• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yüzünden huzursuzluk :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Ben nerde yanlış yapiyorum ya torununu sevmeye geliyo kapıya anne gel diyorum içeri girmiyo gezmeye mi gidiyosun uğradın mi diyorum cevap yok yuzume bakmiyo goz goze gelmedik torununusevdi gitti kapıdaki insan mi köpek mi belli değil sebebi de biz evde yokken eve gelip kapıda kalmasi misafirliğe giderken onu cagirmamamiz ya yakın oturuyorum diye mecburmuyum bereye gitdek haberi olmasi ister merak eder zaten bana söylediği hakaretlerden yalanlardan sonra 6 aydir mesafeliydim bana yaptığı havayı esimede yapmış eşim konuşmaya gitti ben böyle bisey yapmadım dışarı gidiodum acelem vardı ondan eve girmedim demiş

sorun eve girmemesi değil kapıda beni insan yerine koyup yüzüme bakmaması nitekim 1aydir konuşmuyorduk ben yaptığına çok kirilmistim çünkü .O da gelmiyodu geçen hafta hasta olmuş tek başına yaşıyor bu arada esim üzülmüş gitti geldi bi çorbası yok yatiyo grip olmus ilac goturcem dedi tamam ben tarhana çorbası yapayım onu da götur dedim o zaman yap beraber gidelim dedi düşündüm tamam dedim çünkü eşim hep arada kaliyo ve üzülüyor haliyle hastalik dedim banada hak veriyo ama kadın diyo yapiyo ben demedim ben yapmadim diye cikiveriyo bin bir yeminle işin içinden her neyse gittik corba verdim oturduk geldik geçmiş olsun dedim konuşmuyorduk ya iki gün sonra hic bisey yokmuş gibi beni ariyo firsat buldu bende soğuk konuştum sebebi de 4 yıllık evliyim nerdeyse her bi olayda konuşulmadan üstü kapansin yüzüne vurulmasin istiyo bende eğer ortada bi kırgınlık varsa onun konuşulup iki tarafın da bu kendim icinde gecerli çözülmesinden yanayim dün akşam bana aile büyükleri geldiği için gelmek zorunda kaldı eltim felanda vardı onların yanında gelinden evlenmeden konu açılınca gelin insan olsun insan olmadiktan sonra ne yazar Allah herkese diğer eltimin ismini söylersek ayşe gibi gelin versin dedi eşimde niye anne ayşeden başka gelinlerin yok mu dedi 2gelini daha var onlar gittikten sonra eşim ben annemle bu konuyu özel konusucam yaptığı çok ayıptı dedi demekki dedim ben insan değilim kolu kırıldı bi ay peşinde kostu m temizliği yemeği hasta oldugu da gittim evinn temizliğini yaptım kendi annem gibi değer verdim karsiligi bu demekki dedim eşim gel anneme gidelim konuşalım herşeyi diyo ben gitmek istemiyorum o gelsin diyorum annem gelmez diyo daha önceki sorunlarda bana tartışma esnasında gelindin susacaksın ceneni tutacaksın dediginde bile anneler günüydü ben gittim öyle barıştık

Hakli oldugum halde gitmek istemiorum o da alıştı her defasında nasılsa o gelecek diye şimdi de eşim ikiniz rest çektiniz beni düşünmüyorsunuz diyo ben ne yapayım haklıyken niye haksizin ayagna gideyim o kadar seviyordum ki kv yi içinden gelerek gidiyordum yanina bu hale o getirdi kocama dedim bi hatam varsa götur özür dileyeyim diyorum bisey demiyo ama günlerdir ikimzde keyifsiziz ben ne yapayım mesafe koydum böyle oldu Allah iyi insanlarla karsilastirsin herkesi çok stresliyim cok :(

Eşin haklı git konuş içindekileri dök , rahatla . Amaç neymiş , öğren... Sonra da ona göre gardını al.
Veya eşine bahsetmeden kv ile sorunları kendin çöz , genelde kocalar bu durumda arada kalıyorlar. Söyle yüzüne hayırdır problem ne gardaş edasıyla ;)
:):):)

zaruret olmadıkça gitme görüşme. kapıda madem senle konuşmuyor sen de onla konuşma. eşin zaten hak veriyormuş neden kurcalıyosun ki. ayrıca aralara nokta koyarsan daha anlaşılır olur.

Stres yapmayın bırakın ne hali varsa görsün. Annenle konuşarak sorunları çözemiyoruz aksine içinden çıkılamaz hale getiriyo. Senelerdir hep aynı şey. Lütfen artık şu evin içinde benimle ve evladınla mutlu olmaya bak deyin.

Sizi öyle iyi anlıyorum ki.. Ama bu cinslere dik ve kararlı durmaktan başka yapabileceğimiz hiçbi şey yok ne yazık ki..

Eşin haklı git konuş içindekileri dök , rahatla . Amaç neymiş , öğren... Sonra da ona göre gardını al.
Veya eşine bahsetmeden kv ile sorunları kendin çöz , genelde kocalar bu durumda arada kalıyorlar. Söyle yüzüne hayırdır problem ne gardaş edasıyla :KK66:
:):):)
Zaten 4senedir böyle yaptım eşimin haberi olmadan bi çok sorunu kendim yanina gittim sordum öyle çözmeye çalıştım gözünün önünde söylediği yaptığı şeyleri reddetti yanlış anlıyosun dedi kimisinde de eşimle ben gittim artık yoruldum çözüyorum anladı hatasını diyorum 1hafta gecmeden daha büyük bişeyle kalbimi kiriyo bende insanım bende bi yere kadar tolere edebilirim . O da sorabilir kizim 6 aydır sen değiştin neyin var söyle bakalim desin bi büyük olarak bi kerede o da sorsun ben sürekli haklıyken alttan alan olmak istemiyorum artik

zaruret olmadıkça gitme görüşme. kapıda madem senle konuşmuyor sen de onla konuşma. eşin zaten hak veriyormuş neden kurcalıyosun ki. ayrıca aralara nokta koyarsan daha anlaşılır olur.
Esim konusalim barisalim istiyor bende konuşalım ama eskisi gibi olamam diyince sorun oluyor annem o nasi mesafeli olacağız diyor sen git gör torununu da görsün deyince kabul etmiyo

Zaten 4senedir böyle yaptım eşimin haberi olmadan bi çok sorunu kendim yanina gittim sordum öyle çözmeye çalıştım gözünün önünde söylediği yaptığı şeyleri reddetti yanlış anlıyosun dedi kimisinde de eşimle ben gittim artık yoruldum çözüyorum anladı hatasını diyorum 1hafta gecmeden daha büyük bişeyle kalbimi kiriyo bende insanım bende bi yere kadar tolere edebilirim . O da sorabilir kizim 6 aydır sen değiştin neyin var söyle bakalim desin bi büyük olarak bi kerede o da sorsun ben sürekli haklıyken alttan alan olmak istemiyorum artik
Çünkü alışmış , kendi ne kadar haksız olursa olsun , gelininden gelecek bir adım olacağına emin kadın...
Bırak bir süre ayşesiyle baş başa kalsın da kıymetini anlasın...

Ben nerde yanlış yapiyorum ya torununu sevmeye geliyo kapıya anne gel diyorum içeri girmiyo gezmeye mi gidiyosun uğradın mi diyorum cevap yok yuzume bakmiyo goz goze gelmedik torununusevdi gitti kapıdaki insan mi köpek mi belli değil sebebi de biz evde yokken eve gelip kapıda kalmasi misafirliğe giderken onu cagirmamamiz ya yakın oturuyorum diye mecburmuyum bereye gitdek haberi olmasi ister merak eder zaten bana söylediği hakaretlerden yalanlardan sonra 6 aydir mesafeliydim bana yaptığı havayı esimede yapmış eşim konuşmaya gitti ben böyle bisey yapmadım dışarı gidiodum acelem vardı ondan eve girmedim demiş

sorun eve girmemesi değil kapıda beni insan yerine koyup yüzüme bakmaması nitekim 1aydir konuşmuyorduk ben yaptığına çok kirilmistim çünkü .O da gelmiyodu geçen hafta hasta olmuş tek başına yaşıyor bu arada esim üzülmüş gitti geldi bi çorbası yok yatiyo grip olmus ilac goturcem dedi tamam ben tarhana çorbası yapayım onu da götur dedim o zaman yap beraber gidelim dedi düşündüm tamam dedim çünkü eşim hep arada kaliyo ve üzülüyor haliyle hastalik dedim banada hak veriyo ama kadın diyo yapiyo ben demedim ben yapmadim diye cikiveriyo bin bir yeminle işin içinden her neyse gittik corba verdim oturduk geldik geçmiş olsun dedim konuşmuyorduk ya iki gün sonra hic bisey yokmuş gibi beni ariyo firsat buldu bende soğuk konuştum sebebi de 4 yıllık evliyim nerdeyse her bi olayda konuşulmadan üstü kapansin yüzüne vurulmasin istiyo bende eğer ortada bi kırgınlık varsa onun konuşulup iki tarafın da bu kendim icinde gecerli çözülmesinden yanayim dün akşam bana aile büyükleri geldiği için gelmek zorunda kaldı eltim felanda vardı onların yanında gelinden evlenmeden konu açılınca gelin insan olsun insan olmadiktan sonra ne yazar Allah herkese diğer eltimin ismini söylersek ayşe gibi gelin versin dedi eşimde niye anne ayşeden başka gelinlerin yok mu dedi 2gelini daha var onlar gittikten sonra eşim ben annemle bu konuyu özel konusucam yaptığı çok ayıptı dedi demekki dedim ben insan değilim kolu kırıldı bi ay peşinde kostu m temizliği yemeği hasta oldugu da gittim evinn temizliğini yaptım kendi annem gibi değer verdim karsiligi bu demekki dedim eşim gel anneme gidelim konuşalım herşeyi diyo ben gitmek istemiyorum o gelsin diyorum annem gelmez diyo daha önceki sorunlarda bana tartışma esnasında gelindin susacaksın ceneni tutacaksın dediginde bile anneler günüydü ben gittim öyle barıştık

Hakli oldugum halde gitmek istemiorum o da alıştı her defasında nasılsa o gelecek diye şimdi de eşim ikiniz rest çektiniz beni düşünmüyorsunuz diyo ben ne yapayım haklıyken niye haksizin ayagna gideyim o kadar seviyordum ki kv yi içinden gelerek gidiyordum yanina bu hale o getirdi kocama dedim bi hatam varsa götur özür dileyeyim diyorum bisey demiyo ama günlerdir ikimzde keyifsiziz ben ne yapayım mesafe koydum böyle oldu Allah iyi insanlarla karsilastirsin herkesi çok stresliyim cok :KK43:

canım ben sana söyleyeyim, değişmez
içindekileri döksen de, eşin içindekileri dökse de değişmez
açık açık yüz kere de bin kere de konuşsan değişmez
ben bir süredir, bir sebeple bu konuyu araştırıyorum,
"her bi olayda konuşulmadan üstü kapansin yüzüne vurulmasin istiyo" diyorsun ya, değişmez

burada yapman gereken onu hasta olarak kabul etmek, ona acımak ve söylediklerini umursamamak
yapabileceğin başka bir şey yok
çünkü bu davranışlar gerçekten hastalık
özellikle kadınlarda ve belli bir yaştan sonra bu davranışlar çok görülüyor

çok alıngan oluyorlar, yaptıkları hataları asla kabul etmiyorlar, kaldırıma takılıp düşseler, kaldırım hatalı oluyor
maalesef tek çıkar yol onu böyle kabullenmekten geçiyor, hastadır deyip umursamamaktan geçiyor
(tabi eşini fesatça doldurmadığı sürece)
yoksa zamanla evliliğin de yıpranır

bunları gerçekten araştırmış, 2 ayrı psikiyatrla görüşmüş biri olarak yazıyorum, boş sallamıyorum yani

Stres yapmayın bırakın ne hali varsa görsün. Annenle konuşarak sorunları çözemiyoruz aksine içinden çıkılamaz hale getiriyo. Senelerdir hep aynı şey. Lütfen artık şu evin içinde benimle ve evladınla mutlu olmaya bak deyin.

Sizi öyle iyi anlıyorum ki.. Ama bu cinslere dik ve kararlı durmaktan başka yapabileceğimiz hiçbi şey yok ne yazık ki..
Allah yardımcınız olsun ben artık ne yapacagimi diyeceğimi bilmiyorum eşimle ilişkime yansıyor ikimizde canımız sıkkın oturuyoruz ne gerek var niye olsun böyle ama karşıdaki patavatsız muzur olunca bas edemiyorsun

Çünkü alışmış , kendi ne kadar haksız olursa olsun , gelininden gelecek bir adım olacağına emin kadın...
Bırak bir süre ayşesiyle baş başa kalsın da kıymetini anlasın...
Aynen onu bekliyo şuan alıştı her defasıda ayağına gitmeme bu sefer ben diretiyorum yeter artık diye o da nasılsa tıpış tıpış gelcek diye bekliyor

canım ben sana söyleyeyim, değişmez
içindekileri döksen de, eşin içindekileri dökse de değişmez
açık açık yüz kere de bin kere de konuşsan değişmez
ben bir süredir, bir sebeple bu konuyu araştırıyorum,
"her bi olayda konuşulmadan üstü kapansin yüzüne vurulmasin istiyo" diyorsun ya, değişmez

burada yapman gereken onu hasta olarak kabul etmek, ona acımak ve söylediklerini umursamamak
yapabileceğin başka bir şey yok
çünkü bu davranışlar gerçekten hastalık
özellikle kadınlarda ve belli bir yaştan sonra bu davranışlar çok görülüyor

çok alıngan oluyorlar, yaptıkları hataları asla kabul etmiyorlar, kaldırıma takılıp düşseler, kaldırım hatalı oluyor
maalesef tek çıkar yol onu böyle kabullenmekten geçiyor, hastadır deyip umursamamaktan geçiyor
(tabi eşini fesatça doldurmadığı sürece)
yoksa zamanla evliliğin de yıpranır

bunları gerçekten araştırmış, 2 ayrı psikiyatrla görüşmüş biri olarak yazıyorum, boş sallamıyorum yani
Dogru söylüyorsunuzaynen oyle kendi o kadar alinganki hemen alinir ama karşıdaki alınır mi umrunda değil pay pat söyler eşimide doldurur biz boşanmadan döndük onun yüzüne kaç kere şimdi bi kv yüzünden eşimle soğuyacağız bisey olur diye çok korkuyorum aslinda yapılması gerekeni söylüyorsunuzda yapmak cok zor bizim açımızdan

Detay ama keske nokta virgul kullansaniz okurken yorulmamis olurduk:kahve:

Esin annesinin yanlis yaptiginin farkinda.
Birak seninle samimi olmayiversin.
Sen elinden geleni yapmissin.
En azindan mesafeli olunca atacak iftira, soyleyecek yalan bulmaz.
Esine gelince, birak kendisi gitsin gelsin ilgilensin.
Bu kadar kafasina takmasin. Nice kv gelin kavgalari var. En azindan siz gorusmeyerek cozmussunuz olayi

Dogru söylüyorsunuzaynen oyle kendi o kadar alinganki hemen alinir ama karşıdaki alınır mi umrunda değil pay pat söyler eşimide doldurur biz boşanmadan döndük onun yüzüne kaç kere şimdi bi kv yüzünden eşimle soğuyacağız bisey olur diye çok korkuyorum aslinda yapılması gerekeni söylüyorsunuzda yapmak cok zor bizim açımızdan

mümkün olan mertebede mesafeni koru
gerisini de çok umursama bence

Ayşe sizden büyük olanı mi küçüğü mu ?

Sizce neden onu övüyor ? Hiç düşündünüz mu acaba nedir ondaki sevdiği ozellikler?
Belkide temizlik yemek değil , samimiyettir derdi .

Kapıya gelip yüzünüze bakmıyorsa kırılmıştır belli ki bir şeye. Yıllarını evlatlarına eşine veren kadınlar bir süre sonra yalnız yaşamaya başlayınca alıngan olabiliyorlar..

Sen bunu bunu yapıyorsun demekten çok , benden beklentin nedir , demeyi denediniz mi hiç ?

Madem yakın oturuyorsunuz , kapısını çalıp ya da mesaj atıp bugün evde olmayacağım demek zor değildir.
Bu hesap vermek değildir ki .

Belki çok darda olacak ve kapınıza çıkınca sizi bulamayacaktir. Boşuna zaman kaybı.
Gönlünü hoş tutmak zor değil ki..

Eğer size hakaretleri , zulumleri , hainlikleri yoksa , " madem annem gibi " cümlesini kuruyorsunuz öyleyse alınmayın üç beş trip atmasına.

Yalnızlıktandır alınganlığı.. Biliyorum doğanın düzeni bu ama bende birgün bir evde yalnız kalacağımı düşündükçe içleniyorum..
Sevdiğin , emek verdiğin insanların hepsi bir gün tek tek gidiyor , gidecek :KK43:

Back