Kv ne yapmaya çalışıyor , ben anlayamıyorum.

Acaba oğlunun gözüne girmeye,iyi anneyim demeyemi getiriyor olayı bende anlamadım ama siz bunları düşünmeyin şuan,stres etkiliyor bu süreci,inşaAllah herşey yolunda gider ve güzel haberinizi alırız.

aynen ben de bu sekılde düşünüyorum
baktı oğlunu kaybedecek , şekil değiştirdi:)

bizimki de 4 sene yok saydı işte
durumu izah etmeme rağmen
kv dem de dolaptakı iğnelerımı kurcalayınca aradı ve ondan gizlememizi hazmedemedi bence :)

Bir dengesiz diyecektim ama aslinda bir cakal :) kv daha... Bosverin gitsin bence, esiniz iyi bir koca anladigim kadariyla (Allah size bagislasin)... ve insallah tup bebek denemeniz basariyla sonuclanir, dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz bizde buradan guzel haberlerinizi aliriz <3

Kişiliksiz bir kv daha İşte.
Size tek diyebileceğim insallah bir bebeğiniz olur hayırlısıyla. İkiyüzlü insanları takmayın lütfen. Tedavinize odaklanın. Boşverin

evet evet baya çakaldır kendisi ama hep saf masumu oynar

Amin inşallah

Kv de art niyet gormedim
Siz acikca karsiniza alip konusmamissiniz
Gorumce biliyormus ama annesine ne sekilde soyledi bilinmez
Belki annesi uzulmesin diye gecistirdi

Kv yi hakli gordum
Sizin.derdinizi ise anlamadim.
Ustelik size para da yollamis

Bence bundan sonra araya sicaklik sokun.
Tup bebek surecinden bahsedin onlara
Hayirlis

Benim anladigim siz gorumcenizle konuyu paylaşmışsınız. O da annesine ve kocasina söyleyeceğini söylemiş. Daha sonra whatsaptan konuşmuşsunuz. Gorumce size annemle konustum kendiliginden olur deyip kestirip atmış ya hani, bence konuşmamış. Yalan söylüyor olabilir. Burada suçlu olan görümce.

bizimki de 4 sene yok saydı işte
durumu izah etmeme rağmen
kv dem de dolaptakı iğnelerımı kurcalayınca aradı ve ondan gizlememizi hazmedemedi bence :)
İşin sonuna bakarsanız faydalı birşey yaptı ve inşallah tedaviyi hayırlısıyla atlatır Saglıkla kucagınıza alırsınız bebeğinizi :))

hayır söylemış görümcem kv deye
ama kv ciddiye almamış dün kendisi söyledi
yasımız genç ve yenı evlı olsak okey kendılıgınden olur desın
38 yasındayız ve sorunlardan da bahsettim

üzülmediler bunu biliyorum
nasılsa evlilik yürütemeyeceksin ve geri geleceksin diyen bir anne sizce üzlür mü?
ya da sen evlendin hayatta kimseye güvenmem artık diyen bir anne üzülür mü?

onunla konuşmaya vakit olmadı
görümcemin ona anlattığından eminim kendisi de anlattığını dün söyledi zaten.

tedaviye başlayıp ondan saklamamızı sindiremedi

hayır söylemış görümcem kv deye
ama kv ciddiye almamış dün kendisi söyledi
yasımız genç ve yenı evlı olsak okey kendılıgınden olur desın
38 yasındayız ve sorunlardan da bahsettim
Kayinvalide 2li oynuyor öyle ise,bu islerden neden haberim yok neden beni dişliyorsunuz bu isler zor para moral gerektirir size para yollayacam demesini biliyor ise,tup benek tedavisinin zorluklarini ,ya ilerledikce zorlascahini da biliyor yani cahil birisi değil. Daha evel kendiliginden olur demesi de isine gelmedigi icin. Onun icin güvenmeyin.

Kayınvaliden ne yapmaya çalışıyor anlamadım bende. Belki vicdana geldi. Belki oğlunun gözünde iyi anne olmak istiyor.Boşver sen sakin kafayla tedaviye odaklan. Hiç düşünme. İnşallah tedavi olumlu sonuç verir. İnşallah bebeğini alırsın kucağına.

evet evet cahil değil
ama kendisini de fazla akıllı
bizi de fazla saf sanıyor

güvenmiyorum zaten ama aldım parayı:)

amin inşallah canım

boşverin bunları hiç düşünmeyin. sizin şuan morale, pozitif düşünmeye ihtiyacınız var. dualarım sizinle inşallah hayırlısı ile en kısa sürede sağlıklı mutlu bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz

hayır normalde duyarsızdı .
ve biz ona 2 sene önce durumu anlattığımız halde oralı hiç olmadı

şuanda da biz ona açılmadık diye bizi suçluyor.
Belkide gercekten kendi kendine olabilcegini dusundu bazi zihniyetler tup bebegi kabullenemiyo belkide ondan ustunde durmadi bakti 2 sene olmayinca tup bebekle olucagini oda kabullendi bence nedeni bu kadinda art niyet olsa o parayi vermezdi ilgilenmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…