- 22 Mayıs 2012
- 10.797
- 29.768
- 798
- Konu Sahibi dertlibirisii
Ben hamur isi konusunda cidden basariliyimdir, cevremdeki pastanelere is yapmisligim var, cocuklari biraz daha büyütüp pastane acmayi dusunuyorum ki egitimimde var, kendi istememde nisan pastama kadar ben yaptim ama tuzlulardan bir cesidin icine bir baharati yanlis koymuşum telastan gorsel olarak hicbir sey belli olmadigi icin de servis etmistim.
Ikramlar yenirken, ben o tuzlunun tadina baktim tesaduf eseri herkesten once ve kusura bakmayin diyerek herkesin tabagindan onu topladim, hatta gorumcem o sirada tadına bakmis, hatayi anladigi icin hemen bana arka cikti ve birlikte topladik.
Ertesi gunlerde biz bunun dedikodusunu yapip fazlasiyla eglendik, kayinvalidem kizim keşke toplamasaydin o da nazarlik olurdu ne olacak, demisti.
Simdi bunları neden anlattim, isteme gibi organizasyonlarda, organizasyon sirketi dahi tutsaniz hatalar olabilir, insanlari da boyle günlerde tanirsiniz. Sanslisiniz gercek yuzlerini gostermisler, bence yuzuk atmak icin oldukca hakli gerekceleriniz var.
1) Burunlari büyük ve kendilerini bi halt sanıyorlar
2) Sizi aile boyu asagilamislar
3) Anneniz aglamis.
+
4. Babası kendisini yetersiz hissetmiş.
Sen devam et sözlünün yakasına yapışmaya ona lafım yokta ailene yazık. Sırf senin için muhatap olmak zorunda kaldıkları insanlara bak. Ay bir şey deseler olmaz demeseler hiç olmaz çok zor çok. Büyük konuşmayayım ama çok zor. Besle, büyüt gelsin elin varoş oğlu için seni şu durumlara koysun. Rabbim evlerden ırak. Ayrıca doktor olmadığına çok eminin ben bu hanımefendinin. Mümkün değil, imkansız. Doktor egosu denen bir şey var bir kere ki ben haklı bir ego olarak görüyorum bunu. Alnını karışlardı doktor olsa o sözlüsünün ve avam annesinin.