Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

Sonrasında ne dıyeceğini cok umursamıyorum açıkçası
zaten yapmadığı seyleri yapmış gibi gösterip sürekli önümüze çıkartıyor

:)

amin cok tesekkurler

Sonrasında ne dıyeceğini cok umursamıyorum açıkçası
zaten yapmadığı seyleri yapmış gibi gösterip sürekli önümüze çıkartıyor

:)

amin cok tesekkurler
Bende de var öyle evde huzursuz olalım diye aramızda fitne çıkartır sonra kendi düzeltmeye çalışır yine

Millete de der ben idare ediyorum :/

kvniz sizi kbullenmiş belliki.
inşallah olumlu sonuç alırsınız bizlerde teyze oluruz.

Bende de var öyle evde huzursuz olalım diye aramızda fitne çıkartır sonra kendi düzeltmeye çalışır yine

Millete de der ben idare ediyorum :/
Çok iyiymiş seninki de
benim kv dem de tüm özel günlerde duygu sömürüsü yapar eşime , telefonda ağlar kolum kanadım kırık sensiz der

ama insanlar varken bir toplumda isek
uzak olsunlar mutlu olsunlar
yanımda olup huzursuz olmaları daha mı iyi der

Ben ağzım acık kalırım

Aynı marka farklı model bizim kaynanalar

dream3416 bana da aileye ilk söylediginizde nasıl olsa olur diye önemsemeyip şimdi vicdan yaptı gibi geldi. Pişman olmuş içini rahatlatmaya çalışiyor gibi.

Eşiniz gereken cevabı vermiş zaten, siz de arabada gerekeni söylemişsiniz. Hiç kendinizi üzmeyin. Kafanıza takmayın. İnsallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Allah en kısa zamanda kucağınızı sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun.

Amin çok teşekkürler

O degil de ben ev muhabbetinin sizin acinizdan zararla sonuçlamasina uzuldum 1.500 neredeyse farkli ödüyorsunuz yaptigi iş mi yani uzerine bi de kendini hakli görüyor Allahtan durumunuz varmis da almanizi etkilememis ne insanlar var ya ...
Bebek konusunda kisa süreli de olaa yaşadım cok zor süreçler rabbim gonlunuzdekini hayirli eylesin de versin . Tez zamanda bebeginize kavusursunuz inşallah

evet tüp bebek için aradığında da hala ev konusunu açıp bana net olmadınız diyor :)
ben ne kadar üzüldüm geç ev sahibi oldunuz falan diyor
ağlıyor falan telefonda

:) amin çok tesekkurler

evet tüp bebek için aradığında da hala ev konusunu açıp bana net olmadınız diyor :)
ben ne kadar üzüldüm geç ev sahibi oldunuz falan diyor
ağlıyor falan telefonda

:) amin çok tesekkurler
Bence senin kv dede gecici hafiza kaybi var
Bu tüp bebek mevzusunda tescillenmiş oldu

evet ben de zamanla bunu basardım zaten
ben de safa yatıyorum ama kendime yakıştıramasam da onlara karsı hafif becermeye başladım :)
Emin ol canım bak ben 4 senelik evliyim çok tecrübe edindim..
kendine yakışanı yaptıgın zaman emin ol insanlar senin üzerine daha çok geliyor
sen daha çok kırlıyorsun, üzülüyorsun hani boşver amannn onun seviyesine inme vs deniliyor ya
hayır aslında öyle değil yahut susmak vs.. biz kırılacağımıza onlar kırılsın onlar üzülsün ne gerek var
kendine yakışanı yapınca madalyamı verilyorlar sanki ? sen üzüldüğün ile stres yaptığın ile kalıyorsun
aynen böyle devam et kafan çok rahat ediyor inan ki
banada arada bir geliyorlar neden böyle neden şöyle ne yapmaya çalışıyorlar bunlar diyorum
sonra aman boşver diyerek kafamı dağıtıyorum kim sana nasıl davranıyor ise sende aynı şekilde davran
bende hep kendime yakışanı yapmak isterdim sınırlarım vardı ama öyle mutlu olamadım
anladım ki bazıları gibi yüzsüz olmak, rol yapmak, ikili oynamak vs işe yarıyor bu insanlara

Ben bu kez kötü niyet sezmedim niyeyse.

Allah gönlünüze göre versin. Kucağınızı hayırlı evlatla doldursun inşallah.

Gamsiz baykus iste.kv oyle hem gamsiz hem suclu hem de guclu.her isin icinden siyrilir.hic muhattap olmayin cevap da vermeyin zaten azda goruyormissunz.
Dertsiz basina dert ariyorsun

Bana göre ilk başta oğlunun aklını çelip sizden koparabilecegini sanmış ev almanızı engellemesi çocuk için yardım etmemesi evlilik bağlarının güçlenmesini engellemekti kolay ayrilsin diye ama eşiniz şükürler olsun salak asalak türk erkeklerinden değilmiş akıllıymış oyuna gelmemiş anneside bunu anlayınca hepten oyun dışı kalmaktansa strateji değiştirmiş ve düşmanını yakında tut planına geçmiş para yollaması da stratejisi cabuk ise yarasın diye ama korkmaya gerek yok eşiniz sümsük erkeklerden olmadığı belli sizin yanınızda olur hep özet olarak kadin çakal timsah gozyaslari arada kalınacak birşey yok bu zamana kadar yaptığınız gibi mesafeye devam.. derim.

ne yapmaya çalıştıklarını sorgulamayın,boşverin genel kabul görmüş dengesiz ruh halleri işte.

Bence çok önemsememişlerdir.Bizlere de kendiliğinden olur dediler hep.Ama 4 yıl olmadı bu şekilde arayan bir kvdem ve eş ailesi de olmadı.Üstüne para istediler.

Şükür ki geç de olsa tak diye hesabınıza para yatıran bir kv niz var.Bunu birçoğumuzun eş tarafı yapmaz.

Siz hassassınız ama yaşamayan bilmiyor ve normal olur bekleyelim diyorlar bizlere dendi çünkü ama demek ki Allah dağına göre kar veriyor.Stres yapmayın bence Mutlu olun bu duruma.El insanı neticede

Kiyamam canim. Kv ogluyla kotu olmayi goze alamiyo bence. Yaptigi seylerin gozukmedigini ve boyle yapmacik tavirlarlada kandirabilcegini dusunuyo sanirim.
Bu arada insallah hayirlisiyla evlat sahibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…