Para harcar diye istemiyorlardır.O ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlar
Ben bu konuda ki kv deye üzülmedim açıkcası..Eli ayağı tutuyo, yatalak değil kendi evine gidebilir..Hadi diyelim yaşlı kışın zor oluyor. Maaşı varmış oğluna diyebilir bana size yakın küçük bir yer tut diye..Bakıma muhtaç bir insan olsa bende üzülürdüm gerçekten .cocuklar kac yasinda? sizin aileniz size yakin mi yani herhangi biri anneniz, kardesiniz vs?
keske iki kez tatili iptal edip bir de aglayip kadina ustu kapali sekilde git demek yerine varsa eger anneniz, kardesiniz vs esinizin yerine plana dahil olsaydi siz tatile gitseydiniz.
size uzuldum ve hak verdim ama kayinvalideye de uzuldum. biri kirli camasirlari posete koyup diger geline gonderiyor, diger gelin yaninda agliyor vs. zor bir hayat olsa gerek.
Çok konuştum,eşim de konuştu.Konuşurken tamam diyor,sonra ağlıyor ya da başım ağrıyor tansiyomun çıktı diyor,ertesi hafta yine aynı.Yani değişen hiç bir şey yokSorunları kayinvalidenizle konuştunuz mu? Bence açık açık konuşun. Rahatsız olduğunuz noktaları anlatın. Gerçi bu görev eşinize düşüyor ama belli ki kendisi bir kımıl zararlısı. Olmuyorsa boşanın.
ooo tamam süperÇok konuştum,eşim de konuştu.Konuşurken tamam diyor,sonra ağlıyor ya da başım ağrıyor tansiyomun çıktı diyor,ertesi hafta yine aynı.Yani değişen hiç bir şey yok
Dürüst olmak gerekirse avukata ayıracak bütçem olmayabilir,zaten anlaşmalı boşanmalarda okuduğuma göre tek bir dilekçe yetiyor.Merak ettiğim acaba evi çocukların üstüne yapabilir miyiz,vasi mi ayarlanması lazım oluyor.Bunları sormak için avukatla anlaşmam mı lazımben yerinizde olsam eşimle konuşmadan önce bir avukatla konuşurdum kimsenin haberi olmasın bır danışın
süreç nasıl işler nelere hakkım var nasıl geçineceğim boşanma gerçekleşene kadar ve kesin boşandıktan sonra neler olacak bilirkişiyle konuşur ondan sonra eşime boşanıyoruz derdim
ooo tamam süper
tansiyonu mu çıktı başı mı ağrıdı
ağlayın ayyy kocam annene bakamıyoruz kadın hasta olursa kahrımdan ölürüm çok iyi bakımevleri var arkadaşları olur çok güzel tertemiz bakarlar ben annene bakamıyorum iyi evlat olamıyoruz baksana kadın hep üzülüyor kıyamıyorum bizim evde çok mutsuz dersiniz?
O ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlar
evlendikten sonra sahip olduğunuz herşey yarı yarıyaDürüst olmak gerekirse avukata ayıracak bütçem olmayabilir,zaten anlaşmalı boşanmalarda okuduğuma göre tek bir dilekçe yetiyor.Merak ettiğim acaba evi çocukların üstüne yapabilir miyiz,vasi mi ayarlanması lazım oluyor.Bunları sormak için avukatla anlaşmam mı lazım
En sonunda anayı oğulu başabaşa bırakıp siz hayatınıza bakın.Bizim evde mutsuz değil ki keşke olsa heryer de her zaman ben en rahat buradayım diyor yani eşime fayda etmez
hayır siz ev tutalım deyince ağlıyormuş yaBizim evde mutsuz değil ki keşke olsa heryer de her zaman ben en rahat buradayım diyor yani eşime fayda etmez
Yok sen iflah olmayacaksınBizim evde mutsuz değil ki keşke olsa heryer de her zaman ben en rahat buradayım diyor yani eşime fayda etmez
Ortalıkta anneme bakıyorum diye gezmek için,karısı bakmak istemiyor ki haklı ama takan kim saçma sapan hayatlar ya evlilikten çok bir beklentim yoktu ama az bir şey standartlarımı korusaydım iyiydi.Eh tabi bulmuslar köleyi. Normalde esinizde size destek olsa Allah rizasi icin bakilabilir derdim. Ama esinizde sizi takmiyor. Hala digerleri niye bu kadinin parasini yiyiyor orasini hic anlamadim
Bir de bu sorun kadinin kışın üşümesinden kaynaklaniyorsa, elektrikli soba alsın ısınsın, buyuk ogluna verdigi parayla elektirigini ödesin. Illa ki yeter.Ben bu konuda ki kv deye üzülmedim açıkcası..Eli ayağı tutuyo, yatalak değil kendi evine gidebilir..Hadi diyelim yaşlı kışın zor oluyor. Maaşı varmış oğluna diyebilir bana size yakın küçük bir yer tut diye..Bakıma muhtaç bir insan olsa bende üzülürdüm gerçekten .
Ya ben gerçekten beceremiyorum evlilik işini yoksa öevremde çalışsın çalışmasın kimsenin böyle bir sıkıntısı yok ben böyle numunelik gibi ne bir adım ileri ne bir adım geri gidebiliyorumhayır siz ev tutalım deyince ağlıyormuş ya
sizde anneni ağlattık diye fenalaşın diyorum
amaaan valla sizde numara bile yapamıyorsunuz ya
cok detayli okumadim ben kayinvalideyi baya yasli zannettim. cunku maalesef bizim ulkemizde alisilmadik olan yaslilarin kendi kendisini idame ettirebilmesi. bir yastan sonra ne olursa olsun aman o yapamaz o beceremez oluyor. kayinvalidenin sagligi yerindeyse simdi ben de pek uzulemedimBen bu konuda ki kv deye üzülmedim açıkcası..Eli ayağı tutuyo, yatalak değil kendi evine gidebilir..Hadi diyelim yaşlı kışın zor oluyor. Maaşı varmış oğluna diyebilir bana size yakın küçük bir yer tut diye..Bakıma muhtaç bir insan olsa bende üzülürdüm gerçekten .
aileniz sizi öyle ezerek yetiştirmiş ki bekarkende farklı bir hayatınız yokmuş anlaşılanYa ben gerçekten beceremiyorum evlilik işini yoksa öevremde çalışsın çalışmasın kimsenin böyle bir sıkıntısı yok ben böyle numunelik gibi ne bir adım ileri ne bir adım geri gidebiliyorum
Avukattan tek seferlik danışmanlık alabilirsin. Saatlik ücret üzerinden yapıyorlar. 1 saati 675 lira ( asgari) ama aklına takılan sorularla ilgili bilgi alırsın. Yol çizersinDürüst olmak gerekirse avukata ayıracak bütçem olmayabilir,zaten anlaşmalı boşanmalarda okuduğuma göre tek bir dilekçe yetiyor.Merak ettiğim acaba evi çocukların üstüne yapabilir miyiz,vasi mi ayarlanması lazım oluyor.Bunları sormak için avukatla anlaşmam mı lazım
Kocan beceremiyor evliliği. Beceremediği çok şey var daha.Ya ben gerçekten beceremiyorum evlilik işini yoksa öevremde çalışsın çalışmasın kimsenin böyle bir sıkıntısı yok ben böyle numunelik gibi ne bir adım ileri ne bir adım geri gidebiliyorum