- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
Bak doğru adımı atmışsın. Bende karşıdan onları izlerdim önceden. Sonraları aşkım kocacım diye sarılır öperdim gelir gider yanağını mıncırırdım. Eşimle sohbetimiz de güzeldir maşallah diyim.. kaynanamın morali bozulur kumru gibi ağız ağıza vermişiniz 2 saattir sana sesleniyorum hiç duymuyon anacığını oğlum diye söylenirdi. Eşim de duyuyorum ama hep muhabbetin ortasına giriyosun bi bekle lafımız bitsin derdi :)) yani çaktırmadan yaklaş eşine. Ne eşin ne kaynanan hallenmesin bak nasıl değişiyo her şeySirf bu sebeplerden cici gorunmeye calisiyorum. Gercekten sabrim tukeniyor bazen ama belli edersem amacina ulasmis olacak diye susuyorum gulumsuyorum takmiyor gibi gorunuyorum. Ama baskalarinin yaninda esime mesafeli davranirdim. Yani annesinin yaninda canim hayatim filan demez yuruyorsak elini tutmazdim. Baktim annesi giriyor koluna elini tutuyor. Ben de bu tutumumu degistirdim. Bakalim sonuc ne olacak.
HeeeyyySimdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.
Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?
Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.
Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.
Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.
Daha beterini duydu bu kulaklar.. kayınpederim de var hepberaber oturuyoduk gebeliğimi söylediğinde eşim.. görümce dedi ki cinsiyeti ne acaba dedi. Nerden bileyim daha 6 haftalık dedim. Önce sen mi rahatladın yoksa kardeşim mi dedi
Enişte de önce kadın gelirse kız erkek gelirse erkek olurmuş cinsiyeti dedi.. kayınpederim burda ben varım ayıp dedi. Ben zaten hemen odadan çıktım. Eşim de azarladı bunları kalktık hemen..
İnsanlık dışı bi kategoride onlar zaten.. karı koca tencere kapak gibiler.. ıyyy iğrenç bi akşamdı gerçekten her yerimin yandığını hissetmiştim.. çok medeni avrupada bile dönmüyodur bunlardaki muhabbetlerGörümceniz de kocası da sapık. Röntgencilik fantezileri falan da vardır kesin. Ne cüret ya bir de dışarıda namus bekçisi kesilir böyleleri. Sana ne kardeşinin eşinin orgazmından, ayy midemi bulandırdılar.
Genelde 1 oglan cocugu olan kadinlarda bunu gozlemliyorum. Bunlardan birisi de annem. Kardesimi kurban olurum diye sever. Bana demez ki bu sebepten kardesimi kiskanarak buyudum hep. Anneme soyledigimde ise inkar eder. Ileride sen evlatlarini ayirt edecek misin bakalim. Ikinizi de ayni seviyorum der ama oyle degil. Erkek evladin her seyi daha degerli. Kv degismez. Rahatsiz oldugunu belli edersen daha da ilgisi artar gibi geliyor banaSimdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.
Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?
Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.
Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.
Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.
Öldüreceksin kadını,çok fenasınKvler kızlarını sever gelinleri kıskanır.
Oğullarıda ençok sevildiğini sanır :)
Oraya giderken / size geldiğinde rujla eşinin boynunu öpmez o taraftan bidaha:)
Sizinki kaynanalıkta en üst seviyenin de üstüne atlamışEşim hemen çocuk olsun istiyodu. Kaynanam da yapmayın der dururdu. Bigün hemen çocuk yapanlar salak belki ayrılcan neden hemen çocuk yapıyon ki. Erkekler hep ister. Sen benim opluma bakma korun dedi bana :)) tabi hiç tınlamadık. Siz korunmuyo muydunuz nasıl oldu bu çocuk dedi kaynana ve görümce. Eşim de çüşşşş insan bi hayırlı olsun der demişti