- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.939
- 298
Valla sizin kaynana beni bıktırdı burdan..
Bide beni düşün.
Bugün resmen moralmen çöktüm ya psikolojik baskı yapıyor resmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sizin kaynana beni bıktırdı burdan..
Neyse en azından bebeğinizin kaç aylık olduğunu öğrendiniz şu an :)
Öyle mı dersin?Henüz anne değilim ancak gözlemlediklerimle söyleyebilirim . Senin bu kv nin dediklerini sadece kv demez ki çevrendeki herkesten duyabilme potansiyelin var. “Lohusa kafası” dedikleri hadiseyi yaşıyor olabilir misin acaba?
En iyisi hıc gorugsmeyın mumkunmu dur ??Bide beni düşün.
Bugün resmen moralmen çöktüm ya psikolojik baskı yapıyor resmen.
Göğsünüzü ona doğru tutup fışkırtıverin :)
Benim kv de her gelişinde sütün geliyor mu,sütün var mı diye sorardı(ki oğlum mamasız takviyesiz tosuncuk gibiydi maşallah)ben de aynen siz gibi evet evet evet hı hı tamam peki diye gecistirirdim.
Zamanla anlıyorlar da işte siz sinirlendiginizle kaliyorsunuz.
Sen kadına kıt beyinli diyorsun da sen de çocuğun ayını hesaplayamıyorsun? Kıt beyinli olacak bisey yok endişelenmiştir sonuçta torunu .Yok ya basmıyor ya cidden basmıyor. Kadın resmen kıt beyinli ya!!!
Valla o bençm için çok mümkğn de benim eşim görüşmek istemememi anlamıyor. Ona göre annesi kötü bişey demiyor duymamazlıktan helecekmişim ama insaf yani3 gün üst üste bu muhabbetler bitmedi. Ben sakin konuştukça üstüne gelmesinden bıktığımı da anlattım sen biraz büyükleri dinlemiyorsun ondan batıyor sana yor. Halbuki yemin ederim alakası yok. O kadar da sabrettim güzel güzel anlattım.En iyisi hıc gorugsmeyın mumkunmu dur ??
Ya dedim onu bile dedim kapat artık şu konuyu iki gündür süt diyip duruyorsun doyuyo çocuk benden iyi bilemezsin dedim.Kapıyı kilitle öyle emzir.. hiçte cevap verme. Hatta bi daha bu konuda konuşma bıktım de..
Yok depresyon olarak demedim ben. O dönem hassas oluyormuş insan. İyi niyetli söylenen şeyler bile batıyormuş. Arkadaşlarım diyordu koca kişisini bile kafada kaç kere boşuyorum diye. Geçmiş konularına da gözattım; madem kv den çok haz etmiyorsun acaba şu görüşmeleri minimuma mı indirsen?Öyle mı dersin?
Lohusalık fepresyonu geçiriyorsam ruh hastası kv yüzünden geçiriyorum zaten.
Sen kadına kıt beyinli diyorsun da sen de çocuğun ayını hesaplayamıyorsun? Kıt beyinli olacak bisey yok endişelenmiştir sonuçta torunu .
O zamn kendi bildiğini okuyacaksın. Eslere gore anneleri kanatsiz kusursuz melek masallah hep gelinler yanlıs anlar suclu olur ve abartır. Sizde kadını tersleyen mumkun oldukca aynı ortama girmeyin. Esınızın tuzu kuru ona dokunan Bı laf yok tabi sınır oluyorum bu tiplere bizimkide oyledydı simdi girdi anasının babasının gercek yuzunüValla o bençm için çok mümkğn de benim eşim görüşmek istemememi anlamıyor. Ona göre annesi kötü bişey demiyor duymamazlıktan helecekmişim ama insaf yani3 gün üst üste bu muhabbetler bitmedi. Ben sakin konuştukça üstüne gelmesinden bıktığımı da anlattım sen biraz büyükleri dinlemiyorsun ondan batıyor sana yor. Halbuki yemin ederim alakası yok. O kadar da sabrettim güzel güzel anlattım.
Neden emzirirken memenizi izlemesine izin veriyorsunuz? Yeter artık biraz mahrem istiyorum deyip tersleyin.Bebeğime odaklıyım,normalde hiç dinlemiyorum ama süt meselesini acayip uzattı.
3 gün görüştük 3 ünde de bu muhabbet bitmedi. Ya emzirirken insanın dibine gelip memeden süt geliyor mu diye izliyor.
Süt gelse iştahlı çocuk diyo bide. Daha ben ne diyim hiç anlamadım ki terslenmekten de anlamıyor.
Hicbsyden anlamiyosa sizde hicbisy yapmayin. Cevap bile vermeyn cocukla alakli bisy dedignde. Sordugu mantkli sorularada kisa cevaplar. Yani ben olsam bide bu yolu denerdm.yemin ederim artık bu kadının kafasına bişey geçiricem! Vallahi bi patlama yaşamak üzereyim. Yemeğe çağırdı bu akşam,hiç itiraz etmedim geldik yemeğe. İlk emzirmemde yine başladı,annem emiyo mu,annem sence ne kadar emiyo? Kaç ml emiyor da doyuyor mu nerden biliyorsun? Benim kızım emerken çok süt geliyorsa ağlamaya başlıyor illa sağmam lazım ön sütü,inatla neden sağıyosun süt kalıyor mu doymaz. Yada sağdığın sütü ver de doysun!!!!
Süt fazla geldiğinde ağlıyor o yüzden sağıyorum diyorum “çok gelmiyordur o” sana öyle geliyor.
Susuyorum,anlamıyor!
Tersliyorum,anlamıyor!
Güzellikle anlatıyorum,anlamıyor.
Benim çocuğum doymuyor,sütüm de yetmiyor.
He bu arada kızım 18 mart doğumlu,ona göre 3 ayı bitti 4 aya giriyor.
Ben ise 3 aya yeni giriyor bu çocuk diyorum.
Hayır yanlışım varmış benim,çocuğum 3 ayını bitiriyor 4 e giriyor....
Nasıl kıt beyinli bir insan artık cidden boğasım geliyor sussun diye. Hiç bir şekilde laftan anlamaz mı bir insan yahu?
annem sence ne kadar emiyo? Kaç ml emiyor da doyuyor mu nerden biliyorsun
yav boğma kadını 1 hafta bana gönder ben başederim hiç kayınvalidem olmadı ben tanışamadan vefat etmiş kayınvalide özlemim var desem inanmazsınızyemin ederim artık bu kadının kafasına bişey geçiricem! Vallahi bi patlama yaşamak üzereyim. Yemeğe çağırdı bu akşam,hiç itiraz etmedim geldik yemeğe. İlk emzirmemde yine başladı,annem emiyo mu,annem sence ne kadar emiyo? Kaç ml emiyor da doyuyor mu nerden biliyorsun? Benim kızım emerken çok süt geliyorsa ağlamaya başlıyor illa sağmam lazım ön sütü,inatla neden sağıyosun süt kalıyor mu doymaz. Yada sağdığın sütü ver de doysun!!!!
Süt fazla geldiğinde ağlıyor o yüzden sağıyorum diyorum “çok gelmiyordur o” sana öyle geliyor.
Susuyorum,anlamıyor!
Tersliyorum,anlamıyor!
Güzellikle anlatıyorum,anlamıyor.
Benim çocuğum doymuyor,sütüm de yetmiyor.
He bu arada kızım 18 mart doğumlu,ona göre 3 ayı bitti 4 aya giriyor.
Ben ise 3 aya yeni giriyor bu çocuk diyorum.
Hayır yanlışım varmış benim,çocuğum 3 ayını bitiriyor 4 e giriyor....
Nasıl kıt beyinli bir insan artık cidden boğasım geliyor sussun diye. Hiç bir şekilde laftan anlamaz mı bir insan yahu?