Kv memnuniyetsizliği

Kızım da var oğlum da, allah böyleleriyle mahattap etmesin ama olur da denk gelirse kadını yolar evlenmek isteyene de kapıyı gösteririm. Evlenmekte ısrar ederse düştüğü yerden bana ağlamasın, haktır çünkü.

Ne kıymetsiz canları var yaaaa, sen el üstünde tut meslek sahibi yap, çiçek gibi yetiştir elin utanmazı hem ona hem sana laf söylesin. Üretim hatası bunlar, fabrikaya iade edilme şansı olsa keşke.
 
Abartmayın siz de ya bir şeylere karşı çıkamadım diye yalancı çıkarmak ne alaka
Abartma derken? Eğitimli birinden en azından gururlu ve sosyal zekası daha yüksek olması beklenir. Arkadaşlarıyla kadınlara ağzı sulanan (eski konunuz) her haltı annesine yetiştiren bir adam, Annesinin sizi ve ailenizi ezikletip annenizin ağlamasına babanızın incinmesine neden olan kimde ben abartıyorum?
Kusura bakmayın bu muameleyi hak ediyorsunuz.
Ya sosyal olarak geridesiniz neden sonuç ilişkisi kuramıyorsunuz yada ömrünüzde hiç adam görmemiş hiç sevilmemişsiniz.
 
Çünkü erkek doğurdu ve artık söz sahibi. Erkeklerin dünyasında, erkekler üzerinden statü edinen kadınlar...
İşin ilginci, vaktinde kendileri kv eziyetinden geçip de "Benim huzurumu kaçırmak için çok şey yaptılar, aynısını gelinime yaşatmayacağım" diyememeleri.

Yemekten çıkan kıl da söylenmez ki başkalarının iştahını kapatmamak için. Çaktırmadan alır peçeteye koyarsın, servisin değiştirilmesini istersin "Kıl çıktığğ" diye ilan etmeden. Görgü, adap işi bunlar. Eh, dedikodu dönebilir o kadarı çok insani. Bi de yüzüne yüzüne söylemiş kadın "Doymadık" diye. Homini gırtlak yenmez zaten böylesi davetlerde. Ben sözde yemek verildiğini ilk kez burada duyuyorum; yaprak sarma, börek, tatlı filan bi tabak hazırlanır çayla beraber servis edilir diye biliyorum. Ocakbaşına gelmişler sanki.
 
Uzaklaş....
 
Yuhhhh...... ayyy annemin boyle kalbi kirilacak ortada ne k.valide ne sozlu birakirim. Dagitirim duman ederim. Ne terbiyesiz insanlar ya. Ailelerimizin sirf bizim secimlerimiz yuzunden muhattap olmak zorunda kaldigi insanlar bunlar iste. Size de uzgunum berbat bir kayinaile denk gelmis. Sozlunuz zaten kendini belli etmis. Gecmis olsun, annesiyle gobek bagi kopmamis bir erkek. Su olaydan sonra soz atmadiysaniz birsey diyemiyorum....
 
Banada öyle geldi hatta kayınailesinede öyle gelmiş ki en basit bi ikramı bile beceremediniz demeyi kendilerine hak görmüşler.
 
B*K yesinler. Bence uzaklaş ver yüzüklerini. Ama ayrılmayacaksan da asla hiçbir şey yapma onlara bundan sonra
 
Aşkından ölse de kaçsın.
En azından kendi helvasını kendi kavurur.
Kayınvalide kavurmasın gıcık oldum.
Ay bi gün biri bana şey demişti eşimin ailesi gelince yemekteyiz programı gibi eleştiriyorlar bi puan vermeleri eksik.. konu sahibinin geleceği bundan da beter
 
Bunlar şimdiden böylese evlendikten sonrayı düşünemiyorum beni böyle aşağıyacak nişanlım eski nişanlım olurdu artık sen de değişiksin nasıl sana sadece atıp gelmiş adam resmen sizi kücümsemiş
 
Ay bi gün biri bana şey demişti eşimin ailesi gelince yemekteyiz programı gibi eleştiriyorlar bi puan vermeleri eksik.. konu sahibinin geleceği bundan da beter
Ben öyle kaynanayı gömerim yalnız. 'Bizim geleneklerimizde nimete bahane bulunmaz, çarpılır insan' der sustururum.
 
Ya aslinda soyle kopek diskisini bir kutuya koyup kadinin kapisina gideceksiniz. Soz gunu ac kalmissiniz sizi o gun doyuramadik ama bugun insallah doyarsiniz deyip vereceksiniz. Yuzugu de cikartip siz onu yerken bunu da oglunuza verin o da munasip bir yerine monte etsin deyip soyle sadakatsiz asyanin havali cikisiyla cikip gideceksiniz.
 
Aç kaldıysada söylenmez kV fena
 
Karın doyurmak hiçbir dünürlük faaliyetinde olmaz ya. Daha yeni tanışıyorsun yedi kat el insanlarla. Boğaz derdine düşme biraz, açlıktan ölmezsin yani.
Dediğin gibi bizim burada da yemek çıkmaz. Kurabiye, sarma tarzı hafif şeyler gelir, çeşit bol olur ama löp löp yemek olmaz. Ki günün heyecanı, gerilimi vs. derken insan gelen tabağa mı takılır? Ay evladın evleniyor be kadın, aç karnını düşünecek zaman mı ya?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…