• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Ogretmensiniz, dunya be ahiret hayatiniz bunlar yüzünden kararıyor peki neden hala evlisiniz ?
Daha önce de yazmıştım, aile terapisti boşanmayi asla önermiyor,onun ortaya çıkaracağı olumsuzlukların daha fazla olduğunu düşünüyor. Ben de kendimi bu konuda güçlü görmüyorum. O yüzden elimden gelen şeyi yapıyorum. Eskiden haftada bir lki kez ziyarete gider,sarılır öper, hediye alırdım, sohbet ederdim. Şimdi merhaba merhaba, yüzüm asik

Sizinki de duygu sömürüsü yapan cinsten. Böyleleri gelini normal zamanda bıktırıyor beklentileriyle, dert yanmalarıyla. Sonra gerçekten ihtiyacı olunca da içinden gelerek yapmaz artık insan. Benimle aynı durumda olan birine ne desem bilemedim zor biliyorum. Bi arkadaşım demişti ki o onun oğlu bırak on kere mi arıyo arasın, bi şey isterse istesin çağırırsa çağırsın. Yeter ki seni rahatsız etmesinler demişti. Biraz rahatlatmıştı beni o zaman
Aynen aynen o dönemdeyim şuan bi yılımız dolacak evlilikte artık günde 30 kere konuşmaları beni rahatsız etmiyor kendini sürekli benimle kıyaslıyor. Boşvermesem deliricem 🙂

Esimin annesi fıtık ameliyatı olmuştu. Hastane ve ev ihtiyaçlarını bir kenara bırakın, pansumanini bile eşim gidip yapıyordu. Evde kp var, üni mezunu gorumcek var. Kardeşin neden yapmıyor diye sorduğumda annem ona güvenmiyor dedi. Sadece batikon sürmenin nesine güvenmiyorsa. Hatta KV hanim evde maske takacakmis, sizin evden getirin demişti gorumcek. Ya maske dediğin üç sene önce 5-10 lira bir şeydi. Bu nedir yani.
Ocak ayındaki büyük depremde de eşim diyor ki annemleri çağırayım bizde kalsınlar.yahu aynı sehirdeyiz, bizde kalmalarının mantığı ne? Depremse herkese deprem.yok neymiş anası korkuyormus. Evde üç kişiler, neyden korkuyor? Üstelik ben lohusaydim, ilk çocukta beni mahvettiler,ikincide kesinlikle istemiyorum dediğim halde defalarca geldiler, bir de yatılı kalacaklarmis.yok ya. İnsan der ki eşim çocuğum zarar görür, yok o anasını düşünüyor, düşünecek ne olduysa sanki
Allahım nelerle uğraşıyoruz bide sizinkinin eşi kızı yanındaymış tam bi ana kuzusu oldukları için henüz bizimle evlenip yuva kurduklarının farkında değilller herkesin ayrı evi olduğunun

Aynen aynen o dönemdeyim şuan bi yılımız dolacak evlilikte artık günde 30 kere konuşmaları beni rahatsız etmiyor kendini sürekli benimle kıyaslıyor. Boşvermesem deliricem 🙂
Ben tam anlamıyla boşveremiyorum ya sık sık aklıma geliyor sinirlerim bozuluyor. Şimdi eşim işe başladı gündüz konuşmalarını duymuyorum çok şükür. Beni de her gün arıyor açmıyorum. Sürekli aklıma geliyor gelip kalmak isteyecek, doğumumda her gün bize gelecek diye stres yapıyorum. Keşke bunlar yerine başka şeyler düşünebilsem

Allahım nelerle uğraşıyoruz bide sizinkinin eşi kızı yanındaymış tam bi ana kuzusu oldukları için henüz bizimle evlenip yuva kurduklarının farkında değilller herkesin ayrı evi olduğunun
Bu tür insanların akıl ve vicdanlari, adalet duyguları sadece kendileri söz konusu olduğunda vardır. Ne demişler, cahilde akıl eksik değildir, o kurnazdir, eksik olan ahlaktir

Ben tam anlamıyla boşveremiyorum ya sık sık aklıma geliyor sinirlerim bozuluyor. Şimdi eşim işe başladı gündüz konuşmalarını duymuyorum çok şükür. Beni de her gün arıyor açmıyorum. Sürekli aklıma geliyor gelip kalmak isteyecek, doğumumda her gün bize gelecek diye stres yapıyorum. Keşke bunlar yerine başka şeyler düşünebilsem
Bende boşveremiyorum İnan ki aynı durumdayız her telefon çalışta acaba yine ne derdi var diyorum çünkü bıktırıyor artık. Benim aklıma sürekli eski yaptıkları lafları geliyor gerçi hala saçma sapan konuşuyor hamileyim karnım büyük acaba ikiz mi çok büyümüş bacağım ağrıyor diyorum vitamin eksikliğinden acaba kilo çok aldın ondan mı ağrıyor yok işte arıyor beni güya eşim demiş ki çok kilo aldı nasıl verecek bilmiyorum kaynanamda demişki kafana takma doğumdan sonra verir ve bunu beni arayıp anlatıyor kaynanam eşime sorduğumda annem olayı çarpıtmış ben başka türlü söyledim deyip anlatıyor. Benim doğuma daha var lohusa kafasında ona nasıl katlanacağımı düşünüyorum 🙄

Bu tür insanların akıl ve vicdanlari, adalet duyguları sadece kendileri söz konusu olduğunda vardır. Ne demişler, cahilde akıl eksik değildir, o kurnazdir, eksik olan ahlaktir
Evet kesinlikle öyle kendi oğlu bana ceza yazdırdığında bi kusura bakma kızım gelinim diyemedi. Benim kendi abim bize araba almak için paramızı verdik annem kemoterapi görüyordu beni aradı ne için biliyormusunuz abime verdiğimiz düğün paramızı istiyor neymiş küçük oğlu sıkım sıkım sıkılıyormuş düğün yapacakmış. Benim annem ben nişanlıyken kanser tedavisi gördü bir güm yanıma gelip kızım üzülme deyip moral vermedi ama para için aradı. Geçen tartışmamızda eşim anneme anne demiyorsun diyor. Haketmedi dedim benim annem hastayken bana annelik duygusunu hissettirmedi. O sıfatı haketmiyor

Bende boşveremiyorum İnan ki aynı durumdayız her telefon çalışta acaba yine ne derdi var diyorum çünkü bıktırıyor artık. Benim aklıma sürekli eski yaptıkları lafları geliyor gerçi hala saçma sapan konuşuyor hamileyim karnım büyük acaba ikiz mi çok büyümüş bacağım ağrıyor diyorum vitamin eksikliğinden acaba kilo çok aldın ondan mı ağrıyor yok işte arıyor beni güya eşim demiş ki çok kilo aldı nasıl verecek bilmiyorum kaynanamda demişki kafana takma doğumdan sonra verir ve bunu beni arayıp anlatıyor kaynanam eşime sorduğumda annem olayı çarpıtmış ben başka türlü söyledim deyip anlatıyor. Benim doğuma daha var lohusa kafasında ona nasıl katlanacağımı düşünüyorum 🙄
Çok kilo aldın deyip durması moral bozmaktan başka işe yaramaz hamile kadınla dikkatli konuşulması gerekiyor. İlk doğumunda neredeyse on kilo gitti 40ım çıkınca da doğumdan önceki halimden bi kaç kilo fazlam kalmıştı sizin de öyle olur muhtemelen. Olmasa bile kolay mı bi can taşıyorsun senden besleniyor ne anlamı var kilo kilo deyip durmasının

Çok kilo aldın deyip durması moral bozmaktan başka işe yaramaz hamile kadınla dikkatli konuşulması gerekiyor. İlk doğumunda neredeyse on kilo gitti 40ım çıkınca da doğumdan önceki halimden bi kaç kilo fazlam kalmıştı sizin de öyle olur muhtemelen. Olmasa bile kolay mı bi can taşıyorsun senden besleniyor ne anlamı var kilo kilo deyip durmasının
Ve benim takıntılı olduğumu biliyor ki ben düşük riskim olduğu için 4 ay yattım hiç kalkmadım. Sadece konuşmaya yarıyor. Cidden ama cevabını veriyorum artık valla umrumda değil üzülecek mi kırılacak mı biraz ne konuştuğunu bilsin.

Bende boşveremiyorum İnan ki aynı durumdayız her telefon çalışta acaba yine ne derdi var diyorum çünkü bıktırıyor artık. Benim aklıma sürekli eski yaptıkları lafları geliyor gerçi hala saçma sapan konuşuyor hamileyim karnım büyük acaba ikiz mi çok büyümüş bacağım ağrıyor diyorum vitamin eksikliğinden acaba kilo çok aldın ondan mı ağrıyor yok işte arıyor beni güya eşim demiş ki çok kilo aldı nasıl verecek bilmiyorum kaynanamda demişki kafana takma doğumdan sonra verir ve bunu beni arayıp anlatıyor kaynanam eşime sorduğumda annem olayı çarpıtmış ben başka türlü söyledim deyip anlatıyor. Benim doğuma var lohusa kafasında ona nasıl katlanacağımı düşünüyorum 🙄

Bence lohusalıkta sabretmeyin. Başka odaya geçin biraz sessiz sakin yerde durmak istiyorum başım ağrıyor filan deyin uyuyacağınızı filan bahane edin. Tüm gün aynı odada durunca inanılmaz sıkılıyor insan lohusalık hiç bir şeye benzemiyor en azından benim için öyleydi keşke alttan almasaydım. Ben mi doğum yapmıştım o mu belli değildi benden anlayış bekledi kendisi bana kırıldı saçma sapan şeylerden.onca saçmalığına sıkıntıya sabrettiğim halde kız kardeşi sözde bebek görmeye gelince önce dedi ki ablam da bütün gün oturuyor iyice psikolojisi bozulmuş bir sürü ağrıyan yerini de saydı yani ablasına acıyor. İki dakika geçti geçmedi başladı kaynanalar da hiç istenmiyor bütün gün kenarda otursa da geline batıyor gelin nefret ediyor biz hiç insan değilmişiz demek ki filan diye yani lohusa halimde bana laf soktu ben de kavga çıkardım. Ne yaparsam yapiyim iyi gelin değilim ben niye katlandım bu kadar bilmiyorum ki

Bence lohusaşıkta sabretmeyin. Başka odaya geçin biraz sessiz sakin yerde durmak istiyorum başım ağrıyor filan deyin uyuyacağınızı filan bahane edin. Tüm gün aynı odada durunca inanılmaz sıkılıyor insan lohusalık hiç bir şeye benzemiyor en azından benim için öyleydi keşke alttan almasaydın. Ben mi doğum yapmıştım o mu belli değildi benden anlayış bekledi kendisi bana kırıldı saçma sapan şeylerden.onca saçmalığına sıkıntıya sabrettiğim halde kız kardeşi sözde bebek görmeye gelince önce dedi ki ablam da bütün gün oturuyor iyice psikolojisi bozulmuş bir sürü ağrıyan yerini de saydı yani ablasına acıyor. İki dakika geçti geçmedi başladı kaynanalar da hiç istenmiyor bütün gün kenarda otursa da geline batıyor gelin nefret ediyor biz hiç insan değilmişiz demek ki fina diye yani lohusa halimde bana laf soktu ben de kavga çıkardım. Ne yaparsam yapiyim iyi gelin değilim ben niye katlandım bu kadar bilmiyorum ki
Ayyy delirtirler insanı laflara bakın Allah aşkına kovsaydınız keşke ben kendime bakarım diyip bi kaynanalar iyi gelinler hep kötü zaten bende katlanmak istemiyorum evim küçük kendi annemin daha çok yardımı olur bana derdimi anlıyor. En hassas dönem bu yA

Eşinizi gönderin, sen git annen zahmet etmesin deyin. Bundan sonra her kalmak istemesinde evden giden sen olursun, keyfin bilir deyin.
Bir de pankarta yazıp asın belki anlarlar :olamaz:
Yine bir gün kv konusunda buluştuk nego :D
Valla okudum okudum sinirlendim doldum yine ben de yazmamak icin kendimi zor tutuyorum

Eşinizi gönderin, sen git annen zahmet etmesin deyin. Bundan sonra her kalmak istemesinde evden giden sen olursun, keyfin bilir deyin.
Bir de pankarta yazıp asın belki anlarlar :olamaz:
Gerçekten ikisi de gitsin öyle bi durumda artık canıma minnet ama gitmezler işte

Gerçekten ikisi de gitsin öyle bi durumda artık canıma minnet ama gitmezler işte
Keske is durumu falan olsa da uzak bi yere tasinabilseniz kökten çözüm. Laf anlamayan insana daha napmak lazim bilemedim. İnsani evlilikten sogutuyolar annenden kopamicaksan evlenme kardesim biz de ana kuzusuyuz sonuçta.
Valla esinizde bitiyo bu is blöf falan yapin ne bileyim hayatim ben de istiyorum annenin kalmasini ama saygmdan dolayi rahat rahat oturamiyorum bile insan kendi evinde rahat edemezmi bide hamileyim deyin.. ama annem derse ben de agac kovugundan cikmadim benim de annem var ama rahatsiz etmiyo hic seni diyinn.

Ayyy delirtirler insanı laflara bakın Allah aşkına kovsaydınız keşke ben kendime bakarım diyip bi kaynanalar iyi gelinler hep kötü zaten bende katlanmak istemiyorum evim küçük kendi annemin daha çok yardımı olur bana derdimi anlıyor. En hassas dönem bu yA
İlk gelin geldiğim haftadan başlamıştı o kardeşi gelinler kaynanalarını istemiyor deyip durmaya. Daha o zaman ablasının hakkında doğru düzgün fikrim yoktu bile. Ayrı şehirdeydik tanımıyordum. İstememek gibi bi durum oluşacak vakit olmamıştı bile. Aylarca neredeyse her gördüğümde gelinler gelinler diye kötüleri durdu.ablasının onca saçmalığına bi kere bile kırıcı söz etmedim hep kendimi yıprattım ona rağmen yanımda öyle deyip durdu. En son lohusa halimle deyince ben de dayanamadım içimde ne varsa söyledim hep imalı konuştuğunu beni bi beğenemediğini daha ablasına ne yapabileceğimi filan.bana ben ne desem sana batıyor sen alıngansın dedi. O günden sonra evime gelmesin dedim. Görüşmek istemedim. Bi süre gelmedi sonra hep kv ler baskı yaptı görüş diye ama kabul etmedim kendi de istiyor gelmeyi konuşmayı. Eşime soruyormuş ne zamana kadar benle konuşmayacak diye

Back