- 16 Şubat 2021
- 35
- 24
- 3
- Konu Sahibi Bayan dertli
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , Allah sizden razı olsunÖyle yaptığında dikkatini başka yöne çekmeye çalışın bence yapma etme diyince daha çok yapıyor ya çocuklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , Allah sizden razı olsunÖyle yaptığında dikkatini başka yöne çekmeye çalışın bence yapma etme diyince daha çok yapıyor ya çocuklar
Allah sizden de razı olsun . Eşiniz konusunda bence çok fevri davranmayın . Yıllarca o kadın ile yaşamış onun doğruları ile büyümüş . Annesinin hatasını kabullenememesi bu yüzden olabilir . Allah kimseyi şaşırtmasın . İyi geceler .Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , Allah sizden razı olsun
Amin, haklısınız , hayırlı geceler.Allah sizden de razı olsun . Eşiniz konusunda bence çok fevri davranmayın . Yıllarca o kadın ile yaşamış onun doğruları ile büyümüş . Annesinin hatasını kabullenememesi bu yüzden olabilir . Allah kimseyi şaşırtmasın . İyi geceler .
Çok mu gerçekdışı geldi size yakınları tarafından tacize uğrayan çocuklar?yani allahaşkına babaannesi neden öyle yapsın, çocuklarınıza inanın ama babaannesi de neden ağzını yalıyomuş diye de duşunun.
babaannesi buyuk ihtimalle kendisi yalanıyodur çocuk ondan taklidini yapmıştır.
babaannesi tuhaf bir kadınsa çocuğu psikologa göturun ama bence bu çok gerçekdışı ya.
Katılıyorum. Teyzemin küçük oğlunu bakıcı büyüttü teyzem çalışıyordu. Neyse yaşı büyüyünce kreş araştırmasına girdiler, bir kaç kreşe götürdüler falan ama çocuk ağlıyor can hıraş ben kreşe gitmem de gitmem. Anlayamadılar istemiyor üstelemeyin dediler bıraktı teyzemler zorlamadı ilkokula başladı direkt ilkokula başladığında anlattı. Meğer bakıcı kadın “kreşe gitmek istemiyorum diye ağlayacaksın x teyzemi istiyorum diyeceksin. Kreşte sana böyle bakmazlar, ben de bi daha sana bakmam ona göre” diye her gün işlemiş çocuğu çünkü para kesilmesin böyle de vicdansızlar var işte.Belki de babaanneden korktuğu için söylemiyordu uzak kalınca tehlike olarak görmemiş olabilir . En iyisi sürekli gözünüz üzerinde olsun ama çocuğa da bunu söyleyip durmayın iyice yerleşmesin tazeci
Benim oğlum da hergun babaannesi bize gelsin istiyordu , bakkala gitsek onuda çağırıyordu acaba KV mi çocuğu işledi böyle diye düşünmeye başladım çünkü bazen fısır fısır çocuğa birşeyler söylediğini duyuyordum ama mutfaktan tam anlamıyordum ne dediğini, soramadım da beni mi dinliyorsun der diyeKatılıyorum. Teyzemin küçük oğlunu bakıcı büyüttü teyzem çalışıyordu. Neyse yaşı büyüyünce kreş araştırmasına girdiler, bir kaç kreşe götürdüler falan ama çocuk ağlıyor can hıraş ben kreşe gitmem de gitmem. Anlayamadılar istemiyor üstelemeyin dediler bıraktı teyzemler zorlamadı ilkokula başladı direkt ilkokula başladığında anlattı. Meğer bakıcı kadın “kreşe gitmek istemiyorum diye ağlayacaksın x teyzemi istiyorum diyeceksin. Kreşte sana böyle bakmazlar, ben de bi daha sana bakmam ona göre” diye her gün işlemiş çocuğu çünkü para kesilmesin böyle de vicdansızlar var işte.
kv çocuğun beslenmesinde ne kadar rol alıyor? çocuğunuza paketli gıdalar alıyor mu? yediriyor mu? eğer öyleyse o gıdalara sınırlama getirip çocuğun beslenmesi konusunda otorite olmanız lazım. Oğlumun ne yiyeceğine ben karar veriyorum mesela.Benim oğlum da hergun babaannesi bize gelsin istiyordu , bakkala gitsek onuda çağırıyordu acaba KV mi çocuğu işledi böyle diye düşünmeye başladım çünkü bazen fısır fısır çocuğa birşeyler söylediğini duyuyordum ama mutfaktan tam anlamıyordum ne dediğini, soramadım da beni mi dinliyorsun der diye
Beslenme konusunda ben karar veriyorum , o alır gelir abur cubur ama ben saklarım getirdiğini arada sırada aldığı abur cuburlardan veririm oğlumakv çocuğun beslenmesinde ne kadar rol alıyor? çocuğunuza paketli gıdalar alıyor mu? yediriyor mu? eğer öyleyse o gıdalara sınırlama getirip çocuğun beslenmesi konusunda otorite olmanız lazım. Oğlumun ne yiyeceğine ben karar veriyorum mesela.
hmm o zaman beslenme değil, kayınvalideniz bir şekilde oğlunuzla iletişim kurmuş, araları iyi sanırım, düşkün sanırım oğlunuza, belki ondandır, sık mı görüşüyorlar? siz çalışıyor musunuz yani çocuğu tamamen kv ye bırakıyor musunuz?Beslenme konusunda ben karar veriyorum , o alır gelir abur cubur ama ben saklarım getirdiğini arada sırada aldığı abur cuburlardan veririm oğluma
Kv hakkında kirginliginiz dan dolayı çocuğunuzun yanında kötü hiç konuştunuz mu duydumu bu yüzden onu sevmedigini düşünüp her konuyu onun üstüne atabilir çünkü çocuklar çok zeki yada kv gercekten bu hareketi yapıyor acilen uyarmaniz sormanız lazım bebeğiniz içinde psikolojik danışmanlık alın derimİyi geceler hanımlar KV bize çok yakın oturuyor sürekli gelir giderdi son bir aydır aramızdaki bazı tadsizliklardan dolayı görüsmuyorum,
oğlum bir kaç gündür dilini sağa sola sallama hareketi yapıyor nereden gördün oğlum bunu diyorum babaannem öyle yapıyor diyor , o hareketin yanlis olduğunu söyledim oğluma , bugün gene aynı hareketi yapıyordu oğlum o hareket yanlış yapma öyle diye gene anlatiyordum oğluma , oğlum dediki durduk yere ama babaannem bana öyle yapıyor dedi ,ne yapıyor oğlum sana diyorum beni ağzımdan öpüyor , ağzımı yaliyor dedi, şok oldum babası da vardı çok moralim bozuldu babasına diyorum annen böyle nasıl yapar diye çocuk o ne olsa babaannesinin üzerine atıyor diyor, ama daha önce hiç çocuk böyle birşey demiyordu bana , babaannesin den. Uzaklaştiktan sonra bunları bana soylemeye başladı ,ben oğluma inanıyorum ama babası inanmıyor bu durumda ne yapmalıyım ? Çocuğum 3 buçuk yaşında
Ben evdeydim oğluma ben bakıyorum ama KV sürekli gelir oğlumla oyun oynamaya falan başlar , oynaya oynaya da onu arkadaş gibi gördü çocuk, tek çocuk çünkü arkadaşı da yok .hmm o zaman beslenme değil, kayınvalideniz bir şekilde oğlunuzla iletişim kurmuş, araları iyi sanırım, düşkün sanırım oğlunuza, belki ondandır, sık mı görüşüyorlar? siz çalışıyor musunuz yani çocuğu tamamen kv ye bırakıyor musunuz?
KV ile sıkıntımızi çocuğun yanında eşimle konuştuk ama KV ile sıkıntımız bambaşka birşey , çocuğumun söylediği başka birşey , yani ,3 buçuk yaşındaki çocuk agiz yalamayı nereden bilebilir? Gormedigi birşeyi nasıl söyleyebilir ? Kesinlikle kadının bunu çocuğuma yaptığına inanıyorumKv hakkında kirginliginiz dan dolayı çocuğunuzun yanında kötü hiç konuştunuz mu duydumu bu yüzden onu sevmedigini düşünüp her konuyu onun üstüne atabilir çünkü çocuklar çok zeki yada kv gercekten bu hareketi yapıyor acilen uyarmaniz sormanız lazım bebeğiniz içinde psikolojik danışmanlık alın derim
Tabi ki çocuğu .
Babaanneyi niye goturesiniz
Herseyi anladim bastan beri size hakverdim de , kadinin birde kocasi yoku anlayamadim ? Ne mânâdâ ve nereye baglamaliyim bu konuda?Aynı fikirdeyim sizinle kesinlikle bu sapıklık yaptığı , ama eşim nedense oğlunu değilde annesini kolluyor, kadınin birde kocasida yok
Çocuğunuzu koruyamayacağınız bir evliliği sürdürmeyin.Benim arkamda eşim durmuyor annesi söz konusu olduğu için , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gitsem kavga etsem ikisi bir olup benim üzerime geleceklr biliyorum, ne yapacağımı şaşırdım
Kusura bakmayin cok uzuldum ve cok sinirlendim. Esiniz tam bir kekoEşim götürmez pedegog falan çok inanmıyor öyle şeylere
Bu terbiyesiz kadin allah bilir esinizi de boyle buyutmustur adam ondan da normal karsiliyor olabilirBen de sizin gibi düşünüyorum babası kesinlikle annesi söz konusu olduğu için konuyu kapatmaya çalışıyor , annesine çok düşkun kendisi o yüzden , ama benim içim bunu kadının yuzune vurmadan rahat etmez,