Arkadaşlar ev kp kalma evet ama ben bu evde oturdugumuz zaman kv nin de uyandıgım saatten uyuyacagım saate kadar bızımle duracagını bılmıyordum boyle demedıler. Yanı hergun ugramasıda problem degıldı bır ıkı saat durup gıtse tekrar gelmese ama boyle degıldı davranısları şu şekilde oldu. Ben camı acasıya uyandıgımı anlar hemen gelır evı toplayım toplamayım cocugun uyku saatıne kadar kalır. Ikı saat gıder cocuk uyandımı dıye tekrar gelır. Aksama kadar kalır. Esım gelır sofraya bırlıkte otururuz. Yemegımızı yer cayını kahvesını verırım. Gene gıtmez. Takı bızım uykumuz gelınceye kadar saat 11 - 12 olacak ılla. Dısarı cıksak eve gelırken hemen kapıyı acar gelmek ıster veya davet eder. Oglumla kapıya cıksam parka bakkala gıtsem pesıme takılır. Her yapdıgımızı sorar. Yatmamıza kalkmamıza yememıze ıcmemıze herseyımzı sorar arasdırır bırde laf sokar. Gece bıle cocuk uyansın aglasın kapıma dayanırdı cocuk aglıyo dıye. Nasıl anlatayım daha hergun ben bu sekılde 4 yıl cekdım. En son bıkdım evı terkettım. Ve esım de bunlar olurken söyledıgımde yaslı annem alttan al ses etme gormezden gel tek basına sıkılıyor ne yapsın kıme gıtsın gıbı seyler soyledı. Anne bız aıleyız tamam gorusecegız ama bu hergun sureklı bır yasıyormusız gıbı olmaz demedı. Burdan da tasınmıyor ayrılmayı goze alıyor ama tasınmıyor. Annemı bırakamam babam yok basında dıyor. Bende kv yuzunden yuvamı yıkmak ıstemıyorum esımle bunun dısında sorunumuz yok. Kendım kv eskısı gıbı tavız vermemek adına sızden tavsıye bekledım ama yanlıs anlasılıyorum sanırım. Kv herkese soylerdı bı yatmamız ayrı bır gıbıyız dıye övünürdü bu yaptıgıyla anlatabılıyormuyum. Kendı evını sadece otel gıbı kullanıyordu. Sız olsanız nasıl katlanırsınız buna ? Hıc esımle cocugumla neden basbasa kalamadım ? Esım buna musade ettı. Anlıyomusunuz. Bır hafya ayrılıktan sonra mesafe koyabıldım. Sımdı onuda bozmaya calısıyor ve sızlerden akıl ıstıyorum. Cunkı kımsem yok danısabılecegım.