Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

İnş olumlu olur tedavin üzülme stres çok etkiliyor

Ben sadece tup bebek konusuna deginmek istiyorum.Ne olur bu surecte kimseyi kafaya takmayin.Biliyorum ilaclar cok agir insanin ruh hali saniyede degisiyor.Bu yuzden rahat olun en buyuk dusman stres. Umarim begegin sana tutunur ve saglikla dunyaya gelir. Bir de bence senin kizin olucak :)

İnsan neyse o olmalı şu rol kesenlere tahammülüm yok...Ben olsam o parayı geri gönderirdim...

Umarim sağlıcakla bebeğinize kavusursunuz fakat lütfen kalbinizi karartmayın. Onlarında düşüncesini bilemezsiniz. Belki kendiliğinden olur diye bir süre tanimişlardır.
Tedavi olduğunuzu anlayınca destek olmuşlar. Bunda kötü bir şey görmedim hatta bana göre gorumcenizde kayinvalidenizde iyi insanlar.
Eskiden şöyleydiler böyleydirler diye yazmışsınız fakat insanlar zamanla olgunlaşmış olabilirler sonuçta artık sizde onların yıllardır gelinlerisiniz artık olumlu düşünüyor olabilirler. Kendinizi kurup kurup nefret sahibi olmayın.

Pek iyi niyet hissetmedim acikcasi.sen gorumcene anlatmissin oda annesine 40 kere anlatmisdir zaten destek olup aramadiklarina gore olmasinda ayrilsinlar gibisinden dusunmuslerdr oyle tahmin ediyorum.bu duruma cozum bulmak yardmci olmak isteseler soyledigin gbi hemen destek olurlardi dkkat et kv ve gorumcene aman haa

inşallah canımm umarım sonucu güzel olur ve bir kızım olur:) çok sağolasın

evet ilk basta oralı olmadılar ama sımdı neden karsımıza alıp konuşmadık dıye biz suçlu olduk

zaten ilk baslarda kvde den hep duydum eşime karsı nasılsa yapamayacaksın geri geleceksin söylemlerini

tedavi olduıgumuzu zaten söylemiştim onlara 2 sene evvel
bence eşimin bana olan bağlılığını gördüler ve oğullarını kaybetmemek adına iyiyi oynuyorlar

pek iyi insan olduklarını düşünmüyorum acıkcası

Teşekkürler
umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız

sanki çok kolay tüp bebek yapmak
seninki de çok enteresanmış
olmadı ise bebeğiniz umarım sizin de olur , Allah gönlünüze göre versin inşallah

sanki çok kolay tüp bebek yapmak
seninki de çok enteresanmış
olmadı ise bebeğiniz umarım sizin de olur , Allah gönlünüze göre versin inşallah
Teşekkür ederim, inşallah sizin de embriyonuz tutunur. Bu süreçler çok yıpratıcı, kendinizi strese sokmayın, bırakın eşiniz konuşsun annesi ile. Aşamaları o anlatsın. Ben çareyi böyle buldum, artık bana sormuyorlar.

amin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…