Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

Hayırlısıyla inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Ya kadının bişeyden haberi yoktu görümce konuyu açmadı ona yada kv iki yıl geçip olmayınca vicdan yaptı.Ama bi öyle bi böyle olması tuhaf.

Önceki konularınızı biliyorum, zaten yorumlarım o sebeple bu şekilde :)
Diyorum ya dengesizler

saklamak ne demek neden almadiniz. istediginizde vermedimi? vermeynce siz de tmm mi dediniz
alamadık başka şehirdeydik
yasadıgımız yere dönmemiz gerekirdi
sürekli acıtasyon yaptı ağladı bu süreçte anneyim ben falan dedi ne alaka ise

eşim iyilikle yaklaştı başlarda ama sonra eşimi de çileden çıkardılar
Tamam demedik tabiki
eşim sürekli istedi, ev alacağız dedi boşa kira ödüyoruz dedi
ama anlayan olmadı tabi, ağlayarak hep üste çıkmaya calıstı kv

eşim çok sert tutum sergiledi ve ondan sonra verdiler

ama hepsi bizim iyiliğimiz içinmiş:)

140 bin tl ye alacağımız ev 240 bin tl oldu

aylık 1300 tl ödeyecekken , 2700 tl ödüyoruz

hala da daha dün ev konusunda da beni yanlış anladınız diyor

Belki o zaman söylediğiniz de "kendiliğinden olur" düşüncesiyle hareket etmiştir.
Şimdi ciddiye bindigini görünce pişman olmuştur.

En iyi siz tanırsınız.

Görümceniz nasıl biri? Karakteri yapıcı mı?

Kv dolaptaki ilaçları kurcalayıp, araştırmış demişsiniz ama görümceniz evde miudi? Belki o karıştırmıştır ve annesi işe ciddi anlamda konuşmuştır. Bak abiler tedavi görüyor, destek olmuyorsunuz filan diye uyarmıştır. Yani görümceniz bu karakterde biri mi siz daha iyi bilirsiniz.

Sonuç olarak öyle ya da böyle hem hasss hem de zor bir süreçtesiniz. Hiç bunları düşünüp kendinizi üzmeyin. Herşey moral ile oluyor. Moralinizi bozacak olaylardan kendinizi koruyun.

Allah yardımcınız olsun. Umarım tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Sonuçlardan bizi de haberdar edin mutlaka :)

Eşinizin dediği gibi günah çıkartıyor. Inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucaginizi doldursun rabbim. Ben de tüp bebekle hamileyim sizi anlayabiliyorum

ne kârı var ev almamanizda. hayret bisi. degisik

Benim kv ile kardes olma ihtimalleri yuzde bir milyon. Bu kadar dengesizlik uyumu olamaz. Baci olabilirler.

ikisi de görünüşte yapıcıdır
ama bugüne kadar manevi hiçbir desteklerini görmedik
evlendik ev kurulma aşamasında ıkısı de yoktu
6 ay sonra evimize geldiler ilk defa

gelirken bir paket türk kahvesi getirmiş kv dem
ve bizde kaldığı iki gün boyunca oğlum en kıymetlimdir diye ağladı

kendini duygularını üstün bir güçle pazarlar
bazen ben bile derim ki vay be bizi ne kadar düşünüyorlar ama hepsi lafta sözde

üzmüyorum kendimi sadece anşamaya çalışıyorum cok tesekkurler

Bu kv hepsimi dengesiz ya, ya da yas gittikce boylemi oluyorlar anlamadim hos benimki 55 yasnda ama boyle dengesz harektlerle insani hastalik hastasi ediyorlar. Suan 5 aylik hamileyim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah

Bu kv hepsimi dengesiz ya, ya da yas gittikce boylemi oluyorlar anlamadim hos benimki 55 yasnda ama boyle dengesz harektlerle insani hastalik hastasi ediyorlar. Suan 5 aylik hamileyim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah
bilemiyorum ki

amin çok teşekkür ederim
inşallah sen de sağlıkla kolaylıkla dünyaya getir bebişini

İns hayırlısı o kur hakkınızda kendi rızasıyla göndermiş parayı nede olsa kullanın gitsin ama böylesi bende de var sonra bu konu için ne diyecegi hiç belli olmaz

İns tedavinde olumlu sonuç alır sağ salim bebek sahibi olursun

Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese tattirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…