Kv memnuniyetsizliği

Kesinlikle direkt ayrilirdim sizde size bu hakareti yapanlara susmayın evlenince size kirmizi halılar sermeyecekler böyle insanlar için gram zaman kaybetme

"Siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu." Bu cümlede o kadar çok şey anlatılıyor ki. Siz ve aileniz görmemişse neden sizinle hayatını birleştiriyor o zaman? Eğer ki bunu şimdi yutar ve bu adamla evlenirseniz 1 sene sonra açacağız post net "Boşanıyorum" olur. Size ve ailenize saygısı olmayan bir adam ve bir o kadar kendi gibi saygısız ailesi ile bir ömür geçmez. Annesi ile göbek bağının doğumdan hemen sonra kesildiğinden hala haberi olmayan adamlardan uzak durun. Kendinize saygınız varsa yol yakınken bitirin derim.

Benim anama babama bunu söyleyecek adam anasından doğdu eline nişan yüzüğü itinayla verildi.
Bir zamanlar nişanlanmıştım görümce hanım nişan günü tepsiyi beğenmemiş anneme söylemiş annemde aman kızımın canı sıkılmasın diye söylemedi bana .Ama ben ağzından almasını bildim çünkü canı sıkkındı ve bana bişey söylemesine gerek olmaz gözünden anlarım onun tüm duygularını.

Sonra ne mi yaptım sizinde nişanınızında tepsinizinde dedim verdim tasdiknamesini..
Kimse anneme söz söyleyemez yıkarım ortalığı.
Siz napayım diye soruyorsunuz.

Napın biliyor musunuz ? Evlenin ve çekin böyle tipleri anasına babasına bunu layık görene müstehak.

Az önce de nişanlınızla ilgili gönderiyi okudum. Bence Allah size her yerden sinyal veriyor, yapma kızım etme kızım diye :)
Lütfen içinizde o sizi rahatsız eden sesi dinleyin ve bırakın yoluna gitsin. Derdini de başka biri çeksin.

Canım benim ,lütfen iyi anlayarak oku... Bir durum için yola çıkmak üzere iken ,özellikle bu tarz evlilik birliği aşamasında iken ,Allah biz insanlara doğru yol mu ,değil mi hepsini işaret olarak gösteriyor.Sen sevdiği kuluymuşsun ki sana ve ailene de göstermiş.Düşün ki ben nikah günü almaya giderken cüzdanım çalındı içinde kimliğimde gitti.Başvuru esnasında görevli senin kimliğin yol ben sana nikah günü veremem bile dedi, buna benzer bir sürü olay yaşadım , Allah tarafından gösterildim ama ben seviyorum diyerek önemsemedim evlendim sonra da belamı verdi ... Konuyu uzatmak istemiyorum ama lütfen yol yakınken dön ,bu kakrem kayınvalide de ,anacı oğluda sana gençliğini zindan eder .Kendini düşünmüyorsan aileni düşün, insanları dert sahibi etme... Kıymet bilmeyen nankör insanlarla ömür geçmez

Nişanlının cevabı evliliğinin özeti mahiyetinde, yol yakınken dön, ana oğul seni mahvederler...

Ne yapacaksınız konu sahibi
Hiçbir şey yapmayacak Geçen konusunda da 'evet sanırım ayrılmalıyım' diyordu ama 1 ay geçmeden söz yaptı. Nişanıda yapar, düğünüde yapar üstüne bi de çocuk yapıp taçlandırır muhteşem ilişkiyi Okumuş, kariyer sahibi kadının kendisine layık gördüğü hayat bu maalesef biz istediğimizi söyleyelim

Ailenize ve size yapılan bu hakareti kabul etmeyin lütfen. Kendinize saygınızı koruyun.

Eş adayı seçiminiz son derece yanlış. Bir an önce bu hatadan dönüp hayatınızı kurtarın.

Söz için 8 çeşit yemek mi yaptınız? Ne yaptınızmerak ettim?

İkramlarınız nelerdi?

Ay ben şimdi eski konunuzu da okudum. Siz bu adamla nasıl sözlendiniz ya?

Anlaşılan evleneceksiniz, konu üstüne konu açmaya devam edeceksiniz. Ne diyelim kendi düşen ağlamaz.

+1
Ne yaparsan yap yaranamazsın, her adımın kusur ve olay olur, ne laf anlatabilirsin ne de memnun edebilirsin. Ailene bile dilleri uzanmış, bu ne sınır bilmezlik?
Kv zaten hadsiz, görgüsüz ama sözlü bozuntusu korkunç. Görmemişsiniz dedi ve sen orada onu doğduğuna pişman edip def etmedin, öyle mi? Demek ki ilişkinizde de hep böyleydi; baskı, suçlama, manipüle, üste çıkma vs. Herif edepsiz belli ama senden de bulmuş bu yüzü, ezdikçe eziyor.
Umarım aklını başına alır ve bu kompleksli, hadsiz, saygısız paçozlardan kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…