- 24 Ekim 2019
- 1.386
- 7.588
Evet annem babam yedirdi içirdi okuttu prensesler gibi baktı büyüttü. Ben de kendi çabam ve onların emekleri sayesinde mesleğimi elime aldım ve aileme hediyeler alırım, yemeklere çıkartırım, evin giderlerinde ihtiyaçları olmasa da elimi cebime atarım. Markete gider elim kolum dolu gelirim. Helali hoş olsun, onların da sefası olsun canlarım.Komiksiniz cidden ,hepimiz ana babamıza birikim yapmaksızın aaa ben bu evde yaşıyorum diye para mı veriyoruz ? Doğurdunuz her çocuğa yeme içme bakma zorunluluğuna sahip olursunuz bilmem farkındamısınız?
keşke ayrı eve çıkıp parasını yedirmeseymiş, en azından hakkı olmayan bişeyi istemezdi .. bütün evlatlarına ev düştü ayrıca kızlar vermedi çalışmadı diye ailesi niye doyurdu baktı sokağa mı atsalardı :)) kaldı ki kızların da dairesi var niye veriliyor o zaman ? Eve min 500 verip 3500 cep de yapabilirdi ?? Kimsenin aile içini bilmeden niye kesin yargılar yaparak konuşuyorsunuz ?
neyse siz yediğinizin içtiğinizin parasını anne babanıza vermişsinizdir umarım
Kimin kimde ne kadar emeği olup olmadığını bilmeden burda yorum yapan sizin 5 kuruş faydanız olmuştur ailenize umarım :)
Ayrıca bana ne oluyor diye mi soruyorsunuz ??? Hangisine güleceğimi şaşırdım bilmem anladınız mı ama eşim o benim :) hepsine daire verildi emeği sorgulanmaksızın ???
Anam babam madem doğurdu yedirip içirip sıçırıcaklar tabi diye çingenelik ve nankörlük yapmam. Allah korusun öyle evlattan.
Kayınaileden ev bekleyeceğinize az yeyin de kendi ihtiyacınızı karşılayın diyeceğim ama evlenene kadar ana babadan yemeyi ilke edinmişsiniz, evlenince de kocadan kocanın ana babasından beklemeniz çok normal sizin.
Çok iticisiniz. Aile sizi tanıdığı için içinden de gelmiyordur yardım etmek
Ben de bilsem üzerimde zerre hakkı olmayan gelinimin sürekli oğlumu sıkıştırıp ev istediğini ben de gitsin kendi babasından istesin haspam diyerek zırnık koklatmazdım.