Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Bence böyle bişey yapmasına gerek yok. Ne demek bebegi kullan? Hamilelik kulanılmalık bişey mi. Bebek ustunden oyun olur mu? Kv gelcekmiş gelsin kalsın gider. Eger yapamıyorsan bişey yapma. Yapamıyorum de. Kendini acındırmak için asla bebegini kullanma.

Tepki verin bence yoksa rahatsız ettiklerini anlamazlar. Ben vermeyip vermeyip birden öfke patlaması yaşayabiliyorum. Keşke zamanında biriktirmeden bu kadar sinirlenmeden yükselmeden net bi şekilde söyleseydim diyorum sonra

Evet kullanmalı bisey bana gore

Ben kullanmak olarak algılamadım öyle demiyor bence. Gerçekten de zor geçen bi hamilelik, bi de küçük çocuğum var. Kalkıp hizmet ettikçe sen bana iyi bakıyorsun ben hep geliyim demişti bi keresinde. Bence de kendimi naza çekmem gerekiyor yoksa asla merhamet etmez rahatsızlık verdiğini düşünmez

Acıklamana gerek yok konu sahıbı. Ben yazdım sen anladın. Konu senın onemlı olanda senın anlamadı, zaten anladın
Benim ıcın bu yeterli yorumu sana yaptım ben

Eger yapamıyorsan bişey yapma. Kimse seni bu konuda yargılayamaz. Kendini istedigin gibi naza cekebilirsin. Fakat agrın olmadıgı taktirde. Agrın varmış gibi davranmak iyi bişey degil. 2 duşuk yapmış ve bebegini kucagına alamamış biri olarak soyluyorum bunu. Hiçbiri bebeginden onemli degil. İnşaAllah saglıkla kucagına Alırsn.

Ben de sizin gibi düşünüyorum, dünya mutluluğu da ahiret de bu aile yüzünden gidiyor benden. Çünkü ben de çok anlatıyorum herkese, çok da söyleniyorum. Yazdığınız hadisi duymamıştım, çok çok güzel. Her şeyin hikmetine inanırım, bu konunun güzel tarafı da bu oldu.
Ben de rahatsız olduğum şeyleri biraz dile getirmek istiyorum artık, yapabilir miyim bilmiyorum. Çünkü bir kez kızdım diye ailecek tepeme coktuler. Konuda şuydu: KV ayak parmaklariyla oynuyor, dişlerini karıştırıyor hatta daha fazlası. Tuvalet masrapasini tutup elini sabunlamiyor falan. Elini yıkamadan bebeğin yüzüne sürüyor, bunu defalarca yaptı, bir kez sert çıktım, çok tepki verdiler ailecek. Sindirdiler mi bilmiyorum. Öğretmenim, kimseye eyvallahim yok ama bunlarla gerçekten baş edemiyorum. Geliyorlar,yüzlerine bakmıyorum, hoşgeldiniz deyip kenara çekiliyorum ama yok. Hala diyorlar ki şimdi gidiyoruz yine geleceğiz.yani insan istenmediği eve niye gelir?

Oglunu ve torunlarını gormeye geliyorlardır bence.

Sende git annenlere tabi yakınsa o gidene kadar dönme ,dinlesin eşin anasını istediği kadar...

Yok ben ağrım olduğu halde çok şeyler yaptım. Artık yapmicam diyorum da gene de bakıyorum kimse bir şey yapmıyor kendimi sorumlu hissediyorum. Annemin evinde olsam o halimle yatardım. Sizin için üzüldüm gerçekten ama her şeyde vardır bir hayır çok istedikten sonra Allah verince insan daha çok kıymetini bilir daha güzel yetiştirir sanırım

Size yaptıkları haksızlık karşısında kendi doğruluğunuzdan eminseniz hiç sinmeyin benim de başıma defalarca geldi onlar da bence içten içe yanlış yaptıklarını biliyorlar. Hatta dışarıdan bi insana anlatsalar gelinin haklı der kim duysa. Benimki de aşırı pis biri burda şimdi anlatmak istemiyorum. Hiç bir şeyi olmasa bile o kadar pis olması nedeniyle bile onu sevmek istesem de sevemem diye düşünüyorum. Çok benzerlerini yaşadım oyuncaklarını burnuna ayak parmaklarına sürdüğünü gördüm. O an söyledim çocuk onu ağzına koyuyor verme diye. O oyuncakları yıkasam da tiksinir oldum onlardan desem de o an dikkat ediyor sonra gene aynı. En iyisi içine atmamak bence söylemek öyle de böyle de kötüyüz nasıl bilirse bilsin umrumda değil isterse beni silsin canıma minnet artık kendi kaybeder

Görüştüğümüz gün mutlaka kızımı yıkıyorum yoksa öpemem bile beni o duruma getiren kendisi. Bazen kp tek geliyor bize onda veya da başkasında hiç bu düşünce aklımdan geçmedi

İnşaAllah cnm. Yapacak bişey yok. Benm k.v dusuk riski olmama ramen hatta doktorum surekli yatması gerekiyor dedigi halde iş yapmadıgım için surekli kavga cıkaran bi şahıs hatta aynı evde yaşıyorum. Hatta bebegimi kaybedinceye kadar kavgalarını durdurmayan surekli kavga cıkartıp beni strese koyan bi insan. Bana kocanı kendine oyuncak ettin surekı seni dinliyo diyen bi insan bana surekli laf sokan. Benmle yarışan. Ama napayım sokaga mı atayım. Şimdi mesafemi koruyorum. Kendi işime bakıyorum. İşime karışmasına izin vermiyorum.

Oglunu ve torunlarını gormeye geliyorlardır bence.
Biz zaten düzenli olarak onlari ziyaret ediyoruz çocugu görsünler diye. Oğlu da her gün arar, her hafta evlerine gider. Beş torunlari daha var. Diğer oğlunun evine on senede sadece iki kez gittiler çünkü istenmediklerini biliyorlar. Niye istenmedikleri de açık. Ne elleri ne dilleri ne ayakları duruyor. Benden habersiz yatak odama girip yorganın altına pijamalarimi saklamış mesela.
Ayrıca bunlar doğumda geldiler, sabahtan akşama kadar günlerce oturdular. Yemek bile yapmadılar. KV, kp, görümce ne alaka gün boyu? Bebeği beslemek için ben oda değiştirdim. Üstüne bir de beni kırıp durdular ses çıkarmıyorum diye. Çocuğu uyuturken dan diye odaya dalmalar. gripliyken gelmeler. Çok şey var, Allah sorsun. Kendi kızlarının evine normal zamanda kayni uğrayınca bile rahatsız oluyorlar halbuki

Ben beni silmelerinden korkmuyorum, keşke hiç muhatap olmasak. Benim eşim cirkeflesiyor, aileme terbiyesizlik yapiyor. Onlar zarar görmesin diye şimdilik kontrollü olmaya çalışıyorum. Yoksa hepsini birbirine katmamak elde degil

Hepimizde aynı dert kardeşş. Kimsede rahat yok. Kocamızın, anne babası. Ne yapabiliriz ki. Her zmn hayatımızda olacaklar. Kabullensek iyi olur. Oysaki herkez yerini ve hadini bilse boyle olmaz. Fakat bu, dunyada rahat yok.

Hepimizde aynı dert kardeşş. Kimsede rahat yok. Kocamızın, anne babası. Ne yapabiliriz ki. Her zmn hayatımızda olacaklar. Kabullensek iyi olur. Oysaki herkez yerini ve hadini bilse boyle olmaz. Fakat bu, dunyada rahat yok.
Ben öyle düşünmüyorum artık. Hayallerle emeklerle kurulan bir yuvaya huzursuzluk sokup, eşlerin birbirine sevgisini yok edip, masum yavruları anne ya da babadan ayırıp, çekirdek ailenin rizkina göz dikip, kendi kizlari söz konusu olunca ah vah eden insanlar ,insan sayılmazlar. Tokat atana diğer yanak uzatilmamali. Allah,haksızlığa topluca karşı durulmasını istiyor. Bizim toplumumuz ise onlar büyüktür sus diyor. Allah kendi yakınınız bile olsa adaletten şaşmayın diyor. Kocalar ise cici çocuk olmak için hep ailesini haklı bulup Allah'ın emaneti olan eş ve cocuklarini ezdiriyor. Keşke bilseler ki korudukları aileleri aynı şeyleri yapıp veballerini artiracaklar.
Ama bizler kendimize emanet edilenleri korumalıyız. Evin huzurunu bozani engellemeliyiz dosdoğru sekilde

Ogretmensiniz, dunya be ahiret hayatiniz bunlar yüzünden kararıyor peki neden hala evlisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…