Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Kaynın istemeyip evden yolluyor, kocan ağzını açmıyor? Bunu kocanızın gözüne bir sokun bence. Kasılmam var diyip yatın, annen .. yemeğini yapsa deyin vb; yani ona şimdiye kadar eksikliğini hissettiği kaynanalığı yaşatın

Allah yardımcınız olsun demeye geldim. Bebeğinizi esenlikle alın inşallah kucağınıza. ❤ Aynı model bir kaynanaya sahibim malesef. Bizim evlerimiz arasındaki mesafe de 10 dakika. Karşınızdaki, asla lâftan anlamayacağı için kendinizi boşa yormayın. Eşiniz çözebilir bu durumu sadece. Eşinizle konuşun, nasıl yaparsa yapsın bir şekilde halletsin bu meseleyi. Sizi daha da germek istemem; ama deneyimle sabit ki doğumdan sonra bebeği bahane edip ( Çok seviyorlar, çok özlüyorlar güya) daha sık gelecek. Üstelik, " Ay şuyum da bebeği görmek istemiş, yok buyum da bebeği özlemiş" diye peşlerine kuyruklar takmaya çalışacak. Şimdiden eşinizle konuşup bir orta yol bulmalısınız. Bir strateji belirlemelisiniz.
İnanın evlenmeden ( kaynanamı tanımadan ) önce, eş ailesinin ihtiyaç durumunda dilerlerse ömrümün sonuna kadar bizle birlikte yaşamasını memnuniyetle kabul edecek kadar ponçik bir tiptim. Kaynanam geçenlerde bir konuşma arasında eşinin vefatı durumunda ( adamı bile öldürdü hayalinde bizde kalabilmek için) yalnız yaşamayacağını ( 53 yaşında) bizle kalacağını ( emir kipi var) söyledi şaka yollu. Eşime böyle bir durumda direkt onu boşayacağımı söyledim. Çok seviyorum, bir evlâdımız var ; ama gerçekten boşanırım; çünkü resmen intihara sürükler böyle tipler. Allah tekrar tekrar yardımcınız olsun. Dilerim her şey gönlünüzce olur.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…