Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

Acaba oğlunun gözüne girmeye,iyi anneyim demeyemi getiriyor olayı bende anlamadım ama siz bunları düşünmeyin şuan,stres etkiliyor bu süreci,inşaAllah herşey yolunda gider ve güzel haberinizi alırız.

Bana göre ilk başta oğlunun aklını çelip sizden koparabilecegini sanmış ev almanızı engellemesi çocuk için yardım etmemesi evlilik bağlarının güçlenmesini engellemekti kolay ayrilsin diye ama eşiniz şükürler olsun salak asalak türk erkeklerinden değilmiş akıllıymış oyuna gelmemiş anneside bunu anlayınca hepten oyun dışı kalmaktansa strateji değiştirmiş ve düşmanını yakında tut planına geçmiş para yollaması da stratejisi cabuk ise yarasın diye ama korkmaya gerek yok eşiniz sümsük erkeklerden olmadığı belli sizin yanınızda olur hep özet olarak kadin çakal timsah gozyaslari arada kalınacak birşey yok bu zamana kadar yaptığınız gibi mesafeye devam.. derim.
aynen ben de bu sekılde düşünüyorum
baktı oğlunu kaybedecek , şekil değiştirdi:)

Bence çok önemsememişlerdir.Bizlere de kendiliğinden olur dediler hep.Ama 4 yıl olmadı bu şekilde arayan bir kvdem ve eş ailesi de olmadı.Üstüne para istediler.

Şükür ki geç de olsa tak diye hesabınıza para yatıran bir kv niz var.Bunu birçoğumuzun eş tarafı yapmaz.

Siz hassassınız ama yaşamayan bilmiyor ve normal olur bekleyelim diyorlar bizlere dendi çünkü ama demek ki Allah dağına göre kar veriyor.Stres yapmayın bence Mutlu olun bu duruma.El insanı neticede
bizimki de 4 sene yok saydı işte
durumu izah etmeme rağmen
kv dem de dolaptakı iğnelerımı kurcalayınca aradı ve ondan gizlememizi hazmedemedi bence :)

Bir dengesiz diyecektim ama aslinda bir cakal :) kv daha... Bosverin gitsin bence, esiniz iyi bir koca anladigim kadariyla (Allah size bagislasin)... ve insallah tup bebek denemeniz basariyla sonuclanir, dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz bizde buradan guzel haberlerinizi aliriz <3

Kişiliksiz bir kv daha İşte.
Size tek diyebileceğim insallah bir bebeğiniz olur hayırlısıyla. İkiyüzlü insanları takmayın lütfen. Tedavinize odaklanın. Boşverin

Bir dengesiz diyecektim ama aslinda bir cakal :) kv daha... Bosverin gitsin bence, esiniz iyi bir koca anladigim kadariyla (Allah size bagislasin)... ve insallah tup bebek denemeniz basariyla sonuclanir, dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz bizde buradan guzel haberlerinizi aliriz <3
evet evet baya çakaldır kendisi ama hep saf masumu oynar:KK70:

Amin inşallah

Kv de art niyet gormedim
Siz acikca karsiniza alip konusmamissiniz
Gorumce biliyormus ama annesine ne sekilde soyledi bilinmez
Belki annesi uzulmesin diye gecistirdi

Kv yi hakli gordum
Sizin.derdinizi ise anlamadim.
Ustelik size para da yollamis

Bence bundan sonra araya sicaklik sokun.
Tup bebek surecinden bahsedin onlara
Hayirlis

Benim anladigim siz gorumcenizle konuyu paylaşmışsınız. O da annesine ve kocasina söyleyeceğini söylemiş. Daha sonra whatsaptan konuşmuşsunuz. Gorumce size annemle konustum kendiliginden olur deyip kestirip atmış ya hani, bence konuşmamış. Yalan söylüyor olabilir. Burada suçlu olan görümce.

bizimki de 4 sene yok saydı işte
durumu izah etmeme rağmen
kv dem de dolaptakı iğnelerımı kurcalayınca aradı ve ondan gizlememizi hazmedemedi bence :)
İşin sonuna bakarsanız faydalı birşey yaptı ve inşallah tedaviyi hayırlısıyla atlatır Saglıkla kucagınıza alırsınız bebeğinizi :))

Benim anladigim siz gorumcenizle konuyu paylaşmışsınız. O da annesine ve kocasina söyleyeceğini söylemiş. Daha sonra whatsaptan konuşmuşsunuz. Gorumce size annemle konustum kendiliginden olur deyip kestirip atmış ya hani, bence konuşmamış. Yalan söylüyor olabilir. Burada suçlu olan görümce.
hayır söylemış görümcem kv deye
ama kv ciddiye almamış dün kendisi söyledi
yasımız genç ve yenı evlı olsak okey kendılıgınden olur desın
38 yasındayız ve sorunlardan da bahsettim

Kv de art niyet gormedim
Siz acikca karsiniza alip konusmamissiniz
Gorumce biliyormus ama annesine ne sekilde soyledi bilinmez
Belki annesi uzulmesin diye gecistirdi

Kv yi hakli gordum
Sizin.derdinizi ise anlamadim.
Ustelik size para da yollamis

Bence bundan sonra araya sicaklik sokun.
Tup bebek surecinden bahsedin onlara
Hayirlis
üzülmediler bunu biliyorum
nasılsa evlilik yürütemeyeceksin ve geri geleceksin diyen bir anne sizce üzlür mü?
ya da sen evlendin hayatta kimseye güvenmem artık diyen bir anne üzülür mü?

onunla konuşmaya vakit olmadı
görümcemin ona anlattığından eminim kendisi de anlattığını dün söyledi zaten.

tedaviye başlayıp ondan saklamamızı sindiremedi

hayır söylemış görümcem kv deye
ama kv ciddiye almamış dün kendisi söyledi
yasımız genç ve yenı evlı olsak okey kendılıgınden olur desın
38 yasındayız ve sorunlardan da bahsettim
Kayinvalide 2li oynuyor öyle ise,bu islerden neden haberim yok neden beni dişliyorsunuz bu isler zor para moral gerektirir size para yollayacam demesini biliyor ise,tup benek tedavisinin zorluklarini ,ya ilerledikce zorlascahini da biliyor yani cahil birisi değil. Daha evel kendiliginden olur demesi de isine gelmedigi icin. Onun icin güvenmeyin.

Kayınvaliden ne yapmaya çalışıyor anlamadım bende. Belki vicdana geldi. Belki oğlunun gözünde iyi anne olmak istiyor.Boşver sen sakin kafayla tedaviye odaklan. Hiç düşünme. İnşallah tedavi olumlu sonuç verir. İnşallah bebeğini alırsın kucağına.

Kayinvalide 2li oynuyor öyle ise,bu islerden neden haberim yok neden beni dişliyorsunuz bu isler zor para moral gerektirir size para yollayacam demesini biliyor ise,tup benek tedavisinin zorluklarini ,ya ilerledikce zorlascahini da biliyor yani cahil birisi değil. Daha evel kendiliginden olur demesi de isine gelmedigi icin. Onun icin güvenmeyin.
evet evet cahil değil
ama kendisini de fazla akıllı
bizi de fazla saf sanıyor

güvenmiyorum zaten ama aldım parayı:)

Kayınvaliden ne yapmaya çalışıyor anlamadım bende. Belki vicdana geldi. Belki oğlunun gözünde iyi anne olmak istiyor.Boşver sen sakin kafayla tedaviye odaklan. Hiç düşünme. İnşallah tedavi olumlu sonuç verir. İnşallah bebeğini alırsın kucağına.
amin inşallah canım

Merhaba herkese.
Kısaca özet geçebilirim umarım.
4 buçuk senelik evliyim.
38 yaşındayız.
Kv ile farklı şehirdeyiz.
Kv kp görümcem aynı evde yaşıyor.Ve iki torun.

Evlenmeden evvel şeker gibi görünen, evlendikten sonra eşime sürekli evliliğimiz hakkında olumsuz yorumlar yapan ,desteklemeyen ve resmen bu evlilik bitsin diye pusuda yatan bir kv dem vardı.
Tüm olumsuz düşüncelerini eşime telefonda söylerdi, eşim de ben üzülmeyeyim diye ya uzaklaşır ya da annesi ile ters düşerdi.
Ancak kv dem bir araya geldiğimizde bana mükemmel derecede iyi davranırdı.

Ben bastan alışır , ısnır diye yaklaştım kv deme ama o böyle davrandıkça ben de kendimi çektim.
Son iki senedir aramadım sormadım bayram seyran hariç.
Eşim de ailesini sık aramaz , senede bir kere bir geceliğine gider gelirdik.
Onlar da bize senede bazen iki senede bir iki gecelik gelirdi.
Bir araya gelince uzaktan birisi bizi izlese, ne kadar iyi anlaşan gelin kv der o derece samimi gibi davranırdı bana kv dem.
Bizim eşimle hiç çocuğumuz olmadı,
korunmadık da.
Başlarda çok istemedik ama son iki senedir bu işlerle uğraşıyoruz
Doktorlar, tedavi, 2 olumsuz aşılama derken şuanda tüp bebek tedavisindeyim.

Kv kızından olan torunların için resmen ölür.
Kendi yeğeninin de çocuğu olmuyormuş , bunu bize anlatırken ağladı hatta. Çok üzülüyorum onlar adına falan dedi.
Bizim olmadığını bilmiyordu o ara.

Bundan 2 sene evvel evlerine gittiğimizde benim cok duygusal bir anımda ben boşta bulunup görümceme konuyu açtım
ve anlatırken de maalesef ağladım , o ara yeni ev kredisi çekmiştik.
olursa ancak tüp bebek olurmuş falan dedim.
Görümcem benim onlardan böyle bir talebim olmadığı halde bana şöyle dedi;

kocanla konuş, iyi bir merkez belirleyin ben de annemlerle konuşacağım, tüp bebek parasını biz karşılayacağız sen sakın üzülme ablacım şimdi ev krediniz de var sizi zorlamasın siz üzülürseniz biz üzülürüz dedi.

ben de böyle bir beklentım olmadığını soyledım aa olmaz öyle şey diye ısrar etti
( eş ailesi böyle ortaya birsey atıp sonrasında sessiz kalırlar genelde)

neyse biz kendı yasadıgımız sehıre döndük, aradan 3 ay geçti ve görümcem bana konuyu hiç açmadı.
ben bir bayramda görümcemle whatsaptan konuşurken konuyu açtım
annemlerle konuştun mu onlar ne düşünüyor dedim bana; 'annem kendiliğinden olur' diyor yazdı ve whatsaptan cıktı o konu öyle kapandı.

Üzerinden 2 sene geçti, biz 3 -4 kere yüzyüze gorustuk aile ile ama konusu hiç açılmadı ve başkalarının olmayan bebekleri üzülerek ya da övgü ile olan bebekleri anlatıldı.

herneyse; biz bu bayram eşimin ailesine gittik 2 günlüğüne
eşim 9 aydır ailesini görmüyordu
biletleri önceden almıştık iptal edemedik tüp bebek için iğneleri kullandığım zamana denk geldi.

iğneleri kalın bir poşete koyup bantladım ve buzdolaplarına koymak için müsaade istedim .
tabi dediler ama ne olduğunu sormadılar ben de söylemedim
ilaçlarımı koyabilir miyim dedim.
poşete dışarıdan bakıldığında asla ne olduğu anlaşılmıyordu.

iki gün orda kaldık ben 2 aksam saat 6 da iğnemi oldum.
biz eve dönünce pazartesi günü eşim de ben de izinliydik.
kv bilmiyordu tabi
eşimle dışarıda kahvaltı ettikten sonra ( normalde iş saati) kv aradı ve araçta telefon direkt açıldı.

kv eşime siz bebek mi yapıyorsunuz dedi
eşim de hayır yok öyle birsey nerden çıkarıyorsun dedi.
annesi de doğru söyle falan dedi
eşimle daha önceden agız birliği yapmıştık biz içimizi açtığımız halde bir nasılsın demedikleri için bu süreçlerden hıc bahsetmeyecektik

eşim inkar etti annesine , o sırada eşim dream da yanımda dedi.
annesi beni istedi ve kadın başladı ağlamaya.
siz neden benden saklıyorsunuz falan dedi

ben de yok öyle birsey dedim , ben anneyim hissederim dedi
bu işler para gerektiren işler, moral isteyen işler neden bizden sakladınız geldiğinizde konuyu açmadınız dedi.

ben de sinirlendim dedim ki
ben zaten iki sene evvel konuyu açmıştım
ondan sonra tedaviler gördüm
iki olumsuz aşılamam oldu
ben size içimi açmışken bir arayıp da nasılsın kızım demediniz ,şimdi size nasıl içimi açmamı bekliyorsunuz ki dedim
kv deme bunu şimdi sorduğumda pek ciddiye almadığım için sormadım dedi.

annesi ağladı falan telefonda beni neden dışarıda tutuyorsunuz diye
ben de en sonunda dedim ki,
siz benim dolaba koyduğum posetı mı açtınız nereden bılıyorsunuz tüp bebek yaptırdığımızı dedim

anneyim ben hislerim cok kuvvetli içime doğdu dedi:)

yani biz onlara kırgınken
şuanda onlar söylemediğimiz sakladığımız için bize kırgın konuma düştüler ve acıtasyon yapıyorlar 2-3 gündür

eşim hatta dün sinirlendi
annesi dün eşime de aksam arayıp söylendi baya

eşim de o konuları hiç açmayın dream size bahsetmişti zaten , siz oralı olmayınca biz nasıl habire sıkıntımızı mı söyleyeceğiz dedi

resmen günah çıkartıyorsunuz dedi ve kapadı.
sonra kv yeniden aradı ve size para yollayacağım dedi
ne gerekıyorsa soyleyın dedı biz de birsey demedik, bugün eşimin hesabına para havale etmiş 10 bin tl.

sizce amacı ne
ne yapmaya çalışıyor
bu kadın eşime ; sen dream ı tercih ettin beni bıraktın evlendin hayatta kimseye guvenım kalmadı dıyen bır kadın
biz evlendık ev alacaktık eşimin aracını satıp peşinata verecektik
2 sene boyunca eşimin arabasının anahtar ve ruhsatını saklayan bir kadın ev alamayalım dıye

ama eşim olay çıkarıp arabayı alınca
biz evimizi alınca da allah dualarımı kabul etti oğlum ev sahibi oldu dıyen bir kadın

bana birkaç gundur sürekli sen benım kızımsın canımsın
seni kendı kızımdan ayırt etmem sen de beni annen gibi gör falan diyor

kafam çok karışık kızlar ..netleştiremiyorum hiçbirseyi

bu arada bana dua edin olur mu
tedavim olumlu sonuçlansın
buna çok ihtiyacım var
boşverin bunları hiç düşünmeyin. sizin şuan morale, pozitif düşünmeye ihtiyacınız var. dualarım sizinle inşallah hayırlısı ile en kısa sürede sağlıklı mutlu bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz

hayır normalde duyarsızdı .
ve biz ona 2 sene önce durumu anlattığımız halde oralı hiç olmadı

şuanda da biz ona açılmadık diye bizi suçluyor.
Belkide gercekten kendi kendine olabilcegini dusundu bazi zihniyetler tup bebegi kabullenemiyo belkide ondan ustunde durmadi bakti 2 sene olmayinca tup bebekle olucagini oda kabullendi bence nedeni bu kadinda art niyet olsa o parayi vermezdi ilgilenmezdi

X