Kv nin bu yaptığı duygu sömürüsü değil mi?

Arkadaşım benim kayınpeder öleli 11 yıl oldu ve 2 oğlu var. Ben 15 senelik evliyim hicbir zaman kayinvalide kaynıma yapamadığı duygu sömürüsünü hep benim eşime yaptı.. ki ben her zaman her fırsatta eşimi ve çocukları alıp kv tek diye gittim. En son eşimle olan bir kavgamda yine bana saçma sapan sözler edip kendi kendine yine küstü . Ben gorusmuyorum ama o da senin kv gibi eşime sürekli evlenmemeden önceki resimleri atıp eşime küçük senerim ( kp ismi) diyor. Ah keşke günlere dönebilsek diyor. Bende çıldırıyorum ama bisey diyemirium. Çok güzel duygu sömürüsünü yapar 15 senedir ben pes ettim valla

Ayy dur bnde anlatım. Bnm KV de ıyy iğrenç KV demek bıle istemiyorum :/ kadın gözümün içine bakıyodu oglum gel bna masaj yap dıodu .Nişanlıykende telefonla konusurken böyle yapardı Ohhoooo daha neler var neler anlatmaya kalksam telefonum donar.

Yemege cagirdik gecen gun. Kv ve gorumcemi. Esimle yemek yapiyoruz. Esim ben yapiyim yemekleri dedi. Neyse biz yemek yaparken geldiler. Salonda oturuyorlar. Esim bana seslenince araya giriyor kv. Ben esime bisey deyince hi diyot. Mutfaga yanima geliyor esim kv kosa kosa pesinden geliyor. Ben esime sesleniyorum. Cagirma onu cagirma ben yaparim diyor kv. Kendini kucuk duaurdugunun farkinda bile degil. Resmen cirpiniyor. Ama sorsan bizim iyi olmamizi ondan cok isteyen de yoktur.

O tip KV 'ler kıskanç olurlar ve gelınınide kıskandırmaya çalışırlar .En ufak tepki göstersen "aaa gelinim oglumu ya oglumu bnden kıskanıyor ben onun annesiyim nasıl kıskanır " dıye 72 sülaleye duyururlar .Bırak ne halt yiyorsa yesin umursama o çıldırsın .Yanlız bu ev olayına dıkkat et ortada bı plan var demedı deme

En azindan duygu sömürüsü yaparak isini hallediyomus ya benimki gibi oglunu doldurmaya calisarak yapsaydi :)
Her firsatta eşimi arayip keptin bana kapiyi acmadi keptin bana cocugu sevdirmiyo keptin bizi sevmiyo diye konusup duruyo onlara gittigimizde ben odadayken mutfkta esime beni sikayet ediyo duyuyorum ama iste.. hatta gecen bayram hamileydim pantolon tshirt giydim rahat olur diye esimi cekmis mutfaga keptina neden duzgun giyin demedin boyle mi gezilir demis esim bagirinca sus sus duycak dedi

Bu kvlerdeki duygu sömürüsü nedir acaba?? Benimkide eşimi küçükken bırakmış gitmiş.Evlendik oğlu kıymete bindi.Vay şöyle üzülürdüm sensiz vay böyle ağlardım sensiz. Bunca yıl nerdeydin diye sorasım gelir hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…