Kv kışları kalacak yer konusu-devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bbyyss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
235
570
Günaydın arkadaşlar,daha önce konu açmıştım kv kışları nerede kalmalı vs diye bilmeyenler için linki bırakıyorum.

Şimdiki durum cuma günü tatile girdik,cumadan bugüne kv bende.Normalde bu hafta için tatil planımız vardı ama yoğun kardan iptal ettim.Bugün için 2 günlük tekrar il dışından otel ayarladım bugün gidecektik ama onu da iptal ettim.

Çünkü kvyi kaynımlara bırakacaktık ama eltim hastaymış.Zaten 1 haftadır asla arayıpta yahu bu kadın tatile girdi belki temizliği olur ya da planı olur annemizi getirin artık diye yalandan dahi sorulmadı.Parasını alıyorlar ve asla bakmak istemiyorlar işin kısacası bu.

Kasımdaki ara tatilde de kv bende kalmıştı,eşim götürmek istemediği için yine ayarladığım oteli iptal etmiştim.Artık bu da son damla oldu akşam baya ağladım bir tatilim daha heba oldu diye ve ana-oğul onlar da gördüler.Kv ye seninle ilgili değil oğlunla ilgili falan dedim,artık oraya gitme burada idare edersin dedim kırılmaması için yapabileceklerimi yaptım en son Allah razı olsun senden bakacağın için dedi ve onunla konum kapandı.Eşim niye iptal ettin dese de başka yol yoktu zaten kadın suyunu dahi almıyor burada bırakamam,öbür oğlu da zaten karım hasta dedi çıktı işin içinden eminim önümüzdeki hafta da asla kabul etmeyecekler

Şimdi geçenki konumda bana kötü niyetlisin diyen oldu,bilmiyorum öyle de olabilirim ama arkadaşlar ben ASLA aynı evde yatılı kalmak istemiyorum.İş,iki küçük bana muhtaç çocuk,çok kısıtlı yardımcı olan bir eş derken benim zaten psikolojim iyi değil.Üstüne altına kaçırma problemi olan,tuvaletten çıkınca elini yıkamayan,banyo kültürü vs oturmamış ve tamamen gelin hizmet etsin odaklı yaşayan birisini de yüklerime eklemek istemiyorum.Kötü niyetse kötü niyet.Ya daha geçen haftaki gelişinde 1 poşet kirli çamaşır getirmişti bana makineye at diye,alt kıyafetinden biri sırılsıklamdı ben ıslanmış ve beklediği için kokmuş zannetmiştim.Dün annemden öğreniyorum ki eltimlerde altına yapmış,o kıyafeti olduğu gibi poşete koyup bana getirmiş.Allah aşkına böyle bir durum varsa en azından kendisi çamaşırları makineye koysayfı ben çalıştırsaydım.Kendi evinde bu işleri yapıyor sonuçta.

Yine çok uzun yazdım ama maalesef bitmedi.Ben şimdi geceden beri uyanığım ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum(bu arada eşim benimle yatmadı,yatağını ayırdı bir şey söylemeden).Eşimin de karşı çıkacağını çok zannetmiyorum,çünkü yıllardır onun aile ve arkadaş ilişkilerinden birbirimizi çok yıprattık.Artık evimde otururken çatkapı acaba şimdi kv mi gelir,herhangi bir akrabası mı gelir diye diken üstünde oturmak istemiyorum.Psikolojim o kadar berbat halde ki çocuklarıma da faydam yok şu an.Depresyon dedikleri buysa tamamen depresyondayım.Eşim ailesini silmez ki silmesini bende istemem zaten.Boşandığımı hayal ettikçe mutlu oluyorum,çocuklarımla birlikte yepyeni bir hayata başlayabilirim kendime güveniyorum.

Anlaşmalı boşanmak istiyorum,bir ev bir araba ve arabaya ait 70 bin civarında borç var.Mal paylaşımını nasıl yapmalıyız?Çocuklarıma gelecekte ufak da olsa bir şey kalsın istiyorum.Evi ortak kararla şimdiden çocukların üstüne yapabiliyor muyuz?Arabayı satıp parasını ikiye mi bölmemiz gerekiyor?En mantıklı çözüm ne olur sizce

En mantıklı mal paylaşımı o şekilde olur. Kocanızla da yarın doğru düzgün konuşun. Sizin anneniz gelse bu kadar kalsa o laf etmezmiydi acaba.

sizin bu kayınvaliden kurtulmanızın tek yolu var
herkesin çok kullandığı bir kelime ama hiçbir konuya bu kadar yakışmamıştı
yalnız ben yazarsam gelir beni linçlerler
yazayım mı ?
yazıyorum bakın sakin olsun herkes

konu sahibi arkadaşım sen bu adamı boşamadan rahat edemezsin
kocan adam olsa sana eziyet etmez ettirmez tutar anasına yakından bir ev arada siz gidersiniz arada o gelir sık sık oğlu uğrar sorun çözülürdü ,kendi annesine kendisi baksın siz bakmak zorunda değilsiniz ki
ayıların kış uykusuna yatması gibi kayınvalidelerinde kışın kalacak gelin araması çok anlamsız çünkü ayı değiller ,ayı olsalardı anlardım bakın o mantıklı olurdu

Boşanmaya karar verip kafanizda mal paylastirirken bir eşinizle konuşsaydiniz önce diyorum ben. Normalde herşey yari yariya ortaktir evlilikte ama detaylara birlikte karar vermeniz lazim anlaşmaliysa.
Şu anda ara ara gözlerim doluyor falan bu halde konuşmak istemiyorum

sizin bu kayınvaliden kurtulmanızın tek yolu var
herkesin çok kullandığı bir kelime ama hiçbir konuya bu kadar yakışmamıştı
yalnız ben yazarsam gelir beni linçlerler
yazayım mı ?
yazıyorum bakın sakin olsun herkes

konu sahibi arkadaşım sen bu adamı boşamadan rahat edemezsin
kocan adam olsa sana eziyet etmez ettirmez tutar anasına yakından bir ev arada siz gidersiniz arada o gelir sık sık oğlu uğrar sorun çözülürdü ,kendi annesine kendisi baksın siz bakmak zorunda değilsiniz ki
ayıların kış uykusuna yatması gibi kayınvalidelerinde kışın kalacak gelin araması çok anlamsız çünkü ayı değiller ,ayı olsalardı anlardım bakın o mantıklı olurdu
O ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlar

Pes ya.
Adamlar parasını alıp kadına ayrı bir ev açmadılar olan size oluyor.
Ayrı ve yakın bir ev tutmak yerine boşanmayı mı tercih edecek kocanız bakalım.
Çamaşır olayı da ayrıca çok kötü. Kocaman kadın herşey den önce utanır insan. Velev ki altına yapmasın her zaman kirli çamaşırlarını kendi koysun size kızım bi çalıştır desin.
Makineyi çalıştırmayı öğrenemeyecek yaşta olduğunu zannetmiyorum ama hadi öyle olsun.

O ev tutmak istiyor ama önceki konuda da yazdım kaynım ve kv asla kabul etmiyorlar

Asla kabul etmeyenler kendi başının çaresine bakacak o zaman.
Siz de anne seninle ilgili değil kendimizle ilgili demeyeceksin.
O hastaysa senin de planın var.
Dişini göster yoksa olan size, çocuklara oluyor.

Bu evde onlarlayken bu moddan çıkamıyorum ki 8 senedir aynı mevzular sıkıldım artık
çok haklısınız bende imdat derdim
bakın o gelin nasıl hasta oluyor gelmeyin diyor almıyor sizde aynısını yapacaksınız siz kabul ediyorsunuz bir cinnet geçirin bakın nasıl çözülüyor
eşinizi kırmaya korkup kendinizi ezdiriyorsunuz

Pes ya.
Adamlar parasını alıp kadına ayrı bir ev açmadılar olan size oluyor.
Ayrı ve yakın bir ev tutmak yerine boşanmayı mı tercih edecek kocanız bakalım.
Çamaşır olayı da ayrıca çok kötü. Kocaman kadın herşey den önce utanır insan. Velev ki altına yapmasın her zaman kirli çamaşırlarını kendi koysun size kızım bi çalıştır desin.
Makineyi çalıştırmayı öğrenemeyecek yaşta olduğunu zannetmiyorum ama hadi öyle olsun.
Tutmuyorlar evi ne kaynım kabul ediyor ne kv yani kendim anlamıyorum inatlarını ki size de doğru bir şekilde anlatayım.

yoo tutmak falan istemiyor size öyle diyerek oyalıyor sakinleştiriyor sadece
anneme ev tutacam ama kardeşim izin vermeyecek hoşt derim ancak :KK70:
ev üstüne ev zor oluyor iki tarafda rahat edemiyor deyip ev tutardı eğer gerçekten isteseydi
siz birşekilde idare ediyorsunuz diye kocanız mutlu

Tutmuyorlar evi ne kaynım kabul ediyor ne kv yani kendim anlamıyorum inatlarını ki size de doğru bir şekilde anlatayım.

Ya hatırlıyorum diğer konunuzda da çok üzülmüştüm.
Eşinizle kesin bir dille konuşacaksınız.
Aileni bırak demiyorum ama biz bir aileyiz ve bize, ruhuma çok zarar veriyor.
O kadar ki senden bile ayrılmayı düşünüyorum diyeceksiniz.
Blöf için demeyeceğinizi bildiğim için söylüyorum bunu da.
Kayınvalideye ayıp olmasın demeyecek tavrınızı belli edeceksiniz.

Maaşıda varsa elden ayaktan düşmediği sürece herkesin kendi evinde kalmasından tarafım ben. Ne gerek var böyle şeylere diğeri parayı yiyor bakmıyor biri müsait olmuyor evinde kalsa herkes ttalı tatlı görüp gelse kötü mü ya amaan

anne sana şu evi tuttum zaten gelirin var yavaş yavaş eşyalar tamamlanır zaten tek kişisin sık sık yanına gelirim sende rahat edersen büyük ev olmalısın sen büyüksün deyip ev tutardı
eşyalı evde tutabilir tek başına kadın her eve sığar mahallenizde bile eminim vardır giriş katlarda falan boş evler
sizin eşinizde iş yok
eşiniz öyle dese kayınvalideniz mecbur kabul edecek kaynınıza da birşeyler yemek düşer ancak onu ilgilendiren bir konu zaten yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X