• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Vallahi hic sorma istenmedigin yere israrla gitmek neden.... hayir huzurla oturabiliyo mu acaba gidince ^oglunun evi^ne
Evet biz eşimle onun yüzünden kavga ettik en son kaldığı gün. Ben yeni taşınmıştım hamileydim küçük çocuğum çok huysuzdu. Her işi kendim yapmak zorundaydım eşim ev işi sevmiyorum deyip durdu. Kv 2.günden eşimi aradı yemeğe çağırabilecek misiniz diye 3.gün de aradı ben ne yemeği görmüyo musun evin halini diyodum. 4.gün bana sormadan geldi yerde halı bile yoktu bir sürü iş vardı. Ben yanında durmadım gidip işleri yapıyordum eşim benimle kavga etti ne işi kaynanan gelmiş oturup sohbet etmek zorundasın diye. Çok kötü kavga ettik kv duydu oğlu gidip onun olduğu odada yattı. Ertesi gün o kadar neşeliydi ki anlatamam size. Ben de gidip ikisine de bağırdım hakkımı helal etmiyorum dedim.halime bak hiç beni düşünmüyorsunuz yatılı istemiyorum artık bitti dedim. Ben senden iş istemiyorum sana yük olmuyorum ki dedi kv. Neyse gitti dedim küserler tepki verirler heralde. Ama hiç bi şey olmamış gibi gene aynı devam etti herşey ondan sonra da

Keske is durumu falan olsa da uzak bi yere tasinabilseniz kökten çözüm. Laf anlamayan insana daha napmak lazim bilemedim. İnsani evlilikten sogutuyolar annenden kopamicaksan evlenme kardesim biz de ana kuzusuyuz sonuçta.
Valla esinizde bitiyo bu is blöf falan yapin ne bileyim hayatim ben de istiyorum annenin kalmasini ama saygmdan dolayi rahat rahat oturamiyorum bile insan kendi evinde rahat edemezmi bide hamileyim deyin.. ama annem derse ben de agac kovugundan cikmadim benim de annem var ama rahatsiz etmiyo hic seni diyinn.
Şu an taşınamam maalesef ama keşke taşınsak. Ama eminim ki kv de bizim gittiğimiz semtte oturmak ister hemen. Onlar da kirada o da gelir peşimizden öyle bi durum olsa da. Eşim de gitmek istemez önceden annesini çok kırmış artık onun rızasını almak zorundaymış. Şimdi annesinin ne tür saçmalıklarına katlanıyor. Bekarken eve 2 gün gitmediği olurmuş annesi aramazmış neredesin diye. Şimdi günde on kere arar napıyosun ne yiyorsun kaçta uyudun uyandın. Ben hayatlarına girince aşk yaşamaya başladılar

Evet biz eşimle onun yüzünden kavga ettik en son kaldığı gün. Ben yeni taşınmıştım hamileydim küçük çocuğum çok huysuzdu. Her işi kendim yapmak zorundaydım eşim ev işi sevmiyorum deyip durdu. Kv 2.günden eşimi aradı yemeğe çağırabilecek misiniz diye 3.gün de aradı ben ne yemeği görmüyo musun evin halini diyodum. 4.gün bana sormadan geldi yerde halı bile yoktu bir sürü iş vardı. Ben yanında durmadım gidip işleri yapıyordum eşim benimle kavga etti ne işi kaynanan gelmiş oturup sohbet etmek zorundasın diye. Çok kötü kavga ettik kv duydu oğlu gidip onun olduğu odada yattı. Ertesi gün o kadar neşeliydi ki anlatamam size. Ben de gidip ikisine de bağırdım hakkımı helal etmiyorum dedim.halime bak hiç beni düşünmüyorsunuz yatılı istemiyorum artık bitti dedim. Ben senden iş istemiyorum sana yük olmuyorum ki dedi kv. Neyse gitti dedim küserler tepki verirler heralde. Ama hiç bi şey olmamış gibi gene aynı devam etti herşey ondan sonra da
O telasin arasinda yemek mi dusunuyo kv simdi bisey dicem de neyse....
Bilemedimki ne desem ben de esime bu sekilde yaklasiyorum mantikli bulursa benim tarafimda oluyo bulmazsa tartismaya giriyo.
Bosanmasaniz bile tehdit etseniz birakip gidicem dayanamiyorum diye. Ne kadar mantikli bi hareket bilmiyorum ama.. en azindan gozdagi..

Şu an taşınamam maalesef ama keşke taşınsak. Ama eminim ki kv de bizim gittiğimiz semtte oturmak ister hemen. Onlar da kirada o da gelir peşimizden öyle bi durum olsa da. Eşim de gitmek istemez önceden annesini çok kırmış artık onun rızasını almak zorundaymış. Şimdi annesinin ne tür saçmalıklarına katlanıyor. Bekarken eve 2 gün gitmediği olurmuş annesi aramazmış neredesin diye. Şimdi günde on kere arar napıyosun ne yiyorsun kaçta uyudun uyandın. Ben hayatlarına girince aşk yaşamaya başladılar
Zaten oyle olur benim kv de de öyle bakarken evine gidip bi kap yemek yapmisligi yok oglum ne halde diye. Simdi tam tersi sanki ben ac birakiyorum zulmediyorum ogluna gibi habire gelmek istiyo :D cok komik böyle seyler ya.

Yorumlarıniza baktım afedersiniz ama eşiniz uyuz.Iş onda bitiyor.Keşke kocayi kavun gibi koklayarak alabilsek.Ev işi sevmiyorum ne yahu? Kadınların %50'si falan sevmiyor ev işini mecburiyetten yapıyor...

O telasin arasinda yemek mi dusunuyo kv simdi bisey dicem de neyse....
Bilemedimki ne desem ben de esime bu sekilde yaklasiyorum mantikli bulursa benim tarafimda oluyo bulmazsa tartismaya giriyo.
Bosanmasaniz bile tehdit etseniz birakip gidicem dayanamiyorum diye. Ne kadar mantikli bi hareket bilmiyorum ama.. en azindan gozdagi..
Ciddi ciddi boşanmayı çok düşündüm. Annem İzmir de onun yanına gidip kalınca nefes almaya başlıyorum. Yaşadığımı, hayattan keyif aldığımı o zaman hissediyorum. Burda durup milletin delisini çekeceğime gidip annemle yaşasam kafam daha rahat diye çok düşündüm. Eşime de çok söyledim.geçenlerde 'bi gün beraber yaşamak zorunda kalabiliriz' dedi. Ben de annenle yapamam kafam kaldırmıyor gider annemle yaşarım sen de annenle yaşa dedim. Kafana göre hayatıma girip çıkamazsın ayrılamazsın dedi. Eşimi hala seviyorum aslında keşke evliliğimiz bu hale gelmeseydi

Yorumlarıniza baktım afedersiniz ama eşiniz uyuz.Iş onda bitiyor.Keşke kocayi kavun gibi koklayarak alabilsek.Ev işi sevmiyorum ne yahu? Kadınların %50'si falan sevmiyor ev işini mecburiyetten yapıyor...
Evet o da onun kötü yönlerinden biri.hep düşünüyorum Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Öyle durumlarda ben de yemek yapmayi sevmiyorum hayatim o zaman bugün disardan ziyafet getir eve hadi bakalim pamuk eller cebe demek lazim erkekler anca bu dilden anliyo :D

Allahım nelerle uğraşıyoruz bide sizinkinin eşi kızı yanındaymış tam bi ana kuzusu oldukları için henüz bizimle evlenip yuva kurduklarının farkında değilller herkesin ayrı evi olduğunun
Erkekler saf iste.Baticon surmenin becerememyle alakasi yok görümce kişisi eşini az iş yapiyor birazda o baksın manasında soylettiyor.Görümce evlenince görür öte tarafı.

Eşini artık sevmiyorsun sadece alışkanlık baksana onsuz İzmir'de daha mutlusunuz gerçekten bir düşünün
Yok seviyorum iyi tarafları da çok. Alışkanlık olsaydı bunu ayırt ederdim. Annesinin gölgesinin sürekli üstümüzde olması, sürekli bizimle iç içe olmak istemesi, daha ilk günden hep 3kişi olmamız ve eşimin bundan rahatsız olmaması beni bu durumlara getirdi ona sevgim bitmiş değil bi gün ayrılsak bile onu hep severim heralde

Yok seviyorum iyi tarafları da çok. Alışkanlık olsaydı bunu ayırt ederdim. Annesinin gölgesinin sürekli üstümüzde olması, sürekli bizimle iç içe olmak istemesi, daha ilk günden hep 3kişi olmamız ve eşimin bundan rahatsız olmaması beni bu durumlara getirdi ona sevgim bitmiş değil bi gün ayrılsak bile onu hep severim heralde
Ozaman restini çekip gidip bekleyeksin seni seviyorsa değişir

Dünyaya bir kere geliyoruz.Ne bu kocayı ne de kayınvalideyi çekmeye değer.Tüm bunları yaşayıp kocanızı nasıl sevebiliyorsunuz hala?Bunları yaşamanıza biraz da kocanız sebep oluyor.
Ben söylemedikçe bir şeylerden rahatsız olduğumu anlamıyor. Kendisi rahatsız olmuyor aşırı sabırlı davranıyor. Bana karşı da çok iyi nadir kavgalarımız dışında.o bir kez bile kavga başlatmadı iş yapmasam, yemek yapmasam, bi hata yapsam bi maddi zarara sebep olsam hiç kızmadı kavga etmedi benle bu güne kadar. Gerçekten iyi huyları var ama annesiyle aramda denge kuramıyor. Çabaladı da çok ta konuştu annesiyle. Ama kv bi süre dediğini dinliyor sonra gene aynı tas aynı hamam. Eşim yeterli olgunlukta değil diye düşünüyorum zaman geçtikçe daha akıllı davranır diye ümit ediyorum. Ama boşanmak ta aklımın bi köşesinde hem de her gün. Böyle olması evliliğime zarar tam rahat bırakamıyorum kendimi, mutlu olamıyorum kafamda bu varken

Ozaman restini çekip gidip bekleyeksin seni seviyorsa değişir
Yollar kapalı şimdi hem hamile halim hem küçük çocukla gitmek zor ama doğuma gitmeyi istiyorum o zamana kadar açılır mı bilmiyorum. Kolay olsa giderdim annemi de çok özlüyorum

Ben söylemedikçe bir şeylerden rahatsız olduğumu anlamıyor. Kendisi rahatsız olmuyor aşırı sabırlı davranıyor. Bana karşı da çok iyi nadir kavgalarımız dışında.o bir kez bile kavga başlatmadı iş yapmasam, yemek yapmasam, bi hata yapsam bi maddi zarara sebep olsam hiç kızmadı kavga etmedi benle bu güne kadar. Gerçekten iyi huyları var ama annesiyle aramda denge kuramıyor. Çabaladı da çok ta konuştu annesiyle. Ama kv bi süre dediğini dinliyor sonra gene aynı tas aynı hamam. Eşim yeterli olgunlukta değil diye düşünüyorum zaman geçtikçe daha akıllı davranır diye ümit ediyorum. Ama boşanmak ta aklımın bi köşesinde hem de her gün. Böyle olması evliliğime zarar tam rahat bırakamıyorum kendimi, mutlu olamıyorum kafamda bu varken
Bu nasıl iyi bir eş anlamadım 🤔 daha yeni doğum yapmışsınız sizi düşünmeden annesini eve alıp hizmet bir de muhabbet bekliyor.
Ev işini sevmiyormuş beyfendi, zaten kadınlar da bayılıyor ev işlerine. Size destek olması gerekirken hem tembellik yapıyor, hem de annesine hizmet bekliyor.
İyi bir eş böyle bencilce davranmaz.

İnsanlara başkasının evi saray mı gelıyor anlamıorumkı ?Açıkca belırtın anne huzursuz oluorum yatıya mısafır ıstemıyorum deyin.

Bu nasıl iyi bir eş anlamadım 🤔 daha yeni doğum yapmışsınız sizi düşünmeden annesini eve alıp hizmet bir de muhabbet bekliyor.
Ev işini sevmiyormuş beyfendi, zaten kadınlar da bayılıyor ev işlerine. Size destek olması gerekirken hem tembellik yapıyor, hem de annesine hizmet bekliyor.
İyi bir eş böyle bencilce davranmaz.
İyilikleri çok, genel olarak iyi bi adam ama çok iyi bi eş değil özellikle de bu konularda evet . Ben de ona karşı mükemmel değilim. Ne diyeyim hayırlısı olsun zamanla birbirimize karşı daha iyi oluruz inşallah yoksa hiç tadı kalmıyor hayatın

İnsanlara başkasının evi saray mı gelıyor anlamıorumkı ?Açıkca belırtın anne huzursuz oluorum yatıya mısafır ıstemıyorum deyin.
.Çok sağolun bana oraya geliyorum derse anında söylerim zaten müsait değilim rahat edemiyorum diye. Hiç te sormaz müsait misin diye direkt açar telefonu oraya geliyorum. Önceden haber bile vermiyordu direkt çıkıp geldiği çok oldu. Şimdi bi konusu açıksa çok sert çıkmak geliyor içimden bana sordun mu hiç ya da düşündün mü rahatsız ediyor muyum diye bi başlamak istiyorum artık

Back