Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

2 sene olmayınca değil 4 buçuk sene olmayınca kabullendi

Öncelikle inşallah tedavin olumlu sonuçlanır 4 aşılama 5 tüp tedavisi de ben oldum ne zor süreçler çok çok iyi bilirim tüm kalbimle diliyorum inşallah pozitif sonuç alırsın Para yollaması gerçekten güzel bir davranış görümcenle konuştuğun zaman sanırım pek ciddiye almadılar genelde herkes böyle yaklaşıyor tüp bebeğe ne gerek var kendiliğinden olur bekleyin gibi.. şimdi iş ciddiye binince vicdanı sızlamış belli ki adım atmaya çalışıyor biraz zaman tanı belki o da yaptıklarından pişmanlık duyuyordur

sen de baya zor zamanlar gecırmıssın canım
umarım sonucunu güzel almışsındır
amin cok teşekkür edıyorum

Allah yardımcınız olsun, Umarım tüm cabalarınızın ve beklentilerinizin karşılığını sağlıklı bir bebekle taçlandırırsınız.
Tipik KV tiripleri cokta takmayın ne güzel bir denge bulmuşsunuz eşinizle Allah bozmasın gerisi figüran...

Bence çok takılma. Haticeye değil, neticeye bak. Açık sözlü olman ve eşinin gerçekleri görüp senden taraf olması çok güzel bir şey...

Bebek için de sana şöyle bir duam var, Rabbim gönlündekini hayırlı eyleyip, sana nasip etsin inşallah... O mucizevi duyguyu sen de tadarsın inşallah...

çok teşekkür ederim
umarım kabul olur dualarımız amin

çok teşekkür ederim
umarım kabul olur dualarımız amin

Kv den yanar döner bir kadın, boşuna mantık arama onda. Ben bile sevmedim burdan. Allah kolaylık versin iki yüzlü insanlarla uğraşmak zordur.

Kv den yanar döner bir kadın, boşuna mantık arama onda. Ben bile sevmedim burdan. Allah kolaylık versin iki yüzlü insanlarla uğraşmak zordur.
evet bu sefer emin oldum
zor evet haklı her seferınde onlar oluyor
ben de artık ciddiye alıp yanıt vermemekle çözümü buldum

Kv anlamak zor değil benm kv bazen öyle şeyler yapıyor ki Allah'ım ne kadar iyi bir kadın ben kötü düşünüyorum herhalde diye kendimden şüphe ediyorum biraz zamn geçiyor hemen karşılığını bekliyor yani bir çıkarı olmasa çıkarıp vermezdi 10 bin hicbir çıkarı olmasa bile ilerde çocuk benim sayemde oldu ben yardim ettim ben olmasam olmazdı gibi laflar edecek hazirlan

okuyunc dyanamadim yazim dedim ya vall vall cnim bende senin hatya dusup kv tarafin soyledim bizede cikarip parasini verdiler hee keske soylemeseydim ama onun bilmesi demek herkesin bilmesi demek oldu 2 bucuk yillik evliyim ben erken menopoz vardi bede onlarin butun sulalesini simdi bsimdi bebekleri olmuyor diyr biliyor bide asilamayl hmile kaldim herkes tup bebekle hamile kldigimi sabip heryerde ikizmi diye soruyirlar dusun 5 ayim bitmis tek oldugunuda soylemsitik belki ikizdir diyorlar :) hic kafana takmayip sen yoluna devm et cunku oyle stresli ve yorucu bir yolki bu etrfindakilere kafaya takip sadece kendini yipratirsin o sna sormus sormamiz bosver yaa olan cocuk senin oluck zaten onun degilki unutma seni senden bask kimse dusunmez bu yolda cekeceklerini kimse anlamaz :)

evet bu sefer emin oldum
zor evet haklı her seferınde onlar oluyor
ben de artık ciddiye alıp yanıt vermemekle çözümü buldum

Bana bir kez bile nasılsın diye sormayan insanin parasınikabul etmezdim ben olsam geri gonderirdim. Şimdi size sürekli ben size para verdim şöyle yardim ettim böyle yardım ettim diyecek herkese de anlatacak yarın birgün olumsuz bir durum olsa üste çıkacak şimdi yaptığı gibi.

Ben tüp bebek sürecinden 2 kez geçtim, sıkıntı eşimde.Benim kv seninkinin aksine çok çok meraklı, beni fazlasıyla bunalttı bu konuda. İlk tüp bebek olmayınca öğrendiği gün eşime hadi oğlum gidin hemen yenisine başlayın dedi. Ben neler çektim, psijolojim mi bozuk hiç düşünmüyor, yeter ki bebek olsun diye kafayı yiyecek hale geldi. Ben de ikinci tedavide hiç söylemek istemedim, tedavi yine negatif sonuçlandı, sonra eşim ağzından kaçırmış, günlerce ağlamış. Maddi yardım ettiği falan da yok, gidin hemen bidaha yapın diyor. Bir de diyorki benim sizden hiç para beklentim yok, siz gidin yeterki bebek yapın diyor.Artık gerçekten gına geldi. Eşime de gına geldi.

Buny zaten yapiyor ki:)
Hicbirsey yapmadigi halde

Allah size tez zamanda bir evlat bagislar inşallah Ben bir buçuk sene yaşadım zor yani Allah'tan Kendiliğinden oldu benim de eşim de sorun vardı

Başta kendiliğinden olur demiş sonra işin ciddiyetini anlayınca yardımcı olmak istemiş ben öyle anladım. Parada yollamış ne güzel rahat bir nefes alırsınız. Sende çok fazla kafana takma lütfen hassas bir tedavidesin. İnşallah güzel seyler olacak inan buna pozitif ol onunla bununla sıkma canını.

Teşekkür et yeter uzatma hıc tedavının seyrınden bahsetme ve yılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…