Bazı ataerkil ailelerde oluyor böyle. Kayınvalide gelin geldiği zamanlarda kendi kayınvalidesi tarafından eziliyor, eşi ilgi göstermiyor. Kız doğurursa iyice batıyor ama oğlan doğurursa tamaaam. Çünkü artık "ezilen" kategorisinden çıkacak. Bunu kimin sayesinde yapabilecek? Doğurduğu biricik oğluşu sayesinde. İyice ona bağlanıyor bu yüzden, göremediği sevgiyi ona veriyor. Çocuk da anneye bağlanıyor haliyle. Ama oğlan büyüdü ve bir gelin geldi, dananın kuyruğu burada kopuyor. Anne o kadar sevgi verdi ona, nasıl olur da oğlu başka bir kadını sever? O biricik olmalıydı, nasıl kendinden başka bir kadını sevebilir? Kıskançlık krizleri başlıyor, gelini rakip görüyor. Olay bu.
Oluyorsa da birsey demiyor. Benim annem hayatta degil. Diyorum acaba kv bana nispet mi yapiyor yoksa oglunu mu kiskaniyor anlam veremiyorum.Benim merak ettigim esiniz bu kadar opup sarilmadan rahatsiz olmuyormu sirtinin acip opmek nedir koca adamin
Sevgiden değil kıskançlıktan o :) bende aynı dönemlerden geçtim ve 32 yaşındaki adamı hala paşaaammmmm kurban olurum anasının kuzusu diye sever göstere göstere.. yalnızken böyle değillermiş eşimin dediğine göre.. bi de yeni evliyken elele tutuşup otururlardı eşimle yalancıktan hasta olurdu kaynanam dizine yatardı oğlunun.. koca gün taş gibi duran kadın kocamın eve gelmesiyle hasta oluyodu :)) 4 senelik falan evliyken de itiraf etmişti zaten oğlumu elimden alıp gittin diye gıcık oluyodum sana bacaklarını ikiye ayırasım geliyodu dedi
Yani haddini bilmez geliniyle afedersin sidik yarıştıran kaynana tipi bu.. bu arada gebeliğimi öğrendiklerinde nasıl oldu bu diye aylarca şoktan çıkamadılar :)) cinsiyet öğrendiklerinde de sadece oğullarına hayırlı olsun dediler.. ana kız çok fenalar.. eee gün gelir devran dönermiş sıramı bekliyorum..
Yuh yuh yuh yani.Sevgiden değil kıskançlıktan o :) bende aynı dönemlerden geçtim ve 32 yaşındaki adamı hala paşaaammmmm kurban olurum anasının kuzusu diye sever göstere göstere.. yalnızken böyle değillermiş eşimin dediğine göre.. bi de yeni evliyken elele tutuşup otururlardı eşimle yalancıktan hasta olurdu kaynanam dizine yatardı oğlunun.. koca gün taş gibi duran kadın kocamın eve gelmesiyle hasta oluyodu :)) 4 senelik falan evliyken de itiraf etmişti zaten oğlumu elimden alıp gittin diye gıcık oluyodum sana bacaklarını ikiye ayırasım geliyodu dedi
Yani haddini bilmez geliniyle afedersin sidik yarıştıran kaynana tipi bu.. bu arada gebeliğimi öğrendiklerinde nasıl oldu bu diye aylarca şoktan çıkamadılar :)) cinsiyet öğrendiklerinde de sadece oğullarına hayırlı olsun dediler.. ana kız çok fenalar.. eee gün gelir devran dönermiş sıramı bekliyorum..
Bu ne ki balayına giderken bizi de memlekete bırakın dedi kaynana ve görümce. İlla bu gece burda kalın diye tutturdular.. tam yattık bi sebepten ablası eşimi çağırdı (yeğeni dayı diye tutturmuştu) neyse aradan bikaç saat geçti. Kaynanam eşime oğlum bu gece benim koynumda yat o zaten çoktan uyumuştur. Yalnız yatıversin bu gece el kızı dedi ve eşim hariç gülüştüler. Tabi eşim yanıma geldi ama sesini çıkarmadığı için bana sarılmasıyla midesine dirseği yemiştiAy yemin ediyorum çüşşş dedim yani boyundan sırtından öpmek nedir ya eşin bu duruma tepki vermiyor mu?? Senin kv sapıtmış heralde tövbe tövbe ya bekarken de bu kadar öpermiymis oğluşunu
Oluyorsa da birsey demiyor. Benim annem hayatta degil. Diyorum acaba kv bana nispet mi yapiyor yoksa oglunu mu kiskaniyor anlam veremiyorum.
Bu ne ki balayına giderken bizi de memlekete bırakın dedi kaynana ve görümce. İlla bu gece burda kalın diye tutturdular.. tam yattık bi sebepten ablası eşimi çağırdı (yeğeni dayı diye tutturmuştu) neyse aradan bikaç saat geçti. Kaynanam eşime oğlum bu gece benim koynumda yat o zaten çoktan uyumuştur. Yalnız yatıversin bu gece el kızı dedi ve eşim hariç gülüştüler. Tabi eşim yanıma geldi ama sesini çıkarmadığı için bana sarılmasıyla midesine dirseği yemişti
Bu ne ki balayına giderken bizi de memlekete bırakın dedi kaynana ve görümce. İlla bu gece burda kalın diye tutturdular.. tam yattık bi sebepten ablası eşimi çağırdı (yeğeni dayı diye tutturmuştu) neyse aradan bikaç saat geçti. Kaynanam eşime oğlum bu gece benim koynumda yat o zaten çoktan uyumuştur. Yalnız yatıversin bu gece el kızı dedi ve eşim hariç gülüştüler. Tabi eşim yanıma geldi ama sesini çıkarmadığı için bana sarılmasıyla midesine dirseği yemişti
Eşim hemen çocuk olsun istiyodu. Kaynanam da yapmayın der dururdu. Bigün hemen çocuk yapanlar salak belki ayrılcan neden hemen çocuk yapıyon ki. Erkekler hep ister. Sen benim opluma bakma korun dedi bana :)) tabi hiç tınlamadık. Siz korunmuyo muydunuz nasıl oldu bu çocuk dedi kaynana ve görümce. Eşim de çüşşşş insan bi hayırlı olsun der demiştiEvli olduğunuzdan haberleri yok mu niye şaşırıyolar ?
Ne alemmiş kv
Benimde kpim kumam sanıyo kendini, zorla yanımdan kaldırıp yanına oturtmaya çalışır eşimi, ilkaylarda geceyarısı mesaj atardı sanki sevgilisi
o öyle yaptıkça bende öpücük kondururdum eşime kudururdu.
Halbuki bekarken alakaları yoktu zamanlada geçti bu huyları oturtma zorlaması hariç