- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Yok ya ne sevmesi. Nefret ediyormus. Bosanmazmis da can guvenligi yokmus. Simdi de bunu uydurdu.Vallaha siz bunu bir süre daha böyle çekersiniz benden söylemesi. Bazı insanlar başka insanları çöp teneke olarak kullanırlar. Icindekilerini onların üstüne böyle kusuverirler. Diğerinin morali mi bozulur, psikolojisi mi gider umurlarında olmaz. Yapacak birsey var mi? Bence Kv deyi psikologa yönlendirmek. Gitsin derdini ona anlatsın. Sizde şu ev konusunu net kapatın artık. Açık açık biz kimseye ev almayiz deyin yani
Cunku duygu somurusu yapip hayatimiza dahil oluyor zorla. Cumartesi gunu biz daha yataktayken uyurken aradi ya. Uyuyor musunuz oglum dedi. Evet anne yatiyoruz dedi esim. Aysgullu ne yapiyor o da mi yatiyor dedi. Ya inanilir gibi degil. Haftasonu olmus. Tum hafta esimi gormemisim. Gece yoldan gemisim. Sabah sabah arayacak kadar neyi merak ediyor. Oylesine aramismis.Ev aldirma meselesi haric
Siz haksizsiniz
Sizi neden ilgilendiriyor anne ogul muhabbeti?
Siz esseniz o da anne. Yeri geldiginde geri durmayi ogrenmelisiniz
Yok ya ne sevmesi. Nefret ediyormus. Bosanmazmis da can guvenligi yokmus. Simdi de bunu uydurdu.
Gorumcesi demis ki sen git cocuklarinda kal abim de evden cikmasin. Kavga etmisler telefonda. Gorumcesi hakkinda suc duyurusunda bulunmus. Valla ben anlamadim bu isi.Belki size taşınmak istiyor?
Cumartesi gunu biz daha yataktayken uyurken aradi ya. Uyuyor musunuz oglum dedi. Evet anne yatiyoruz dedi esim. Aysgullu ne yapiyor o da mi yatiyor dedi. Ya inanilir gibi degil. Haftasonu olmus. Tum hafta esimi gormemisim. Gece yoldan gemisim. Sabah sabah arayacak kadar neyi merak ediyor. Oylesine aramismis.Belki size taşınmak istiyor?
Allah yardimciniz olsun insallah. Saglicakla kucaginiza alirsiniz dilerim bebeginizi. Peki ama burda sizin yaptiginiz fedakarliklardan bebeginiz sorumlu mu. O mu istedi. Hayir. Biz cocuk icin degil kendimiz icin doguruyoruz ama benim kv bunda bile esime vicdan yaptiriyor. Ustelik de bakmadigi cocugu icin.O kadar büyük hayati sorunlarla hamileyim ki, en düşük riskin bile normal insanlardan 700 kat daha fazla ölüm riski içeriyor.
Yanımda saçma sapan yok çocuğumu şöyle emzirdim, böyle baktım diyenlerden hemen kaçıyorum. Bunlar görevimiz zaten yapmak yapmak zorundayız. Allah size sabır versin ve bir an önce size sarmaktan vazgeçer kv.
Ama sonu ona gidiyor. Cumartesi gunu biz daha yataktayken uyurken aradi ya. Uyuyor musunuz oglum dedi. Evet anne yatiyoruz dedi esim. Aysgullu ne yapiyor o da mi yatiyor dedi. Ya inanilir gibi degil. Haftasonu olmus. Tum hafta esimi gormemisim. Gece yoldan gemisim. Sabah sabah arayacak kadar neyi merak ediyor. Oylesine aramismis.yalnızım diye diye sizin yanınıza yerleşmediği sürece sıkıntı yok bence. bırakın dertleşsin oğlu ile.
Sanirim ele gune sikaga atti bak dedirtmemek icin. Ben de anlamadim. Almayacagiz tabiki. Ama almayacagiz dememize ragmen bugun yine acti mevzuyu. Gidio evleri gezmis bir de.Kv neden kocasına ev aldırıyor pis bir oyun dönüyor
Allah yardımcınız olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahO kadar büyük hayati sorunlarla hamileyim ki, en düşük riskin bile normal insanlardan 700 kat daha fazla ölüm riski içeriyor.
Yanımda saçma sapan yok çocuğumu şöyle emzirdim, böyle baktım diyenlerden hemen kaçıyorum. Bunlar görevimiz zaten yapmak yapmak zorundayız. Allah size sabır versin ve bir an önce size sarmaktan vazgeçer kv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?