Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Ben anlatamadım anlamıyorlar çünkü yüzüne bile söyledim kaynanamın bu kadar uzun bizde kalma diye ama yok başa çıkamadım boşanıyorum bugün konuştuk hallettik

Gelen adama kaç kişi gelme der anlayış yok anlayış...Bence olaya alışmaya bak artık alışmadıkça sana dert olacak...

Allahımm bu kalma merakı nedir ya. Benim k. Valide de ilk zamanlar çağırıyodu cumartesi gidip kalıp pazar sabahı kahvaltı yapacakmış yarım saatlik yol anne geliriz sabah kahvaltıya diyodum. Gece oğluyla gelini yan odada yatınca evcilik oynadığını filanmı hissediyorlar acaba

Benim kv ile aram çok iyidir ve kendisi de çok anlayışlı kadındır allah bozmasın. Lakin ben bile dayanamam bu kadar fık fık gelsin gitsin. Yüzüne söyleyin. Gelince hürmet etmeyin. Hamileyim bulantım var ağrım var anne şunu yapıver, canım şunu çekti şunu pişiriver falan deyin kendiliğinden kaçar.

Kv bunu anlayip geride durması gerekir. Eşine yüklenme, yazik ya arada kaliyorlar hep. Annesi cünkü. Kıymetlisi.
Asssla anlamaya çalışmaz. Varsa yoksa kendi keyfini düşünür onun gönlü hoş olsun da isterse ben rahatsız oliyim hiç önemli değil ona göre. Hep eşime yüklendim şimdi bazen vicdan azabı çekiyorum. Bazen diyorum bi daha şikayet etmicem ona ama sıkıldığımda yine ona yansıtıyorum ister. aramızda ne kadar huzursuzluk oldu onun bu bizle iç içe olma hevesi yüzünden

İyi ki onun aklıyla hareket etmemişsiniz. Yoksa rutine binerdi hep beklerdi

Eşinizin anneannesi corona olmuştu şuan durumu nasıl. vefat ederse bize yerleşir demiştiniz evi yaşlı anneanne mi çekip çeviriyordu. Bence eşiniz boşanmaz boşanması demek o eve geri dönmesi demek olur ki dediğinize göre bir gün zor katlanıyor

Helal olsun ne güzel hafızanız var. Çok şükür ki tedavi gördü ilaç ve hava verdiler baya kaldı, çok sıkıldı perişan oldu hastanede. Allah kimseyi düşürmesin bütün gün bi odada yalnız yemek ve ilaç vermeye geliyorlar sadece. Testi negatif çıktı taburcu ettiler. Şimdi diğer kızının evinde yatıyor. Ben de eşime dedim anane ne yemeğini yapıyor ne işini ne farkeder yani o olmasa. O da o anneme büyük destek dedi o olmazsa annem çok kötü olur dedi. O hastanedeyken her sabah bizi arayıp evdekileri özellikle bi kaynımı şikayet ederek başlıyordu güne. Her gün ayrı bi sorunla arıyordu içim şişmişti.gün içinde defalarca arıyordu ne yapıyorsun ne yiyorsun. Her gün çağırıyodu bunu al şunu al.şimdi eşim işe başladı biraz rahat ettim

Aslında hafızam berbarttır ama sizin konunuz baya bi etkiledi haketmediğiniz düşündüğüm şeyler yaşıyorsunuz. Allah eşinize akıl fikir versin. Allah dağına göre kar verirmiş her insanın çekebileceğini şeyler değil yaşadıklarınız.

Evet benimde en sinir olduğum şey kayınvalidem dul iki oğlu var ikimizde birlikte yaşamaya kabul etmediğimiz için güzel bi ev tuttuk dayadık döşedik. Arabayla 5 dk mesafede oturuyor ve oğullarında yatılı kalmaya bayılıyor gece 1 de 2 de arar ağlar başım ağrıyor belim ağrıyor diye çağırırı oğullarını. Sürekli bizde kalmaya çalışır. Bişey söylediğimiz de de eşlerden aynı cevap annemi sokagamı atayım ya evi var evi gitsin evinde yatsın. Değişmez anlamaz naparsak yapalım biz kötü oluruz yapacak birşey yok

Şaşırdım sevindim çok sağolun.etrafımdaki insanların duymadığı merhameti hiç beni tanımayan birinin duyması da güzel keşke eşim de anlasaydı benim için bir şeylerin kolay olmadığını. Allah dağına göre kar verir diye ben de söylüyorum da yine de kaldıramıyorum bu karakterde bi kadını. Mutlaka bi sebebi vardir bana katacağı bir şeyler vardır diyorum da yaşama sevincim gidiyor elimden hep

Sizinki de duygu sömürüsü yapan cinsten. Böyleleri gelini normal zamanda bıktırıyor beklentileriyle, dert yanmalarıyla. Sonra gerçekten ihtiyacı olunca da içinden gelerek yapmaz artık insan. Benimle aynı durumda olan birine ne desem bilemedim zor biliyorum. Bi arkadaşım demişti ki o onun oğlu bırak on kere mi arıyo arasın, bi şey isterse istesin çağırırsa çağırsın. Yeter ki seni rahatsız etmesinler demişti. Biraz rahatlatmıştı beni o zaman

Esimin annesi fıtık ameliyatı olmuştu. Hastane ve ev ihtiyaçlarını bir kenara bırakın, pansumanini bile eşim gidip yapıyordu. Evde kp var, üni mezunu gorumcek var. Kardeşin neden yapmıyor diye sorduğumda annem ona güvenmiyor dedi. Sadece batikon sürmenin nesine güvenmiyorsa. Hatta KV hanim evde maske takacakmis, sizin evden getirin demişti gorumcek. Ya maske dediğin üç sene önce 5-10 lira bir şeydi. Bu nedir yani.
Ocak ayındaki büyük depremde de eşim diyor ki annemleri çağırayım bizde kalsınlar.yahu aynı sehirdeyiz, bizde kalmalarının mantığı ne? Depremse herkese deprem.yok neymiş anası korkuyormus. Evde üç kişiler, neyden korkuyor? Üstelik ben lohusaydim, ilk çocukta beni mahvettiler,ikincide kesinlikle istemiyorum dediğim halde defalarca geldiler, bir de yatılı kalacaklarmis.yok ya. İnsan der ki eşim çocuğum zarar görür, yok o anasını düşünüyor, düşünecek ne olduysa sanki

O kadar üzülerek okudum ki.. Oğlunu evlendirmiş ama evde bi hanımı var acaba rahatsız ediyor muyum diye düşünmemiş.sonra da gelinden sevgi saygı beklerler. Doğumuma iki ay var yok eşimle tartışıyorum önceki gibi olmasın gelmesinler diye ama sizin yorumunuzu okuyunca korktum yine gelirler ama ben eski ben olmucam bu sefer içime atıp kendimi yıpratmicam ayrı bi odada dururum gitmesi için elimden geleni yaparım eğer annemin evinde değil kendi evimde doğum yaparsam. Sizinle oturup konuşmayı çok isterdim birbirimizin halinden anlarız etrafımda benimki kadar düşüncesiz eş ailesi olan yok kimseye derdimi anlatamıyorum da. Sizin için gerçekten üzüldüm Allah yardım etsin laf olsun diye demiyorum

Allah sabır versin vallahi.. Blöf yap bnce ağrım var kimseyi kaldıramam de
Gerçekten zor geçiyor eşim de görüyor halimi. Ama düşüncesizlik tavan onda da annesinde de. Bi de normal insanlar gibi davransa gene amenna ama çekilecek dert değil kendi kocası çocuğu çekemiyor

İşin ilginç yanı ben bunlara suratımı asmaktan başka tepki vermiyorum, sadece kendi kendimi yiyorum. Yani tepki verirsem çok abartmış olurum, yanlış olur gibi hissediyorum. Niye bilmiyorum ama böyle. galiba bende bir problem var, çözemedim. Bu arada eşim çok abarttigimi söylüyor. Bir de yazdıklarım yasadiklarimin çok az bir kısmı. Bunu bilin ,kendiniz için sakin kalmaya calisin

Allah sizi seviyordur bence. Çok iyi düşünceli yumuşak yüzlüsünüz. Onun verdiği imtihanı geçiyorsunuzdur bu şekilde ama çok ta yıpratıcı sinir bozucu. Ben kendi adıma ne ahiret için pek umutluyum ne dünya için. Yok ta diyemem ama kendi yaptıklarımı düşününce aklıma peygamberimizin bir sözü geliyor. 'ahirette bazı zalimler mazlumlardan alacaklı çıkacaklardır' demiş. Sahabeler de nasıl zalim mazlumdan alacaklı çıkar diye şaşırmışlar sormuşlar. Efendimiz 'mazlum zalimin aleyhinde o kadar ileri gitmiştir, o kadar konuşmuştur ki mazlumun yaptığı zalimin zulmünü geçmiştir' demiş. Hakikaten ben de o kadar konuştum ki hakkında.eşimle çok kavgalar ettim. Benim de böyle yapmam hiç doğru olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…