Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim,uygulayacağım tavsiyeler geldi çok sağolun.Ama daha önemlisi ben bu ayrı eve çıkma konusunda hep içten içe yanlış mı düşündük diyordum ama aklın yolu bir işte.
Ayrıca eltim bakmıyor asla diyemem,yemek de yapar bakımını da sağlar.Ama işte yıldızları uyuşmuyor mu dersiniz,ya da kvdeme yetmiyor mu dersiniz bilmiyorum orada kalmak istemiyor.Eltim de bakmak istemiyor(onun da haklı sebepleri var kadınla konuşmuyorum ama sebepleri çok iyi biliyorum)
Benim derdim görümcem bakaın ya da eltim baksın da değil mesela kayınvalidem hala der ki ortada kaldım bakıma muhtaç kaldım falan.Ama bu çocuklar zaten 8 senedir yatağa mahkum olmadığı halde aylarca misafir ediyorlar evlerinde daha ne yapılabilir ki.Kimin ne olacağı bilinmez ama şu anda bütün kardeşler bıkmış durumda,bunun iyice yaşlılığı Allah koroson yatalak hastalıklığı vs var.Ben sizlerin de görüşleri sayesinde ayrı ev tutma konusunu kendi evimde bir kez daha söyleyeceğim daha sert bir şekilde.Yine kabul etmezse böyle her hafta sonu değil ama ayda 1 kere alabileceğimi söylerim.Yine buraya da yazarım,umarım hiç kimse böyle sıkıntılar yaşamaz ya benim çevremde okuyan okumayan çalışan çalışmayan hiç kimsenin böyle bir problemi yok ben o yüzden çözüm bulamıyorum
Parası pulu olmasa, bakıma muhtaç olsa
Ve herkes mırın kırın etse
" yazıklar olsun öyle insanlara " derdim.
Ama şu 3 günlük dünyada insanları bezdırmemn, kavga ettirmenin anlamı yok.
Şuan ayrı eve çıksın ki
İleride eli ayağı tutmadığı zaman isyan etmeden bakın. Hayatınız kayınvalıdeyle mi geçecek yahu!
Kendi ününü eleyip asmış. " ben gider kalırım, ister kavga edilsin, ister edilmesin bana ne " düşüncesi cok bencilce.
Kayınvalide böyle düşünmeseydi emin olun ev tutardı.
Sanki sizinki tahmin etmiyor mu evde huzursuzluk olduğunu?
O yüzden ev tutulması kadar nornal bir durum yok. Hee ev tutar ama orda onu yalnız bırakırsanız vicdansız derım.
Paraları oğlu yiyor da ondan istemiyor. Açıkca, çekinmeden lafıınızı ortaya söyleyin bu saatten sonra
İnsanin parası varken, eli ayağı tutuyorken neden sığıntı gibi yaşamak ister gram anlam veremıyorum