iki günlük tatil planını kocasından dolayı+evini evin ortasına pisleyip bırakacak bir kadına tahsis etmek istememiş olabilir mi ? zırt pırt arayıp ben fenayım diyerek zehir edecek bir kaynana olabilir mi?Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Tütü maşallah Allah herkesi sizin gibi özverili yapsın, herkese sizin gibi gelin versin. Dünya sizlerin sayesinde dönüyor.Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Hanımefendi bu kadar iyiyseniz kaynınıza kaynananızın maaş kartını verip bakımını siz yapabilirsiniz. Nasılsa büyük sizde diye bütün horanta bayram seyran evinize doluşur. Herkes mutlu olur.Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Kadına ayrı ev tuttuklarında bakıcı da bulmayı planladıklarını söylemiş. Kimse tek tatilini ( haftasonu) uzun süre başkası için harcamak zorunda değil. 1 olur 2 olur ama hep olmaz. Bu kadının da gezmeye dinlenmeye hakkı yok mu? Oğlu kendi baksa kv deye amenna.Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Aynen ilkini ben attım. Tahsiliniz nedir? Şurdaki 10 mesajdan teşhisi koymuşsunuz. Yılların psikiyatr, psikolog veya araştırmacısısınız herhalde.Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Hayat karı-koca ve çocuklardan ibaret değil maleser. Herkesin bir görevi vazifesi var bu hayatta. Gelini düşündüğün kadar kayınvalidenin hiçbir yere sığamama psikolojisini de düşünün. Yazık!Aynen ilkini ben attım. Tahsiliniz nedir? Şurdaki 10 mesajdan teşhisi koymuşsunuz. Yılların psikiyatr, psikolog veya araştırmacısısınız herhalde.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değil bunu da unutmayın.
Evi var , parası var sağlığı da yerinde neden illa birilerinin yanına sığmak zorunda kv ? Büyük oğluna az yedirsin , millete de yük olmasın .Hayat karı-koca ve çocuklardan ibaret değil maleser. Herkesin bir görevi vazifesi var bu hayatta. Gelini düşündüğün kadar kayınvalidenin hiçbir yere sığamama psikolojisini de düşünün. Yazık!
Onu da o kıyamadığı, parasını bile isteye yedirdiği o diğer kıymetli oğluna desin.Hayat karı-koca ve çocuklardan ibaret değil maleser. Herkesin bir görevi vazifesi var bu hayatta. Gelini düşündüğün kadar kayınvalidenin hiçbir yere sığamama psikolojisini de düşünün. Yazık!
kayınvalidenin evi maaşı+geliri varHayat karı-koca ve çocuklardan ibaret değil maleser. Herkesin bir görevi vazifesi var bu hayatta. Gelini düşündüğün kadar kayınvalidenin hiçbir yere sığamama psikolojisini de düşünün. Yazık!
Ay bir de nicki MASUMANE . Seytan da en guzel yaradilan kendi sanirmis. Aksama kadar bir elinde tesbih, basin secdeden yarim saatte bir kalkarken telefonu alip insanlara ne kdar kotu olduklarini eze eze yika yika soyleyim de benim gibi cennetlik masumaneler olsunlar diyorsundur kiyamam sana yaa zorlanmiyor musun .. Sana çok gördüğün her seyi yasamani dileyici cennetlik dualar yollamak isterdim ama senun zaten ihtiyacin yoktur..Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Evet kötüniyetli diyen sizdiniz.Bir şey söyleyeyim mi belki de haklısınız kötüniyetli narsist karaktersiz bir tipimdir ama bu benim,böyleyim ve kvdem de sadece rahatını düşünen bir bencil,eşimin abisi sadece cebine girecek parayı düşünen bir leş,eşim de mıymıy gezinen bir pısırık.Siz abiniz gelininiz anneniz ve oğlunuzla bir ev içinde uyumlu birlikteliği yakalamış olabilirsiniz,ben yakalayamıyorum.İstesem evet annen bir daha asla bu eve girmeyecek deyip rest de çekerdim ama çekmiyorum.Sizin de tecrübe ettiğiniz üzere zor olan boşanma seçeneğini seçiyorumSana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar
Ben yine bir yere konumlanmışım peki ya sen? Nikin bile yok arafta kalmışsın. İçindeki zehri lavaboya boşalt bana değil.Ay bir de nicki MASUMANE . Seytan da en guzel yaradilan kendi sanirmis. Aksama kadar bir elinde tesbih, basin secdeden yarim saatte bir kalkarken telefonu alip insanlara ne kdar kotu olduklarini eze eze yika yika soyleyim de benim gibi cennetlik masumaneler olsunlar diyorsundur kiyamam sana yaa zorlanmiyor musun .. Sana çok gördüğün her seyi yasamani dileyici cennetlik dualar yollamak isterdim ama senun zaten ihtiyacin yoktur..
Kıçıkırık iyilik periligini git once kirdigin kalpleri onararak göster ha fikri cok, akli az arkadas
Aay bosanmis mi.. E kiz masumane madem bu kadar mukemmelsin niye idare edemedin kocani falan. Tahmin ettim kendi hayatinda bir halti oturtamamis ama herkese akil dagitan bir tip oldugunu başka türlü boyle zehir akmazdi agzindanEvet kötüniyetli diyen sizdiniz.Bir şey söyleyeyim mi belki de haklısınız kötüniyetli narsist karaktersiz bir tipimdir ama bu benim,böyleyim ve kvdem de sadece rahatını düşünen bir bencil,eşimin abisi sadece cebine girecek parayı düşünen bir leş,eşim de mıymıy gezinen bir pısırık.Siz abiniz gelininiz anneniz ve oğlunuzla bir ev içinde uyumlu birlikteliği yakalamış olabilirsiniz,ben yakalayamıyorum.İstesem evet annen bir daha asla bu eve girmeyecek deyip rest de çekerdim ama çekmiyorum.Sizin de tecrübe ettiğiniz üzere zor olan boşanma seçeneğini seçiyorum
Çok sağolun aslında yardım istediğim konular bunlar,bir de ben de evi çocuğumun üstüne yapsın laylamloy hayat demiyorum.Nişanlıyken atandım ve ailesinden 0 destek alan kendisi de kazandığını yiyip yediren bir insanla evlendim.Doğal olarak manevi yönden ayrı maddi olarak çok fazla emek verdim.Kendim için değil,çocuklarım için çarçur olmasın istiyorum kazanımlarımız.Avukattan tek seferlik danışmanlık alabilirsin. Saatlik ücret üzerinden yapıyorlar. 1 saati 675 lira ( asgari) ama aklına takılan sorularla ilgili bilgi alırsın. Yol çizersin