- 22 Ocak 2017
- 5.223
- 9.243
Hiç normal değil. Çocuğu ile flortoz bir ilişki biçimi var. Eşinin sınır koymasi gerekir. En azından senin yanında yapmamali.Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.
Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?
Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.
Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.
Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.
Bebek olunca çok zor olacak senin için. Şimdiden Allah sabır versin...