KV konusu (Bu güne kısmetmiş)

Eşimle geçen tartışmamız bu yüzdendi zaten 1 yıldır bakıyorum şöylesin böylesin şeklinde.
Dün KV yle konuştum ya duymuştur büyük ihtimalle ya da bugün KV kesin bir şey söyler ona, eşimin konu açmasını bekliyorum dediğiniz çok doğru aramızda denge kuramıyor.
Çünkü çilekeş anacığı hep ön plana çıkıyor ben dayanıklı ev aleti

Başlarda anneminde ısrarıyla yakın samimi davrandım ama yaptıklarından sonra zoruma giden şeyler oldu eskiden haftada 4-5 kez ararsam şimdi 1 ya da 2 kez o da kendisi msj atıyo ondan arıyorum mecburi yani , kim olursa olsun böyle samimiyetimi iyi niyetimi suistimal eden insanlardan soğuyorum,mesafe can mış gerçekten

Evet ama benim mizacım bu benim fikirlerime saygı duymadığını, kızdığını bildiğim birine samimi olamıyorum.
Kendi annemin hal hatırını sorduğum gibi ona da soruyorum. İlgileniyorum.
Çözüm üretiyorum hiçbir zaman kabul etmiyor.
Kendi dediğinin doğru olduğunu kabul ettirmeye çalışan biri.
Ben onu öyle kabul edip idare ediyorum ama beni şekillendirme çalışıyor sıkıntı o.

erkek bunu anlamiyor
Benim eşimde rahatca gelemiyorlar kalamiyorlar diyor
Rahat edemiyorlarmis
Valla cil yavrusu gibi dagiliyorlar etrafa
Daha nekadar rahat olacaklarsa

8 aylık hamile halinle ne işin var kv de

hadi gittin diyelim neden ıcık cıcık börülcenin içindesin

belin ağrıyor git içeri uzan

olmadı al eline telefonu otur

hatta sonra ayıkla gel oturalım de bak bu da olur

lakin bu saçma denmez

hani farklı insanlarsınız ya o da kv nin doğrusu

onun hayattan beklentisi, yaşam tarzı böyle

onu yargılamak size düşmez, sizi yargılamak da ona düşmez

eşiniz huyunu biliyormuş, mesafe candır

kvdem kimsenin yaptığı yemekten hoşlanmaz

gider içerde otururum, o pişirir

kp ile sohbet ederdim, kv ile yemek pişireceğime

gider eşim gerekirse yardım ederdi

anasının huyunu bilen o

mesela kimsenin evinde bulaşıkları makinaya koymaya kalkmam çünkü herkesin tarzı farklı

anneme gittiğimde de dokunmam zira onunki de farklı

kv ile mesafeyi kendin kuracaksın

ben senin gibi yapamam, sen pişir yemeği diyeceksin ya da onun evinde onun istediği gibi yapacaksın tereyağ koy diyorsa koyacaksın, ben öyle yapamam dersen de kv ye ben öyle ayarlayamam, yapamam sen hallet diyeceksin ev senin evin ise de ben böyle biliyor böyle yapıyorum deyip bildiğini okuyacaksın

ama kadın evinde yemek yapılırken ille benim doğrularım ile yaşanacak diyemezsin

sağlıkla kucağına al, bebek doğduğunda ilk tavsiyede güzele bu benim bebeğim benim doğrularım ya da benim yanlışlarım ile büyüyecek müdahale etme de

dinlemezse daha sert bir şekilde söyle ve mesafeni koru

oyle de memnun degıller boyle de
madem oyle barı sız ıcınızden ne yapmak gelıyorsa oyle yapın da cektıgınız su strese degsın bence
hıc degılse zorunuza gıtmez keyfımın ıstedıgını yapıyorum dersınız

kımseyı memnun edemezsınız tam kayınvalıdenın ıstedıgı gıbı olsaydınız bu kez de baska beklentılerı olacaktı esınız sızle degıl baskasıyla evlenmıs olsaydı o da aynı sorunları yasayacaktı sorun sızde degıl cunku ıcınız rahat olsun ve bence gercekten ıstedıgınız gıbı yapın
bence mesafe koyup gıtmeyı de azaltmalısınız beklentılerını karsılamaya calıstıgınız ıcın olmus bırazda bunlar sızın cabanızı gormusler

erkek bunu anlamiyor
Rahat edemiyorlarmis
Ben eve cok almak istemiyorum, kayinvalideye kalsa bütün akrabalarını evimde ben ağırlayım, her çarşı dönüşünde bana uğrasın yemek yesin, bi tabak kaldırmadan kalkıp evine gitsin. Ben hizmet edeyim istiyor. Yazlari koydeki evine gidiyor, arada geldiginde mesela 5 gunlugune geldiyse 5 gunude bize gelmeye calisiyor. Ama ben bu tarz bir insan değilim, benim etrafımdaki kayinvalideler çocuklarını rahatsiz etmemek için hep evlerine çağırırlar. Bu aksıne benden çıkmak istemiyor. Bide habersiz geliyorlar olmuyor ya ben baş edemedim. Baskın yapar gibi eve gelmek nedir.

Benimkinin bir beden küçüğü
Lohusayken başına gelecekleri yazmak istemiyorum, önlemini al, alamıyorsan psikolojini hazırla.
Gamlı baykuş gibi oldum kusura bakma ama bu tipler doğumda salıyor şeytanlarını

kesınlıkle dogru bu tıpler gelını dogurdugunda gosterıyor asıl ıcındekılerı

erkek bunu anlamiyor
Rahat edemiyorlarmis
Benim nişanlımda şimdiden her haftasonu ailemi görmeye gidicez diye söyleniyor 1 saat uzaktalar şimdiden bil falan diyor ,benim ailemde burda ikisinede eşit gidicekmişiz neden çünkü annesi ya alınır ya laf söyler amannn annesi üzülürse dünya yıkılır başımıza, bende haftada 1 gün tatilim var her haftasonu ne kendi ailemin ne senin ailenin gönlünü yapamam dedim yani bunun kendine vakit ayırması var temizliği var , sanırsın bütün gününü ailesiyle geçiriyo 1-2 saat durur sonra arkadaşlarıyla görüşür içer vs, takılır ben evde onu beklicem bencillikten başka bişey değil haftasonu gidemediğimizde haftaiçi akşam gideriz olur biter bana böyle saçma şeylerle gelme dedim kestirip attım , ya önünde yaşanmış örnek var abisi yengesi bu yüzden hep kavga etmişler ,biz yaşamayalım demek varken bana daha evlenmeden diretmeye çalışıyo aklınca

Açma kapıyı ,müsait değilim de aaa bu ne ya ne anlayışsız insanlar var

ayni durumdayız
Bende cevremde gormedim
Hepsi ay rahatszi etmeyelim kafasindalar

sızde tamam kabul haftasonunda haftanın bır gunu benım aılemle bır gunu de senınkıyle gecırırız benım ıcın sartlar neyse senın ıcın de o gecerlı sımdıden bıl ona gore dersınız
sız buna sessız kalırsanız yarın anneme surat asıyorsun hızmet etmıyorsun yardım etmıyorsun dıye baslar ve cocuktan hemen sonra evlılıgınız bıter haberınız olsun

Benim zaten 1 haftasonum var onu da ailemle geçirceğim bir kordon da tur olur bu , temizliğimi yaparım dinlenirim bir yere gitmek gezmek isterim ya da arkadaşlarımla olmak isterim her haftasonu demesi saçma yani

Kıskançlıktan
Hep ön planda o olmak istiyormuş, ilgi geline geçince (hamileyken bile başlamış) seviyor gibi de yapamıyorlar.
Gerçekten doğru ben şöyle bişey yaşamıştım, söz bileziği alıcaz kv kp ben nişanlım, ben seçemeyince nişanlım pelincim sana hepsi yakışır falan diye motive ettiğinde, kv sadece peline mi ben taksam bana da yakışır takı bu kime yakışmaz ki önemli olan onun beğenmesi falan demişti orda sezmiştim de neyseeee demiştim

Açma kapıyı ,müsait değilim de aaa bu ne ya ne anlayışsız insanlar var
Musait degilim dersem ağlayarak eşime gider tansiyonum düştü çiçek kiz bizi eve almadı diye bayılma numarası yapar. Diyorum ya cok fena. Bende onun köyden kendi evine gelecegi gunlerde veya çarşıya çıktığı günlerde eşime diyorum hadi git anneni gör bende evde işimi halledeyim diye. Esim ben geliyorum deyince annesi oylw bir bozuluyor ki, plani bozuluyor çünkü bende yemek yiyemeyecek. Öylelikle azalttım ama evliligimin ilk 2 yılı resmen kabustu benim icin. Evlendik 3 ay sonra ramazandı, 2 ablası var evli çocukları var, enişteler kayinvalide kayinpeder. Sende iftar açalım dediler, yemek yapmayı bilmiyorum gündüz gelin yemekleri yapalım dedim ablalarına. Geldiler, cümbur cemaat neyse akşam oldu hepsi dediki şuraya ki kivriliverelim sabah gideriz. Ben şok. Zaten ilk ve son kalışları oldu. Aynı sehirde birbirlerinde kalmayı eş ailesinde gördüm ben. Ayy cok kötü günlerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…