Kv ler erkek evlatlarini daha mi cok sever?

Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.
Hiç normal değil. Çocuğu ile flortoz bir ilişki biçimi var. Eşinin sınır koymasi gerekir. En azından senin yanında yapmamali.

Bebek olunca çok zor olacak senin için. Şimdiden Allah sabır versin...

Görümce ve enişteye çüüüüş deseydiniz keşke. Bu ne cüret bu ne hadsizlik. Biz aynı anda seviyoruz şimdi ne olacak çocuğun cinsiyeti demek lazım da işte terbiye. Görümcenizle yakın olursunuz kız kızayken söyler bu hurafeyi bi nebze anlarım. Ulu orta konuşulması anormal ötesi. Hamile olduğumu müjdelediğimizde bile çok utanmıştım böylesini düşünemiyorum.
Bana da matah bi olay gelmediği için ben söylemem çok istiyosan sen söyle demiştim eşime.. o da dediğine diyceğine pişmandan beter oldu.. kızkızayken bile ona ne bizim yatağımızdan hiç sevmem bu muhabbetleri.. tabi kendisi bu hafta hiç durmadık yok şöyle yok böyle diye utanmadan anlattığı için ailesinin yanında ar duygusu kalmamış hiç.. hatta eşim bak bizimkiler öyle konuşuyo diye sakın sende anlatmayasın demişti de şaka mısın sen bu 4 duvar niye var demiştim

Bana da matah bi olay gelmediği için ben söylemem çok istiyosan sen söyle demiştim eşime.. o da dediğine diyceğine pişmandan beter oldu.. kızkızayken bile ona ne bizim yatağımızdan hiç sevmem bu muhabbetleri.. tabi kendisi bu hafta hiç durmadık yok şöyle yok böyle diye utanmadan anlattığı için ailesinin yanında ar duygusu kalmamış hiç.. hatta eşim bak bizimkiler öyle konuşuyo diye sakın sende anlatmayasın demişti de şaka mısın sen bu 4 duvar niye var demiştim
Senin gorumcenden igrendim kusura bakma.
Ne demek once kim rahatladi ne cirkin igrenc soz bir de babasinin yaninda.
Kendileri bagira bagira anlatsinlar ozellirni millete. Bir de megafon alsinlar ellerine daha rahat etsinler.
Ama sizin ozelinizi nasil soruyorlar.
Edep iste edep her yerde önemli. Ar duygusu olmayan insan uzak dursun bizlerden.

Senin gorumcenden igrendim kusura bakma.
Ne demek once kim rahatladi ne cirkin igrenc soz bir de babasinin yaninda.
Kendileri bagira bagira anlatsinlar ozellirni millete. Bir de megafon alsinlar ellerine daha rahat etsinler.
Ama sizin ozelinizi nasil soruyorlar.
Edep iste edep her yerde önemli. Ar duygusu olmayan insan uzak dursun bizlerden.
Ne kusuru arkadaşım bizzat ben iğreniyorum en başta hem de hepsinden :)) amin hep uzakta kalsınlar inşallah..

Bence bu Türk kadınına has bir durum erkek evlat sevdası!kv has değil yani!
Olmaz mı yoksa kv'ye görümceye komşuya nasıl hava atacak? Üç kuruşluk mallarına varis şart tabi:KK45: Yalnız yeni nesilde de bu tipler olacak,geçen bir aile dostumuzun kızı 3.bebeğini doğurdu iki kızı vardı ve yaş 21, aman Allahım bir zurna ile davul eksik kalmıştı duyurmak için,her annenin mutlaka bir oğlu olmalı aman da erkeğim ooy paşamsın çünkü benim oğlumsun fln fln:KK53: işte dedim gelecekte gelinine hayatı zehir edecek 21.yy kaynanası gümbür gümbür geliyor.

Erkekler üreyince soyismi devam ettiriyor ya. Çünkü hepsi kayıboyu soyundan, kraliyet bilmemkaçıncı bilmemneye zamanında ayran uzatmışlar bu yüzden soyisimleri devam etse ünvan alacaklar. Ondandır.
Cidden kraliyet soyundan olsalar kaç yazar nice peyagamberlerin padişahların dahilerin soyu toprak olmuş gitmiş ama yok sokaktan geçen Ahmet haspamın soyu devam etmeli:KK45:

Cidden kraliyet soyundan olsalar kaç yazar nice peyagamberlerin padişahların dahilerin soyu toprak olmuş gitmiş ama yok sokaktan geçen Ahmet haspamın soyu devam etmeli:KK45:

Aaaa tabiiii! Lütfen! :KK53: Çırıkçıgiloğulları soyadının yürümesi Türkiye için ne anlama geliyor biliyor musunuz?!! Kalkınma, ekonomide büyüme, şan, şereffff! Oğullar üresin, kızlar da başkasının malı oluyor evlenince zaten. :KK55:

Aaaa tabiiii! Lütfen! :KK53: Çırıkçıgiloğulları soyadının yürümesi Türkiye için ne anlama geliyor biliyor musunuz?!! Kalkınma, ekonomide büyüme, şan, şereffff! Oğullar üresin, kızlar da başkasının malı oluyor evlenince zaten. :KK55:
Hiç valla:KK70:

babasından kocasından hiç ilgi göremeyen kadınların erkek evlat sahibi olduğunda bazı duygularını onunla tatmin ettiğini düşünüyorum.
bütün ilgiyi sevgiyi ona veriyor ve çocuğun bilinçaltında bak büyüyünce sende beni böyle seveceksin bakacaksin mesajı veriyor çoğu zaman.
toplumdaki algı ailedeki ve çevre akrabalık ilişkileri erkek çocuğunu çok daha kıymetli gösteriyorsa kadın tüm beklentisini o çocuğa yüklüyor.
evlat ayrımı yapılmaz elbette.benim yetistigim ailede hep kız çocukları daha çok sevilirdi mesela.
birde çocuklar büyüdükçe hangisi anneye daha düşkün daha çok destek olursa annede ona daha çok düşkün oluyor gozlemlerime göre.

Ne kadar anne oğulda olsa biraz insan dikkat etmeli. Utanma duygusu olmalı. Ondan sonra ekranda izle annesine bacısına böyle yapmış diye. Ortalık kötü dikkatli olmak lazım.

Valla kv kimi fazla severse sevsin, şahsen ben kocamdan soğurum sırtını boynunu öptürse sürekli. Hiç hoş bir görüntü değil bence, ay düşünemedim bile.

Hani böyle deyince anasından oğlunu mu kıskanıyorsun diyorlar da, benim boynumu sırtımı da anneme öptürmem yani, bana baya seksi hareketler gibi geliyor, hiç ana çocuk ilişkisine yakıştırmıyorum, çocuk ergenliği geçtiyse tabi ki.

Valla kv kimi fazla severse sevsin, şahsen ben kocamdan soğurum sırtını boynunu öptürse sürekli. Hiç hoş bir görüntü değil bence, ay düşünemedim bile.

Hani böyle deyince anasından oğlunu mu kıskanıyorsun diyorlar da, benim boynumu sırtımı da anneme öptürmem yani, bana baya seksi hareketler gibi geliyor, hiç ana çocuk ilişkisine yakıştırmıyorum, çocuk ergenliği geçtiyse tabi ki.
Bundan 4 5 sene önce tv de bi adamcağız anlatıyodu. Kızının kocasıyla kaynanası dudak dudağa öpüşürlermiş. Biri bi şey derse de ne var bunda asıl sapkın düşünen sizsiniz derlermiş. Bunu eşime anlatmıştım yani olabilir ana oğul neticede demişti şok olmuştum. Yani bu tarz şeyleri normal karşılayanlar var kafamı duvarlara vurasım geliyo gerçekten

X