- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Sonsuza kadar aynı teyzeden bizden de mevcut istemeye gelmedi nişanıma gelmedi düğünde beni tanıştırıyorlar ben AA teyzen mi memnun oldum diyorum diyor ki tabi tanımaz gelinler bizi bana vahiy gelecek sanki bu eşimin teyzesi diye boşverin mesafe hep iyidir.İlk gelin geldiğim haftadan başlamıştı o kardeşi gelinler kaynanalarını istemiyor deyip durmaya. Daha o zaman ablasının hakkında doğru düzgün fikrim yoktu bile. Ayrı şehirdeydik tanımıyordum. İstememek gibi bi durum oluşacak vakit olmamıştı bile. Aylarca neredeyse her gördüğümde gelinler gelinler diye kötüleri durdu.ablasının onca saçmalığına bi kere bile kırıcı söz etmedim hep kendimi yıprattım ona rağmen yanımda öyle deyip durdu. En son lohusa halimle deyince ben de dayanamadım içimde ne varsa söyledim hep imalı konuştuğunu beni bi beğenemediğini daha ablasına ne yapabileceğimi filan.bana ben ne desem sana batıyor sen alıngansın dedi. O günden sonra evime gelmesin dedim. Görüşmek istemedim. Bi süre gelmedi sonra hep kv ler baskı yaptı görüş diye ama kabul etmedim kendi de istiyor gelmeyi konuşmayı. Eşime soruyormuş ne zamana kadar benle konuşmayacak diye
görümce layıgını bulur hiç tasalanmayın vallahi acaba o evde dururken size mi düşüyormuş bakmakErkekler saf iste.Baticon surmenin becerememyle alakasi yok görümce kişisi eşini az iş yapiyor birazda o baksın manasında soylettiyor.Görümce evlenince görür öte tarafı.
Böylelerine çok iyi aileler düşüyor çoğu zaman yagörümce layıgını bulur hiç tasalanmayın vallahi acaba o evde dururken size mi düşüyormuş bakmak
Gelinlerle dertleri ne anlamadım. Kv görümce bitti bi de bunlarla uğraşacak gelinlerSonsuza kadar aynı teyzeden bizden de mevcut istemeye gelmedi nişanıma gelmedi düğünde beni tanıştırıyorlar ben AA teyzen mi memnun oldum diyorum diyor ki tabi tanımaz gelinler bizi bana vahiy gelecek sanki bu eşimin teyzesi diye boşverin mesafe hep iyidir.
Ahahahha bu doğru tespit işte bi bizim gibilere böyleleri gelir.Böylelerine çok iyi aileler düşüyor çoğu zaman ya
Ya ben yaşadığım herşeyi yazsam roman olur zaten evlendik 15 gün sonra bayram oldu düğünüme kuaföre gidemediği için gelmeyen amcasının kızı bayramda bana hesap sormaya kalktı sen niye benim annemin babamın bayramını kutlamadın diye tabiki ağzının payını verdim vermedikçe tepemize çıkıyorlar ailecek yüzsüzlerGelinlerle dertleri ne anlamadım. Kv görümce bitti bi de bunlarla uğraşacak gelinler
Gerçekten hiç ama hiç anlamadım. Hasta ve maddi yönden kötü oldukları için İstanbul dan İzmir e çok gelip gitmeleri zor olur diye isteme nişan aynı gün oldu. O telaşta da fazla oturamadık aynı gün döndüler. Düğüne kadar telefonla görüştük telefondan tanıyamadım hiç ön yargım da yoktu kv lere karşı ama uzak durmak gerekiyormuş ben safça davranıp yakında oturmayı kabul ettim. Eşimi de onu da düğünden sonra görmeye başladım. Eşimle ne nişanlılıkta ne öncesinde doğru düzgün yüz yüze vakit geçiremedik. O da fena biri çıkabilirdi çok şükür huyları iyi de bana karşı istediğim gibi değil işte ikimizin de birbirimize karşı hatalarımız olduBu hanimefendi siz nisanliyken de kendini mutlaka belli etmistir.Karakterinden ,konusma tarzindan vs..Keske enn basindan mesafenizi koyup daha o zamanlar bunu nisanliniza söyleseydiniz..Bazi seyler zamaninda oluyor maalesef.Sonradan da olur tabii ama cook huzursuzluk cikiyor ,basimdan gecti ondan biliyorum..
Burda biri yazmıştı. İki kişi evlenirken gelin tek başına imza atıyor erkeğin bütün sülalesi diye. Ağzının payını verebilmek te güzel bende tam anlamıyla o da yokYa ben yaşadığım herşeyi yazsam roman olur zaten evlendik 15 gün sonra bayram oldu düğünüme kuaföre gidemediği için gelmeyen amcasının kızı bayramda bana hesap sormaya kalktı sen niye benim annemin babamın bayramını kutlamadın diye tabiki ağzının payını verdim vermedikçe tepemize çıkıyorlar ailecek yüzsüzler
Gerçekten öyle tüm aile evlendik sankiBurda biri yazmıştı. İki kişi evlenirken gelin tek başına imza atıyor erkeğin bütün sülalesi diye. Ağzının payını verebilmek te güzel bende tam anlamıyla o da yok
yuz vermesende bazilari cidden arsizEvlenirken ben de cekirdek ailem olacak zannettim ..yok öyle değilmiş..ben zaten mesafelıyım de yüzsüzlük had safhada ...ben sinir oldugumla kaldım.keşke en baştan hiç yüz vermeseydim.
Nerden bilebilirsin ki insan ne niyetlerle yaklaşıyor sevdiği adamın ailesi diye seviyor beraber güzel vakit geçirmek istiyor onlar için iyi bir şeyler yapmak istiyor ama insanı insan gibi davrandığına, değer verdiğine pişman ediyorlar. Onların yanlış davranışları yüzünden kendini çekince de değişti oluyorsunEvlenirken ben de cekirdek ailem olacak zannettim ..yok öyle değilmiş..ben zaten mesafelıyım de yüzsüzlük had safhada ...ben sinir oldugumla kaldım.keşke en baştan hiç yüz vermeseydim.
Normal şartlarda bi insan istenmediğini bi yüz ifadesinden bile anlar. Buna açık açık söylüyorum gene gelmek istiyor. Gelip insan gibi dursa ben çağırırım benim de kimsem yok burda ama yalnız olmak bin kat daha iyiyuz vermesende bazilari cidden arsiz
Naparsan yap anlamiyorlar
Vallaha ıyı edersın canım.Sonra sen tukenıon hamile hamile.Çok sağolun bana oraya geliyorum derse anında söylerim zaten müsait değilim rahat edemiyorum diye. Hiç te sormaz müsait misin diye direkt açar telefonu oraya geliyorum. Önceden haber bile vermiyordu direkt çıkıp geldiği çok oldu. Şimdi bi konusu açıksa çok sert çıkmak geliyor içimden bana sordun mu hiç ya da düşündün mü rahatsız ediyor muyum diye bi başlamak istiyorum artık
Sürekli konuşan anlattığımız profile çou uygun bir babannem var, yaşamayan bilmez çoook zor. Başka odaya gitmek, kızmak, küsmek, hastasıyım hatta yeter öldüm demek demek bu tür insanları durdurmuyor arkadaşlarMerhaba hanımlar.. Bu kaçıncı kv konum bilmiyorum. Belki bakış açımı değiştirecek, belki de benim aklıma gelmeyen cümleleri buraya yazıp bana yardımcı olacak biri çıkar ümidiyle yazıyorum. Eşin bugün annesiyle konuştu, annesi bize gelmek istediğini söyledi. Eşim de gel dedi.annesi şimdi 2 kaynım ve kp ile birlikte bize 5 dakikalık filan yürüme mesafesinde oturuyor. Kaynımın biri çok huysuz annesine çok laf söylüyor aslında kısmen de haklı kv insanı çıldıracak duruma getiren, çileden çıkaran biri. Hayatımda hiç görmediğim cinsten zor bi insan. 1dakika bile susmaz, sessiz geçen bir anı bile yok neredeyse. O kadar bommmmboş saçma sapan konuşuyor ki duymazlıktan da gelsem gülüp geçiyim de desem bi süre sonra kafam kaldırmıyor. Tanımadığım bir sürü insanı anlatır o hamileymiş, bu nişanlanmış, şunun amcası ölmüş. Kim onla konuşsa her cümlesini anlatır. Evimin her yerini çekmecelerimi dolaplarımı kurcalar yiyecek, giyecek, deterjan, eşya ne varsa ister. Bi ara çantama cüzdanıma kadar kurcalıyordu. Başta ses çıkarmadım ne diyeceğimi bilemedim. Zamanla rahatsız olduğum şeyleri söylemeye başladım ama yine de yeterince pat pat söyleyemiyorum o yapmaya utanmıyor ben söylemeye utanıyorum. Bizde kalmaya bayılıyordu evlendiğimizin 3.günü kalmaya başladı evi var yatağı var hiç bir sebep yok çok üzülmüştüm eşimle hiç yalnız kalamadık diye çok ağlamıştım. Eşime söyledim ilk günlerimiz kalmasın diye. Napiyim annemi evden mi atiyim dedi. Annesi hayatımda gördüğüm en çok soru soran insan. Her şeyi ama her şeyi sorar ne olduğunu bildiği şeyleri bile elli kez sorar insanı bıktırır.hayatta 1 bardak bile kaldırmaz yemek iş her şeyi benden bekler kabul etseydim çorabını pijamasını bana giydirecekti.kendisi kaynana yüzü görmemiş bu yaşa kadar annesiyle yaşamış. En son ev taşıdığımız zaman bana sormadan yatılı geldi. Ona da eşime de bağırdım yatılı istemiyorum huzurum bozuluyor dedim ikisine de. Sonra eşime defaaaalarca söyledim annen çok konuşuyor kafam kaldırmıyor, huzursuz oluyorum aramıza yansıyor biz kötü oluyoruz kalmasın dedim. Şimdi hamileyim isteyerek olmadı o da. çok zor geçiyor kendime yetemiyorum. Sürekli gelip kalma mevzusunu açıyor annesi. Eşim virüs var gelme dedi daha önce. Bugün de kaynım la kavga etmişler kaynım onlara git demiş eşim de gel dedi. O gelince her an sıkıntıdan patlayacak gibi hissediyorum. Eşime de annesine de daha ne diyebilirim ki birlikte kalmak istemediğimi anlatmak için?
İnsan oğluyla kavga edince kendimi evini bırakıp geline mi gider ya! Benim bildiğim oğlan bir yerlere postalanırdı.
Psikolojik danışman bi arkadaşım var, ona anlattım, kişilik bozukluğu var, düzelmez dedi. Mümkün olduğunca uzak dur dedi, vebali de olmaz, iyiliği hak etmeyene yapmaya gerek yok dedi. Ailem baya uzak şimdi 2 bebekle yolculuk çok zor ve bir de evi sobalı, içi dışı tıka basa eşya dolu hiç rahat değil, kendi evim petekli çok rahat, işte en son gene geldi 3 gün önce, çocuğuma küfür etti, bi daha beni arama dedim, bakalım bundan sonra neler olacak şimdilik aramıyor böyle çok iyiSürekli konuşan anlattığımız profile çou uygun bir babannem var, yaşamayan bilmez çoook zor. Başka odaya gitmek, kızmak, küsmek, hastasıyım hatta yeter öldüm demek demek bu tür insanları durdurmuyor arkadaşlarailenize vs gitme imkanınız yok mu ? Hastalandım diyip annenize gitseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?