin. Eşin gitsin görsün gelsin.
Başka bir çözüm yok malesef
Veriyor ayarı inanın. Demediği laf kalmadı. Anlamıyor, düzelince de esim annesi sonucta hemen unutuyorç Bosver düzeldi normal değil sende umursama bosver diye bana unutturuyor. Sonra yine bir sey oluyor böyle kapanmayan seyler patlak veriyor biryandan

Doğru söylüyorsunuz ama ben daha yeni evliyken sürekli kayınvalidemde duramazdım. Bu dediğiniz belki 5-10 yıl sonra olur. Evliliğe alışmış çoluk çocuğa alışmış kşi için olabilir. Ben hevesliydim kendim yemek yapayım kendi tabaklarım tencerelerim hep bosuna mı almıstım yani. Bakın calıstıgım halde, kaynanamın yemek yapması bana büyü kavantaj olacağı halde istemedim. Cünkü kendisi ile oturup sohbet edebileceğim bir sey yok. Diyorum ya bugün güldüğüne yarın küsüyor. Yanında diken üstünde oturdugunuz konusmanıza dikkat ettiğiniz birisi olsa her gün beraber olmayı istemezdiniz.
İnsan tencereye de üzülmez be arkadaşım. Boşunaysa boşuna alınmış olsun. Hayır beni yanlış anlamayın yani asla size şu anki tavsiyem gidin kaynanayla oturun değil. Belli ki anlaşamıyorsunuz. En azından onun şuursuzluklarına aldırmayın.

Hayır. EŞim bekarken kayınvaleidemin üst katına ev yaptırmıs, camlar hariç hiç bir şey yoktu. Nişanlandıktan sonra biz yaptırdık hepsini
Eşiniz bekarken belki kendi parasıyla bile yaptırmadı o evi. Çünkü bu bilindik uyduruk yalanlardan bir tanesi. Ben oğluma ev yaptırırım,sonra da derim ki al oğlum bu ev senin. Şimdi benim oğlan bekarken bu evi kendi mi almış oluyor? Hayır. Sizi avlamışlar. Kaba inşaatı kaynana oğluna yapmıştır,artanını da size yaptırtmışlar. En başından tehlikeyi görüp kaynananın üst katındaki eve masraf yapmamalıydınız. Görünen köy kılavuz istemez,kaynanayı nişandan önce görünce nasıl bir tarzı olduğunu anlamışsınızdır.

Ev kendinize aitse kiraya verip başka yere taşınma şansınız yok mu acaba? En mantıklı çözüm bu olur

Kendi zevkimize göre yaptık evimizi her şeyi biz seçtik yaptık. Ama onun yüzünden huzur yok.
Ben öyle yapamam onca sey söylenip annecim nasılsın olamam. Geçen sene o büyük sorunlardan sonra 1-2 ay kadar hiç görüşmedim kendisi ile, sadece eşimle gittim gittiysem de soğuk durdum. Sonra sonra o adım attı eşim yüzleştirdi bizi içimdekileri söyledim o şekil kapandı konu. Şimdi tekrar açılınca tekrar yaptıklarını savunmasını kaldırıramadım. o kadar sey yasadım daha yeni evliyken pişkin pişkin iyi yaptım demesini kaldıramıyorum. Böyle de kendimi yiyip bitiriyorum.
Bu modelden bir anneye sahibim, ruh hastası bunlar. Farzet ki karşında deli var. Huzursuzluk çıkarmak onların en büyük hobisi, siz cinnet geçirince onları huzur basıyor. Mücadele etmek gerçekten çok zor. En iyi savunma o yokmuş gibi davranmak, o bile yetmiyor zaman zaman. Evine geldiğinde iş uydur, hatta gerekirse banyoya gir kilitle kendini 'işim var' de çıkma. Bu kadın ömür boyu hepinizin kaynanası olacak, kimse onu memnun edip susturamayacak.

Evet 3 dk bile oturmamıştır. Evet, evde sürekli yalnız olduğu için kafasında kuruyor kuruyor patlıyor. Bugün güldüğü şeye yarın sen bana böyle dedin diyerek küsüyor. Yanında ne konuşman nasıl hareket etmen gerektiğine dikkat etmen gerekiyor. Eşimide anlıyorum borcumuz var, bir de kiraya cıkamayız. Kendi zevkimize göre yaptırdığımız evimden bende çıkmayı istemem. Ama huzurum kalmıyor, kendim yapıyorum ama çok takıyorum kafama eşime yansıtıyorum. Halbu ki aman diyip geçsem zaten bir şey olmayacak. Gelip beni rahatsız eden, sürekli darlayan birisi değil. Ben ayarı cektim ya gelmeye bile çekiniyor şimdi.
Geçen seneki mevzuya gelirsek; yeni evliydim, onla yemek yememizi bazı zamanlar onda uyumamızı vs istedi. Yeğenim bende kaldı diye ortalığı ayağa kaldırdı o sizle yiyor beni çağırmıyorsunuz oğluma kaş göz yapıyorsun dedi. Ben yokken yedek anahtarımla eve girip eşimi uyandırmak maksatlı girip evi kontrol edip ne kdar dağınık donu yerde duruyor diye görümcemi arayıp anlatan kişi. Bu şekilde daha bir sürü sey işte
Ay terbiyesiz , bi kere dinimizde bile bu çok uyarılmıştır başkasının evine izinsiz girilmez. Ben çok tuhaf buluyorum böyle başkasının evini odasını karıştıranları , çocuğunun evinde banyo yapanlar falan keyfi

Ay terbiyesiz , bi kere dinimizde bile bu çok uyarılmıştır başkasının evine izinsiz girilmez. Ben çok tuhaf buluyorum böyle başkasının evini odasını karıştıranları , çocuğunun evinde banyo yapanlar falan keyfi
Ne yaptıgının farkında değil işte normal geliyor ona

Çok şükür ki çalışıyorum. İştede bunun gibi insanlarla uğraşıyorum gerçi, ama en azından iştekileri kafama takmıyorum bir kaç saatimi etkiliyor geçiyor. Ama kv yi çok takıyorum. Eşim arkamda duruyor hep cevap verir annesine hakkını yiyemem, benim umursamamayı öğrenmem gerekiyor niye bu kadar zorlanıyorum bilmiyorum.
Ben ilk evlendiğimde birkaç konuda sorun yaşamıştık eşim savundu ama hiçbir işe yaramadı çünkü kendi evlatlarını da hiçbir şekilde dinlemiyorlar. Ben bu konuda eltimi örnek aldım ne muhatap oluyor ne de kafasınatakiyor

Evet 3 dk bile oturmamıştır. Evet, evde sürekli yalnız olduğu için kafasında kuruyor kuruyor patlıyor. Bugün güldüğü şeye yarın sen bana böyle dedin diyerek küsüyor. Yanında ne konuşman nasıl hareket etmen gerektiğine dikkat etmen gerekiyor. Eşimide anlıyorum borcumuz var, bir de kiraya cıkamayız. Kendi zevkimize göre yaptırdığımız evimden bende çıkmayı istemem. Ama huzurum kalmıyor, kendim yapıyorum ama çok takıyorum kafama eşime yansıtıyorum. Halbu ki aman diyip geçsem zaten bir şey olmayacak. Gelip beni rahatsız eden, sürekli darlayan birisi değil. Ben ayarı cektim ya gelmeye bile çekiniyor şimdi.
Geçen seneki mevzuya gelirsek; yeni evliydim, onla yemek yememizi bazı zamanlar onda uyumamızı vs istedi. Yeğenim bende kaldı diye ortalığı ayağa kaldırdı o sizle yiyor beni çağırmıyorsunuz oğluma kaş göz yapıyorsun dedi. Ben yokken yedek anahtarımla eve girip eşimi uyandırmak maksatlı girip evi kontrol edip ne kdar dağınık donu yerde duruyor diye görümcemi arayıp anlatan kişi. Bu şekilde daha bir sürü sey işte
hakli oldugunuz konularda ortaligi ayaga kaldirin. muhtemelen arkadasiniz size gelince onun dedikodusunu yaptiginizi dusundugu icin kafasinda kurmustur. siz de vay efendim ben koskocaman kadinin sana mi soracagim eve kimin gelecegini kole miyim vs diyeceksiniz. biraz kavga biraz umursamazlikla yola gelir bu modeller. kavga actiginda sacma sapan soyledigi seylere takilmayin, boyle bir insanla mantikli bir konusma yapamazsiniz. oncelikle sacmaladigini, yaptigi seylerin bir mantigi olmadigini kabul edin. sonra da kavga sirasinda bam bam soyleyip cekip gidin. en fazla kuser, o zaman da siz biraz rahat etmis olursunuz. esinize de bir sey olmamis gibi davranin, birakin o sikayet etsin

Kızlar geçen sene kaynanamla yeni evliyken sorunlar yasamıştım. Dün bu konuları açtı üstüne ekleye ekleye saçma sapan konuştu. Altlı üstlü oturuyoruz, onunda sevdiği bir arkadasım bana gelirken ona uğramıstı taa ne zaman. Dün onu söylüyor bana senin arkadasının benim evimde ne işi var diyor. Halbu ki öyle iyi davrandı ki o zaman ona, şimdi arkasından böyle konusuyor. Yarın görse yine iyi davranacak ama arkasından konusuyor. Çok sinir oluyorum bu duruma. Söylemediğim bi seyi söyledim olarak gösteriyor. Gerçeği anlatıyorum asla anlamıyor. Kızıyla da sorunları var bi ona bi bana bir yüklendi dün. Artık sinirden bende icimdekileri söyledim. Gecen sene yasananları ben unutmadım hala dedim. Sen yaptın, yine olsa yine yaparım ben diyor. O kadar yoruldum ki. Görüşme etme diyeceksinz evden cık diyeceksiniz ama esimi ikna edemiyorum, evden cıkmaya. Haliyle kiraya gecmek istemiyor. Böyle söylüyor söylüyor sonra hic bir sey olmamıs gibi davranmaya devam ediyor kv. Ben de artık nasıl davranacağımı bilemiyorum dengem şaştı artık.
Boşan ??

Kızlar geçen sene kaynanamla yeni evliyken sorunlar yasamıştım. Dün bu konuları açtı üstüne ekleye ekleye saçma sapan konuştu. Altlı üstlü oturuyoruz, onunda sevdiği bir arkadasım bana gelirken ona uğramıstı taa ne zaman. Dün onu söylüyor bana senin arkadasının benim evimde ne işi var diyor. Halbu ki öyle iyi davrandı ki o zaman ona, şimdi arkasından böyle konusuyor. Yarın görse yine iyi davranacak ama arkasından konusuyor. Çok sinir oluyorum bu duruma. Söylemediğim bi seyi söyledim olarak gösteriyor. Gerçeği anlatıyorum asla anlamıyor. Kızıyla da sorunları var bi ona bi bana bir yüklendi dün. Artık sinirden bende icimdekileri söyledim. Gecen sene yasananları ben unutmadım hala dedim. Sen yaptın, yine olsa yine yaparım ben diyor. O kadar yoruldum ki. Görüşme etme diyeceksinz evden cık diyeceksiniz ama esimi ikna edemiyorum, evden cıkmaya. Haliyle kiraya gecmek istemiyor. Böyle söylüyor söylüyor sonra hic bir sey olmamıs gibi davranmaya devam ediyor kv. Ben de artık nasıl davranacağımı bilemiyorum dengem şaştı artık.
Çok zor kv ile yaşamak.Esinizi ikna etmelisiniz.

X