Kv ler erkek evlatlarini daha mi cok sever?

Ay yemin ediyorum çüşşş dedim yani boyundan sırtından öpmek nedir ya eşin bu duruma tepki vermiyor mu?? Senin kv sapıtmış heralde tövbe tövbe ya bekarken de bu kadar öpermiymis oğluşunu
Hayir canim.isin ilgonc yani o zaten. Hatta tartismali zamanlari falan olurdu sik sik. Ne zaman evlendik oglu kiymete bindi. Ayri evde yasamaya basladigi icin filan da degil. Cunku biz evlenmeden once esim baska sehirde calisiyordu. Ayrilardi yani. Esim otururken arkasindan gelip boynundan opuyor. Esimin gordugum kadariyla bi rahatsizligi yok durumdan.
Gecenlerde disardayiz ucumuz. Ayrilacagiz. Biz eve o evine gidecek. Yol ortasinda kedi gibi esimin boynuna sokuldu opuyor kokluyor. Bi taraftan da goz ucuyla bana bakiyor.

Eşim hemen çocuk olsun istiyodu. Kaynanam da yapmayın der dururdu. Bigün hemen çocuk yapanlar salak belki ayrılcan neden hemen çocuk yapıyon ki. Erkekler hep ister. Sen benim opluma bakma korun dedi bana :)) tabi hiç tınlamadık. Siz korunmuyo muydunuz nasıl oldu bu çocuk dedi kaynana ve görümce. Eşim de çüşşşş insan bi hayırlı olsun der demişti
Haset kelimesinin karşılığıymış sizin kayınvalide.
Allah sabırlar versin, nasıl insanlar var ya...

Bu ne ki balayına giderken bizi de memlekete bırakın dedi kaynana ve görümce. İlla bu gece burda kalın diye tutturdular.. tam yattık bi sebepten ablası eşimi çağırdı (yeğeni dayı diye tutturmuştu) neyse aradan bikaç saat geçti. Kaynanam eşime oğlum bu gece benim koynumda yat o zaten çoktan uyumuştur. Yalnız yatıversin bu gece el kızı dedi ve eşim hariç gülüştüler. Tabi eşim yanıma geldi ama sesini çıkarmadığı için bana sarılmasıyla midesine dirseği yemişti
Anlat anlat heyecanlı oluyor :KK53: arkadaşım sen nasıl dayandın bu ruh hastalarına? Şoke oluyorum okudukça :kızgın: şimdi ne durumda sevgili kayınvalide? Tam gaz devam mı?

Gercekten boylemi dusunuyorlar: Benden baska bir kadini nasil sever diye?

Tabi sonuç olarak kayınvalidenin yıllarca oğluna yaptığı bir yatırım var. Gelinin bunu bozmasına nasıl müsaade etsin? :)

Müsait olduğunuz bir zaman Dr. İlker Küçükparlak'ın bu yazısını okumanızı tavsiye ederim, benim kabaca bahsettiğimi kendisi müthiş açıklamış. https://ihtisastramvayi.com/2016/02/12/ozgecanin-ardindan-erkekleri-doguran-analar/

Hayir canim.isin ilgonc yani o zaten. Hatta tartismali zamanlari falan olurdu sik sik. Ne zaman evlendik oglu kiymete bindi. Ayri evde yasamaya basladigi icin filan da degil. Cunku biz evlenmeden once esim baska sehirde calisiyordu. Ayrilardi yani. Esim otururken arkasindan gelip boynundan opuyor. Esimin gordugum kadariyla bi rahatsizligi yok durumdan.
Gecenlerde disardayiz ucumuz. Ayrilacagiz. Biz eve o evine gidecek. Yol ortasinda kedi gibi esimin boynuna sokuldu opuyor kokluyor. Bi taraftan da goz ucuyla bana bakiyor.
Benim kayınpederim böyledir.
Utanmasa aynı yatağa girecek.
Hep yanına oturmaya çalışır, ona bir şeyler yedirir vs.
Koca adam, sokakta elalem görse korkar ama babasının küçük bebeği.
Beni sinir etmeye çalıştıkça 'ohh iyi ki siz ilgileniyorsunuz babacığım, bugünlük görevimi siz yerine getiriyorsunuz yoksa kedi gibi yanımdan ayrımaz, ben dinleneyim' diyorum ya da 'sen otur babanla ne de olsa biz bir ömür beraber aynı yastıkta yatıyoruz' falan diyerek gıcık ediyorum.
Aileler elbette baş tacı, o ayrı mesele ama kıskanmak nedir yahu?
Nasıl bir zihniyet bu?
Evladının evlendiği kişiyle kendini kıyaslamak sapkınlıktır bence.

Anlat anlat heyecanlı oluyor :KK53: arkadaşım sen nasıl dayandın bu ruh hastalarına? Şoke oluyorum okudukça :kızgın: şimdi ne durumda sevgili kayınvalide? Tam gaz devam mı?
İnan ki bende şaşıyorum kendime nasıl bi akıl tutulması yaşadıysam.. kaynanam düzenli olarak kavga çıkarırdı en son 2 ay önce bi kavga daha çıkardı ve ben 7 yılın birikimiyle çıldırdım ve patladım 2 aydır görüşmüyorum. Hatta evi falan terketmiştim. Eşim geldi gel biz birbirimize destek olalım zaman her şeyin ilacı ben sana desteğim sende bana destek ol dedi.. velhasılı adları bile geçmiyo evimde. Arada bi eşim görmeye gidiyo. Bi de yanyana evlerimiz :)) kaynanasız ve görümcesiz hayat = mutluluk ve huzurmuş çok şükür bugünleri de gördüm

Eşim hemen çocuk olsun istiyodu. Kaynanam da yapmayın der dururdu. Bigün hemen çocuk yapanlar salak belki ayrılcan neden hemen çocuk yapıyon ki. Erkekler hep ister. Sen benim opluma bakma korun dedi bana :)) tabi hiç tınlamadık. Siz korunmuyo muydunuz nasıl oldu bu çocuk dedi kaynana ve görümce. Eşim de çüşşşş insan bi hayırlı olsun der demişti

Hem hadsiz hem edepsiz bir kv var yazık

Utanmasa pozisyon önericek o kıvama gelmiş

Beni sinir etmeye çalıştıkça 'ohh iyi ki siz ilgileniyorsunuz babacığım, bugünlük görevimi siz yerine getiriyorsunuz yoksa kedi gibi yanımdan ayrımaz, ben dinleneyim' diyorum ya da 'sen otur babanla ne de olsa biz bir ömür beraber aynı yastıkta yatıyoruz' falan diyerek gıcık ediyorum.
Nasıl bir zihniyet bu?
Nasıl bir zihniyet bu?
Ya dilim varmiyor aslinda soylemeye ama son zamanlarda artik bi anne gibi davranmaktan ziyade beni kuma gibi goruyor. Hatta yeri geldi gecenlerde bi konu acilmisti dedim ki ne anne esin yerini tutar ne es annenin ikisi cok farkli seyler dedim ama anlamadi herhalde.

Hem hadsiz hem edepsiz bir kv var yazık

Utanmasa pozisyon önericek o kıvama gelmiş
Daha beterini duydu bu kulaklar.. kayınpederim de var hepberaber oturuyoduk gebeliğimi söylediğinde eşim.. görümce dedi ki cinsiyeti ne acaba dedi. Nerden bileyim daha 6 haftalık dedim. Önce sen mi rahatladın yoksa kardeşim mi dedi :oha::oha::oha:
Enişte de önce kadın gelirse kız erkek gelirse erkek olurmuş cinsiyeti dedi.. kayınpederim burda ben varım ayıp dedi. Ben zaten hemen odadan çıktım. Eşim de azarladı bunları kalktık hemen..

Hiç bozulduğunu belli etme zamanla azalır bu tip hareketleri.. yine oluyo ama bu kadar abartmıyolar.. eşine de bi şey söyleme bence kıskanç ve fesat olan sen olursun.. çünkü erkekler annelerine kıskançlığı fesatlığı konduramıyolar

Bu ne ki balayına giderken bizi de memlekete bırakın dedi kaynana ve görümce. İlla bu gece burda kalın diye tutturdular.. tam yattık bi sebepten ablası eşimi çağırdı (yeğeni dayı diye tutturmuştu) neyse aradan bikaç saat geçti. Kaynanam eşime oğlum bu gece benim koynumda yat o zaten çoktan uyumuştur. Yalnız yatıversin bu gece el kızı dedi ve eşim hariç gülüştüler. Tabi eşim yanıma geldi ama sesini çıkarmadığı için bana sarılmasıyla midesine dirseği yemişti
Ahaha ya daha neler görecek bu gözlerim eşinde haketmiş ayrıca ben olsan gözüne de bir tane patlatırdım. Kv ye pes valla ona ekstra çüşşş ve oha diyorum gel benim koynumda yat nedir ya bu ne sapkınlık sapıklık cahillik

Son düzenleme:
Sevgiden değil kıskançlıktan o :) bende aynı dönemlerden geçtim ve 32 yaşındaki adamı hala paşaaammmmm kurban olurum anasının kuzusu diye sever göstere göstere.. yalnızken böyle değillermiş eşimin dediğine göre.. bi de yeni evliyken elele tutuşup otururlardı eşimle yalancıktan hasta olurdu kaynanam dizine yatardı oğlunun.. koca gün taş gibi duran kadın kocamın eve gelmesiyle hasta oluyodu :)) 4 senelik falan evliyken de itiraf etmişti zaten oğlumu elimden alıp gittin diye gıcık oluyodum sana bacaklarını ikiye ayırasım geliyodu dedi :oha::KK57:

Yani haddini bilmez geliniyle afedersin sidik yarıştıran kaynana tipi bu.. bu arada gebeliğimi öğrendiklerinde nasıl oldu bu diye aylarca şoktan çıkamadılar :)) cinsiyet öğrendiklerinde de sadece oğullarına hayırlı olsun dediler.. ana kız çok fenalar.. eee gün gelir devran dönermiş sıramı bekliyorum..
Ne sırası canım.Çok fenaymış senin kaynananda aynı benimki gibi

Hiç bozulduğunu belli etme zamanla azalır bu tip hareketleri.. yine oluyo ama bu kadar abartmıyolar.. eşine de bi şey söyleme bence kıskanç ve fesat olan sen olursun.. çünkü erkekler annelerine kıskançlığı fesatlığı konduramıyolar
Sirf bu sebeplerden cici gorunmeye calisiyorum. Gercekten sabrim tukeniyor bazen ama belli edersem amacina ulasmis olacak diye susuyorum gulumsuyorum takmiyor gibi gorunuyorum. Ama baskalarinin yaninda esime mesafeli davranirdim. Yani annesinin yaninda canim hayatim filan demez yuruyorsak elini tutmazdim. Baktim annesi giriyor koluna elini tutuyor. Ben de bu tutumumu degistirdim. Bakalim sonuc ne olacak.

Ya dilim varmiyor aslinda soylemeye ama son zamanlarda artik bi anne gibi davranmaktan ziyade beni kuma gibi goruyor. Hatta yeri geldi gecenlerde bi konu acilmisti dedim ki ne anne esin yerini tutar ne es annenin ikisi cok farkli seyler dedim ama anlamadi herhalde.
Anlamak istememiştir o.
Ben bugüne kadar görümceme hiç o gözle bakmamıştım ama son zamanlar yaşadığımız birkaç olayda gerçekten kuma göründüğümü anladım.
Anlatmak istemediğim bana iğrenç gelen kayınvalidenizin yaptığı gibi şeyler var.
Gerçekten sapkınlıktan başka bir şey değil ve böyle insanların tedavi edilmesi şart.
Siz hiç tepki vermeyin, gülün geçin.
Yeri geldiğinde de tatlı tatlı lafınızı söyleyin.

Ne sırası canım.Çok fenaymış senin kaynananda aynı benimki gibi
Elbet yanlış da doğru da yerini bulur kaynanamın da duracağı zamanlar gelir.. benim rahat edeceğim eşimi doldurmayacağı günler gelir demek istedim sıramı bekliyorum derken.. yoksa hayırlı bi kayınvalide olmuycaksam Allah canımı alsın kimseye zararım dokunmasın diyorum.. pamuk gibi görümceyim.. hatta gelinimiz abla keşke sen erkek olsaydın ne ideal koca olurdun der :))

X