Kv nin bu yaptığı duygu sömürüsü değil mi?

Eşinin duygu sömürüsümü anlamaması imkansız
Ama sen üsteler durursan o anasına daha çok düşer,daha çok savunur
Bırak istediği gibi öpüşsün sarılsın ağlaşsın
Sen ucu sana dokunmayan hiçbirşeyin lafını etme

Cumartesi gunu biz daha yataktayken uyurken aradi ya. Uyuyor musunuz oglum dedi. Evet anne yatiyoruz dedi esim. Aysgullu ne yapiyor o da mi yatiyor dedi. Ya inanilir gibi degil. Haftasonu olmus. Tum hafta esimi gormemisim. Gece yoldan gemisim. Sabah sabah arayacak kadar neyi merak ediyor. Oylesine aramismis.

Arasin ya nolacak. Esiniz uyurken telefonunu kapali tutsun cok rahatsiz oluyorsa. Sizlik bir sey yok ki.

Kocası vefat eden tipik kaynana gibi oğluyla yasar heryerde içinzde herseye karısır mıç mıç aman sizde annenize öyle davranın yemeğemi gelyor annenizde yemege davet edn evmi alıyprsunız annemde şu ihtiyacı var acil para vs sonra senin annen benm annem kavgası cıkarsa sen boyle yapıyorsun bende yaparım dersn ya boyle yaparsın yada sineye cekersin araya girersen sen kötü olursun

Her kocası vefat eden kadın ogluna sarmaz lutfen tabularımızı yikmaya çalışalım. Benim kayinvalidemin de kocası yok ve bizi asla rahatsız etmez. Anneannem 38 senedir kocasız,dedem rahmetli olmus gidip 1 kez dayımın evinde kaldığını bilmem yengem çağırmasına rağmen. Ne anneannem ne kayinvalidem mic micta degil. Yorumunuz çok üzücü.

Demekki esinin telini senin basucuna koyucaksin sen acicaksin teli uyuyoruz diyip kapaticaksin bidaha aradiginda reddediceksin

Ev konusuna gelince acik acik konus kv ile senin evliligin bitiyo diye bizimkide mi bitsin de ? Ev alinmiycak yanimizada ya sen al ya bosanma bize guvenme de gozu korksun dili dussun

Siz hii diyip dinledikce dedigi olana kadar bu kadin huzur vermez

Bunca sene durmus simdi kocayi bosuycak napicakmis gencinimi alicakmis ? Kac tane cocugu var hic mi dusunmuyo

Bir saha geldiğinde, anne x e ne zaman gittiniz, hayır hep bizimlesin diye alınmıyorlar mı, ben olsam alınırım annem tek kardeşime ilgi gösteriyor diye, olmaz öyle şey diye söylenirdim

Sorumlu olur mu cnm benim.
Ben bile bilmiyordum rahatsızlarımı hamile olunca öğrendim. Hamile olmadan önce testler yaptırmıştım. Sonrasında doktor testler yaptı neler çıktı ömür boyu devam edecek hastalıklar. Çocuğun ne suçu var. Zaten ben evlat sahibi olabilmek için ne ameliyatlar oldum ölümlerden döndüm. Çocuk büyüyünce bunlarımı kaldir kondur anlatıp çocuğun duygularını alt üst mü edeyim.
Tabi ki konusu olur anlatılır, ikide bir anlatılmaz. Ama sizin kv resmen uyanıklık yapıp işini yürütmeye çalışıyor.

Valla kimse kusursa bakmasın ama
Benim annem de tek başına, 10 yıldır.. 2 çocuk büyüttü, okuttu, evlendirdi, 40 gün arayla hem anneanne hem babaanne oldu. Bir kere bile “ben yalnızım” demedi.

Yani evet konu sahibi, kayınvaliden duygu sömürürsü yapıyor.

Gurbetteyim, annem bana bebeklik fotoğraflarımı atar ara sıra. Bir kere eşim ağzını açıp "annen neden gönderiyo bunları sana, AMACI NE" derse çok ciddiyim o adamı boşarım!

Beni doğurup 30 küsür senedir annelik yapmış kadınla aramdaki ilişkiyi kimsenin sorgulayıp da altında birşeyler aramasına müsaade etmem.

Sonuna kadar haksızsınız. Karışmayın, sizin haddinize değil.

Konu sahibi, kv niz sizin ev alamayacağınızı biliyordur, zaten sizde bunun mümkün olmadığını ifade etmişsiniz. Sizden beklentisi “biz ev alamıyoruz, kp eve dönsün sen bizim yanımıza gel” demenizi bekliyor.

neden aynı cevabı 2 3 kez kopyaladınız ayol

ev aldırma hariç haksızsınız bırakın oğlu nasıl severse sevsin
duygu sömürüsünde de bikaç defa laflarınızla alt ediverirsiniz bişey olmaz

sömürü yapınca aman annneeeee dünyanın sonu geldi sanki dik dur lütfen böyle şeuler yapma.. gibi konuşun
önüne geçin bir şekilde

Canım çok haklısın da, burda annesine dur diyecek olan eşin, tepki verecek olan eşin. Sabah telefonu açmayacaktı, ya da uyuyoruz deyip kapatacaktı mesela. Bak benim annem de bize çok sarardı eskiden, hep ben uyardım, zamanla azalttı ve düzeldi. Eşler kendi ailelerine kendileri müdahale etmeli, diğer eş bir şey söylerse kötülemiş olur ve haklıyken haksız duruma düşer, zira kimse kendi ailesine laf söylensin istemez.

Babaannemin 30 senedir eşi yok, asla annemlere sarmadı. 75 yaşına kadar tek başına yaşadı, sonra halam boşanınca mecburen birlikte yaşamaya başladılar. Size katılıyorum , herkes aynı değil.

D demetc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…