- Konu Sahibi dertlibirisii
-
Ailece üzülmüşler shdhsgsBöyle şeyleri görmemişsiniz derken ? Siz ne cevap verdiniz
Kesinlikle direkt ayrilirdim sizde size bu hakareti yapanlara susmayın evlenince size kirmizi halılar sermeyecekler böyle insanlar için gram zaman kaybetmeKızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
"Siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu." Bu cümlede o kadar çok şey anlatılıyor ki. Siz ve aileniz görmemişse neden sizinle hayatını birleştiriyor o zaman? Eğer ki bunu şimdi yutar ve bu adamla evlenirseniz 1 sene sonra açacağız post net "Boşanıyorum" olur. Size ve ailenize saygısı olmayan bir adam ve bir o kadar kendi gibi saygısız ailesi ile bir ömür geçmez. Annesi ile göbek bağının doğumdan hemen sonra kesildiğinden hala haberi olmayan adamlardan uzak durun. Kendinize saygınız varsa yol yakınken bitirin derim.Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Canım benim ,lütfen iyi anlayarak oku... Bir durum için yola çıkmak üzere iken ,özellikle bu tarz evlilik birliği aşamasında iken ,Allah biz insanlara doğru yol mu ,değil mi hepsini işaret olarak gösteriyor.Sen sevdiği kuluymuşsun ki sana ve ailene de göstermiş.Düşün ki ben nikah günü almaya giderken cüzdanım çalındı içinde kimliğimde gitti.Başvuru esnasında görevli senin kimliğin yol ben sana nikah günü veremem bile dedi, buna benzer bir sürü olay yaşadım , Allah tarafından gösterildim ama ben seviyorum diyerek önemsemedim evlendim sonra da belamı verdi ... Konuyu uzatmak istemiyorum ama lütfen yol yakınken dön ,bu kakrem kayınvalide de ,anacı oğluda sana gençliğini zindan eder .Kendini düşünmüyorsan aileni düşün, insanları dert sahibi etme... Kıymet bilmeyen nankör insanlarla ömür geçmezKızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Nişanlının cevabı evliliğinin özeti mahiyetinde, yol yakınken dön, ana oğul seni mahvederler...Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Hiçbir şey yapmayacakNe yapacaksınız konu sahibi
Söz için 8 çeşit yemek mi yaptınız? Ne yaptınızmerak ettim?Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
+1Kesinlikle çok ayıp ve yaptıkları terbiyesizlik; bu kadar özel bir günde surat asmaları, arayıp milletle mukayese etmeleri, hele doymadık sonra yemek yedik demeleri bile görgüsüzlük. Bence bunlar çok basit gözüken; ama ciddi doneler. Böyle görgüsüz insanlarla bir de işin evlilik, çeyiz boyutunu düşünün; sizi ve ailenizi ezerler, bir de maddiyat olarak üstünlerse burnunuzdan dökerler.
Size tavsiyem, yol yakınken dönün.
Bence de evlenecek.Önceki konuyu da baktım da ne desek boş. Kesin evlenirsin. Söylede o görgüsüzler düğünü saraylarda yapsın onlara o yakışıkr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?