Kv memnuniyetsizliği

Eski konunuza baktım da
insanlar sevgili iken bile ayrılırken çok düşünüyor duyguların yoğunluğu mantıklı düşünmeyi engelliyor, herkesin bilmesi devreye giriyor ve korkuyor. Üstünüze gelmek istemiyorum Nişandan dönmek gözünüzü korkutabilir ama bu daha yolun başı

Neden bile bile lades oluyorsunuz?
İyice düşünün taşınan ailenize kendinize zamanınıza yazık
Bu insanlar sizi hor görüyor
 
Abartmayın siz de ya bir şeylere karşı çıkamadım diye yalancı çıkarmak ne alaka
Olay bir şeylere karşı çıkmanız değil ki. İnsanlar kendi statüsüne, kalitesine göre insanlarla evlenirler, sevgili olurlar genelde. Sizin 2 postunuzda kendinize layık gördüğünüz erkekten dolayı size de bir not biçiliyor haliyle. Demek ki bulup bulabileceğini bu ki o kadar şeye rağmen yakasını bırakmıyor diyoruz.
 
At nişanı, kendini seviyorsan arkana bakmadan kaç. Balık baştan kokmuş, düzelir değiştirirm diye ona uymayan bir gömleği giydirmeyin
 
Çok mu aşıksınız? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Eski konunuzu da baktım da bunlar ana oğul sizi delirtirler çok net söylüyorum. Daha çok ağlarsınız buradan böyle giderse. Hele kv annemi ağlatacak babamı kötü hissettirecek onlara dünyayı dar ederim.
 
Yavrum sen çıldırdın mı allasen. Önceki açtığın konuya da baktım basiretin mi bağlandı Allah aşkına. Mesleğin var mis gibi, genceciksin. Onlar seni el üstünde tutup ihtimal edeceğine sen yapmaya çalışıyorsun. Kız ailesine böyle davranılmaz. Sen şimdi aileni ezmeye çalışan hadsizlere müsaade edersen seni nelerin beklediğimi hayal bile edemezsin. Ne yaşadıysan yaşa kimseyle devam etmek zorunda değilsin öyle bi korkun varsa. Altı seneyi çöpe atamam diyosun bi ömrü çöpe atacaksın evlendikten sonra boşanmak bugün ayrılmaktan bin kat daha zor.
 
Ben hamur isi konusunda cidden basariliyimdir, cevremdeki pastanelere is yapmisligim var, cocuklari biraz daha büyütüp pastane acmayi dusunuyorum ki egitimimde var, kendi istememde nisan pastama kadar ben yaptim ama tuzlulardan bir cesidin icine bir baharati yanlis koymuşum telastan gorsel olarak hicbir sey belli olmadigi icin de servis etmistim.

Ikramlar yenirken, ben o tuzlunun tadina baktim tesaduf eseri herkesten once ve kusura bakmayin diyerek herkesin tabagindan onu topladim, hatta gorumcem o sirada tadına bakmis, hatayi anladigi icin hemen bana arka cikti ve birlikte topladik.

Ertesi gunlerde biz bunun dedikodusunu yapip fazlasiyla eglendik, kayinvalidem kizim keşke toplamasaydin o da nazarlik olurdu ne olacak, demisti.


Simdi bunları neden anlattim, isteme gibi organizasyonlarda, organizasyon sirketi dahi tutsaniz hatalar olabilir, insanlari da boyle günlerde tanirsiniz. Sanslisiniz gercek yuzlerini gostermisler, bence yuzuk atmak icin oldukca hakli gerekceleriniz var.

1) Burunlari büyük ve kendilerini bi halt sanıyorlar
2) Sizi aile boyu asagilamislar
3) Anneniz aglamis.
 
Son düzenleme:
"Kızımın saadeti" düşüncesiyle susuyorlar, aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey modunu açmışlar. Sessiz sakin insanları buldukça da coşmuş diğer taraf. Benim annem dobra kadındır ama söz konusu ben olunca, bir adım geride dururdu huzursuzluk çıkmasın diye politik ve sakince işini görürdü, ancak ben meydanı kimselere bırakmazdım zaten şöyle bir olayda. Mersin Conolar bir, ben iki olurum o kadar diyeyim.

İlave: Gerçi sevgililik döneminde bir de aldatma yaşanmış, önceki konusunda yazmış sanırım. Üzerine yorum yapılmaya bile değmezmiş.
 
Son düzenleme:
Benin gozumde de lise askiyla sozlu, 18-20 yasinda, banane ben okumucam, evlenicem de evlenicem, vermezseniz kacacam diyen bir kizcagiz canlandi.. Yoksa hangi olgun kadin hem aldatilmayi, hem bunlari kabul eder.
Ilk defa ikram masasi konusunda yorum yapan erkek duyuyorum. Sanki damat degil gorunce. Sabah aksam gelin evi izliyor galiba anasiyla, bu isleri cok iyi bildigine gore.
 
Senin ayrılman gerekliydi çoktan. Birde söz yapmışsınız. Senin başına çıkacak var bu yazdığımı unutma. Kendi düşen ağlamaz. Hayatını mahveden sensin başkası değil.
 
herif hem saygısız hem sadakatsiz , annesi desen oğlundan beter üstelik görgüsüz.. Neden böyle bir aileyle aile kurmaya kalkıyorunuz ? bu kadar mı çaresizsiniz ? etrafta erkek mi kalmadı , hiç mi kendinizi sevmiyor saygı duymuyorsunuz ? kafamda deli sorular..
 
Hemen kurtarın kendisinizi onlardan. Ne sizi ne ailenizi hal etmiyorlar. Terbiyesizler.
 
Ohaaa kere ohaa . Annesinin dediği laflara bak sen. Nişanlın olacak o gerizekalı da özür dileyeceğine resmen görgüsüz demiş pes!
Yüzüğü atacaksın tabiki yapılacak en mantıklı olan bu. Çok bilendim onlara terbiyesizler. Hadsizler!!!!!!!
Bu bana yapılsa gözüm döner benim. Ne yapacağımı kestiremem.
 
Bu hödük ailesini cok aradin mi ailenle muhatap etmek icin. Nisan at. Hem kendini, hem aileni kurtar
 
Aile kızını tanıyor çünkü. Bir laf etseler ' benim mutluluğuma engel oldunuuuzzz, sizin yüzünüzden ayrıldım, siz sebep oldunuz ayırdınız bizi' diye diye anne-babasının ömrünü çürütecek gibi.

Baksanıza başlıkta bile kayınvalide var. Nişanlı süt beyazı, lekesiz.
 
Kesinlikle ama kesinlikle nişanı bozmalısınız. Kolay kolay böyle net yorumlarda bulunmam fakat karşı taraf hem görgüsüz, hem terbiyesiz, hem de düşüncesiz insanlar. Böyle bir aile, bir bir adam ile ömür geçmez. Zihniyetleri bozuk.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…