Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

hatırladım ben seni. kv hareketlerini ağzım açık okumuştum. araba saklamak falan nedir yahu demiştim.
bu sefer konuşmanı çok beğendim çok iyi demişsin. Allahım dualarını ve senin için dualarımızı kabul etsin. bebeğin sana tutunsun buradan bize müjdeli haberi veresin inşallah.

paraya gelince iade falan etmeyin. dursun kenarda. çocuğun masrafları için lazım olur kullanırsınız. oğluna zararı olmuş bari torununa faydası olsun.

Allah kucağına almayi nasip etsin dert edecek bişey kalmamış para da gelmiş oh gezin tozun alışveriş yapın kafayı boşaltın stresten uzak durun bir de çiğ badem ve ananas yiyin :)

Dream maşşşallah sende de ne kaynana var yahu. Farklı bişey yapmamış her zamanki riyakar insan davranışı işte. Tüp bebek sürecinin maliyetini bilmiyorum ama 10 bin TLye şu anda çok çok ihtiyacınız yoksa ben olsam geri yollardım hiç sevmem minnet altında kalmayı vır vır vır senelerce başına kakar böyle tipler milyon dolar vermiş gibi. Yüzlerine de söylersin istemem paranızı başıma kakarsınız diye. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder allah size de moralini yüksek tut.

aman boşver anlamaya çalışma.. anlamaya çalıştıkca insan daha çok sinir oluyor .. ne gerek var
benim eşimin ailesi de böyle tuaf insanlar hep ne yaptıklarını anlamaya çalışırdım baktım olmuyot anlayamıyorum,
kafama takıyorum huzurum kaçıyor sadece seyrediyorum seyirciğim artık olana bitene karşı böyle iyi oluyor..
bir süre sonra bir olay olsa bile tepki vermiyorsun, gülüp geçiyorsun .
bende onlara karşı tuaf oluyorum =) böyle iyi anlaşıyoruz
belli ki dengesiz bir kv var. ne yapmaya çalıştığını kendine bilmiyordur zaten
sende aynı öyle ol saf ayağına yat nabza göre şerbet ver oh mis.

oncelikle mujdeli haber alip hamile oldugunu tez zamanda ogrenirsin insallah saglikla. ikincisi kayinvalden kotu huylari olsa da iyligi biraz daha agir basiyo sanirim. teraziye koy. iyliklerini kotuluklerini. yaklasimini da ona gore yap.
İyi huyu olduğunu düşünmüyorum
ev almayalım diye 3 sene oğlunun arabasının anahtar ruhsatını saklayan bir kadının neresi iyi olabilir:)
arabayı peşinat yapacaktık

ben sizi benim eski üyeliğimden biliyorum
siz çok iyi bir kv deşiniz
naifsiniz anlayışlısınız
benim kv dem eşimin arabasının ahatraını ruhsatını sakladı eve peşinat yapamayalım ev almayalım diye
siz o arada oğlunuza ev bakıyordunuz bundan 2 sene evvel:)

ben onlara tüp bebek yaptıracağız dedim iki sene evvel
yok sayarak evet duyarsız kaldılar .

gözlerim doldu okurken
ne kadar güzel yazmışsın
çok teşekkür ederım

çok zor süreçlermiş gerçekten
inşallah uğrasan emek veren herkes sonuca ulaşır
tekrar teşekkür ederım

Bence parayi alin ve susun hiç altında birsey aramaya gerek yok ,bence belliki o zamnlar henüz yeni evli olduğunuz için ciddiye almamışlar

Allah yardımcın olsun birtanem, dilerim Rabbim tez zamanda sağlıkla sağlıklı bebeğini kucağına almanı nasip eder.
KV'ni ve görümceni anlayabilmek mümkün değil, daha önceki konularını da biliyorum, hala arabanın anahtarını ruhsatını saklama olayı garip geliyor mesela bana...
Benim hayat felsefemdir, kendim başedemediğim hiç bir şey için kimseden bir şey beklemem, sen de bu şekilde yaşıyorsun farkındayım...
O sebeple tavsiyem o 10 bine çok ihityacınız yoksa şu aşamada harcamadan geri göndermeniz yönünde KV'ne güvenemiyorum, yarın öbür gün bebeğin parasını biz yolladık derler ve sinirini bozarlar mı onu kestiremiyorum çünkü.
Eşin anlayışlı biri, en azından eşine aç bu şekilde bakalım ne diyecek annesi için...

bizimki 25.000 i buluyor canım
hali hazırda daha 8 senelik bır ev kredimiz var
onun da aylık ödemesi baya yüksek

parayı neden kabul ettim biliyor musun
bugüne kadar bir şey yapmadığı halde zaten sürekli oğlum bizim kıymetlimizi bizim kadar fedakar aile yok diye dilinden düşürmeyen kendileri
bari işe yarasın :)

evet ben de zamanla bunu basardım zaten
ben de safa yatıyorum ama kendime yakıştıramasam da onlara karsı hafif becermeye başladım :)

eşim zaten güvenme onlara dedi bana:)

benim de canımı sıkan ne biliyor musun

zaten sürekli ortalıkta biz size desteğiz diye dolanan insanlar bunlar

sürekli biz iyi aileyiz , oğlum en kıymetlim falan der

e bari bunları diyorsa o parayı da alalım dedim ben de eşime yüzsüzlüğe vurdum açıkçası

bari dediklerine değsin

Görümce söylememiştir dicem ama söylemiştir diyorsunuz.
O halde tek seçenek kayınvalideniz dengesiz,hani eserekli derler ya,ondan.

Allah sağlıkla size bebeğinizi nasip etsin.

evet o benim
Duların için teşekkür ederım
inşallah güzel olur sonuçlarım

sen de kolaylıkla kucağına al inşallah yavrunu

parayı iade etmeyeceğim zaten ıhtıyacımız vardı iyi oldu:)

Bir yandan şeytan dürtüyor parayı al diye, diğer yandan da diyorum ya snra bebek olduğunda bir ömür başının etini de yiyebilirler biz para gönderdik bebek bizim sayemizde oldu diye...
O riski alabilecek misin?

Bir yandan şeytan dürtüyor parayı al diye, diğer yandan da diyorum ya snra bebek olduğunda bir ömür başının etini de yiyebilirler biz para gönderdik bebek bizim sayemizde oldu diye...
O riski alabilecek misin?
o riski aldım zaten 4 senedir dİnliyorum sürekli
iki lafından biri biz çok fedakar aileyiz oldu

eşime ait olan arabayı aldılar , ARACI SATIP ev için peşinat yapacaktık
anahtar ruhsat sakladılar satamadık

eşim olay çıkarıp 2 sene snr anca alabildi arabayı ve satıp peşinat yapıp evimizi aldık
sonrasında da adı biz para verdik, allah dualarımızı kabul etti ev sahibi oldunuz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…