- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Evet biz eşimle onun yüzünden kavga ettik en son kaldığı gün. Ben yeni taşınmıştım hamileydim küçük çocuğum çok huysuzdu. Her işi kendim yapmak zorundaydım eşim ev işi sevmiyorum deyip durdu. Kv 2.günden eşimi aradı yemeğe çağırabilecek misiniz diye 3.gün de aradı ben ne yemeği görmüyo musun evin halini diyodum. 4.gün bana sormadan geldi yerde halı bile yoktu bir sürü iş vardı. Ben yanında durmadım gidip işleri yapıyordum eşim benimle kavga etti ne işi kaynanan gelmiş oturup sohbet etmek zorundasın diye. Çok kötü kavga ettik kv duydu oğlu gidip onun olduğu odada yattı. Ertesi gün o kadar neşeliydi ki anlatamam size. Ben de gidip ikisine de bağırdım hakkımı helal etmiyorum dedim.halime bak hiç beni düşünmüyorsunuz yatılı istemiyorum artık bitti dedim. Ben senden iş istemiyorum sana yük olmuyorum ki dedi kv. Neyse gitti dedim küserler tepki verirler heralde. Ama hiç bi şey olmamış gibi gene aynı devam etti herşey ondan sonra daVallahi hic sorma istenmedigin yere israrla gitmek neden.... hayir huzurla oturabiliyo mu acaba gidince ^oglunun evi^ne