Kv ler erkek evlatlarini daha mi cok sever?

Bak doğru adımı atmışsın. Bende karşıdan onları izlerdim önceden. Sonraları aşkım kocacım diye sarılır öperdim gelir gider yanağını mıncırırdım. Eşimle sohbetimiz de güzeldir maşallah diyim.. kaynanamın morali bozulur kumru gibi ağız ağıza vermişiniz 2 saattir sana sesleniyorum hiç duymuyon anacığını oğlum diye söylenirdi. Eşim de duyuyorum ama hep muhabbetin ortasına giriyosun bi bekle lafımız bitsin derdi :)) yani çaktırmadan yaklaş eşine. Ne eşin ne kaynanan hallenmesin bak nasıl değişiyo her şey

Heeeyyy ben daha çok seviyorum ,sen yokken ben vardım ,o benim diyor ..

Görümceniz de kocası da sapık. Röntgencilik fantezileri falan da vardır kesin. Ne cüret ya bir de dışarıda namus bekçisi kesilir böyleleri. Sana ne kardeşinin eşinin orgazmından, ayy midemi bulandırdılar.

İnsanlık dışı bi kategoride onlar zaten.. karı koca tencere kapak gibiler.. ıyyy iğrenç bi akşamdı gerçekten her yerimin yandığını hissetmiştim.. çok medeni avrupada bile dönmüyodur bunlardaki muhabbetler

Eşimin iki kız kardeşi var. Kayınvalidem ayrım yapmaz ama biz biliriz en çok eşimi sevdiğini. Erkek oluşuyla ilgisi yok ama bence. Eşim gider öper durduk yere sonra gelir beni öperler ana oğul, küscem sanıyolar zaar Kayınvalidem kızlarıyla benim aramda bile ayrım yapmıyo valla Allah razı olsun acayip geliyo bana evlatlarını ayırmak. İç Anadolunun ataerkil aile yapısına bağlayabiliriz ama kayınvalideniz anormal. Bu arada sizi saymıyosa siz de muhatap olmayın.

Görümce ve enişteye çüüüüş deseydiniz keşke. Bu ne cüret bu ne hadsizlik. Biz aynı anda seviyoruz şimdi ne olacak çocuğun cinsiyeti demek lazım da işte terbiye. Görümcenizle yakın olursunuz kız kızayken söyler bu hurafeyi bi nebze anlarım. Ulu orta konuşulması anormal ötesi. Hamile olduğumu müjdelediğimizde bile çok utanmıştım böylesini düşünemiyorum.

Erkek evlatlarini daha cok sevdiklerini sanmiyorum benim eşim 2 erkek kardesler. Kvdem biz evlendigimizde bana sarilip saclarimi koklamisti onu hic unutamam. Esime hep dermis ki keske bir tane de kizim olsaydi. Sonra da olsun iki gelinim benim kizim olur dermis . Sizin kvdeniz size nispet yapiyor. Biricik oglusunu elinden aldiniz. Boynunu opmek acip sirtini opmek nedir tadini kacirmis artik. Kocaman adama bunlar yapilir mi hayret bir sey ya.

Alsın pamuklara sarsın olmaz öyle ense sırt opmeyle.. sevgiden değildir o nisbettendir... Böyle kv'lerin erkek evladı olmamalı diye düşünüyorum artık... Sanki gelin ana baba evladı değil de taştan çıktı geldi ! Gözünün içine baka baka öpüyorsa ben o opmede fesatlık ararım !

Cok sacma bir genelleme olmaz mi bu?
Sonucta bazi anneler kizlarini, bazilari ogullarini, bazilari ikisini de seviyordur.
Sizinki belki oglunu biraz daha cok seviyor, benimki en küçük kizina cok duskun mesela...
Kadina, o benim kocam, daha az sev diyemezsiniz ki :)

Genelde 1 oglan cocugu olan kadinlarda bunu gozlemliyorum. Bunlardan birisi de annem. Kardesimi kurban olurum diye sever. Bana demez ki bu sebepten kardesimi kiskanarak buyudum hep. Anneme soyledigimde ise inkar eder. Ileride sen evlatlarini ayirt edecek misin bakalim. Ikinizi de ayni seviyorum der ama oyle degil. Erkek evladin her seyi daha degerli. Kv degismez. Rahatsiz oldugunu belli edersen daha da ilgisi artar gibi geliyor bana

Oluyor böyle kıskançlıklar bir gün bir tartışma esnasında kayinvalidecigim eşim için benim kocam yok anladın mı benim kocam bu demişti eşim için ve ben orda şok olmuş o anki cahillikle benn bosanayim siz mutlu mesut yaşayın demiş ve eşyalarımı toplamaya başlamıştım ardından sinir krizi ve kayinvalidemin ettiği hakaretler hatırlamak dahi istemiyorum şimdiki aklım olsa herşey çok farklı olurdu tabi ama işte geçmiş zaman

Benim koca , annesi böyle yapsa tokatlar gibime geliyor :) abartmış kv. Kaynar kazan vakti yaklaşıyoorrr gibime geldi.

Kayınvaliden bir daha yanında operse ben geceleri öpüyorum annende gündüzleri öpüyor ne kadar sanslisin kocacimmmm de.

Sizinki kaynanalıkta en üst seviyenin de üstüne atlamış okurken şaşkınlıktan gözlerim fırladı hala böyleleri varmış diye.

Tövbe tövbe bu arada gözüne bakarak yapması seni kıskandığını gosteriyor

Benim kv tam tersi kızlarını öve öve biteremez, oğullarından memnun musun diye sorduklarında 'e iyiler hepsinden razıyım ama kızlarım başka' der. Ben yeni 2.doğumumu yaptığımda yardıma gelmişti ve 2 hafta sonra telefonda kızının sesini duyduğunda ağlamıştı,benim kaynana oğluşgillerden değil pek Öbür türlüsü bence bir hastalık,hatta bir üye başka bir konda yazmıştı yurtdışında oğullarına fazla bağımlılık hastalık olarak kabul edildiği için tedavi ediliyormuş. Evliliklerin yarısı bu kayınvalide vakaları yüzünden bitiyor zaten,öz oğlunu gelininden kıskanmak nedir ya

Normal ya şu erkek çocuklarını hiç sevmedikleri için şiddet yanlısı sevgisiz tipler oluyor o yüzden sevildin herkes

Benim kide böyle yani öpmesi sarilmasi yoktur ama varsa yoksa diger oğlu (2 erkek 1 kiz kardesler) oglunun evi var calisiyor.Ama kizi kirada oturuyor afedersiniz kömurluk gibi yerde yasiyor ama hala varsa yoksa o oğlu, o gelin'in eli acikmiş iki yakalari bir araya gelmiyormus.evi kayinpeder yapti.dogalgazini,discephesini herseyini kayinpeder yapti hatta kurban kesmek icin kayi pederden yari parasini istediler.geri vermek yok tabi. Ama kizlarina gelince bi harclik vermek bile yok.
Allah islah etsin böyle kör cahilleri.
Ama senin kayinvalide sana nispet yapiyor canim. Kocani al karsina konus insan gibi öpsun opecekse de.benim babam böyle yapsa hos mu de.ne demek sirtina acip öpmek ya.madem doyamadi ogluna evlendirmeseymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…