Kv katili olucam!

Henüz anne değilim ancak gözlemlediklerimle söyleyebilirim . Senin bu kv nin dediklerini sadece kv demez ki çevrendeki herkesten duyabilme potansiyelin var. “Lohusa kafası” dedikleri hadiseyi yaşıyor olabilir misin acaba?
Öyle mı dersin?
Lohusalık fepresyonu geçiriyorsam ruh hastası kv yüzünden geçiriyorum zaten.

Sürekli kayınvalidenizle ilgili konu açıyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum. Klasik kayınvalide işte. Emiyor mu, sütün yok, aç bu çocuk vs. Ayrıca kayınvalideye 4 aya girecek dediği için kıt beyinli deyip, nasıl başardığınızı anlamadığım yanlış ay hesabı ile ilgili yazılanlara cevap vermemeniz de değişik :) görmezden gelmek de bir seçenek tabi ama ben de söyleyeceğim 4 aya girecek 3 aya değil :)

Göğsünüzü ona doğru tutup fışkırtıverin :)
Benim kv de her gelişinde sütün geliyor mu,sütün var mı diye sorardı(ki oğlum mamasız takviyesiz tosuncuk gibiydi maşallah)ben de aynen siz gibi evet evet evet hı hı tamam peki diye gecistirirdim.
Zamanla anlıyorlar da işte siz sinirlendiginizle kaliyorsunuz.

Benimki hiçbişeyden anlamıyor ama. Gözünün önünde sağdığım sütü görüyor. Daha bayramın ilk günü bebeğim emerken süt yüzüne doğru fışkırdı hatta elimi tuttum avucuma doldu süt onu da gördü. Ama hala inatla konuşuyor yanş.

En iyisi hıc gorugsmeyın mumkunmu dur ??
Valla o bençm için çok mümkğn de benim eşim görüşmek istemememi anlamıyor. Ona göre annesi kötü bişey demiyor duymamazlıktan helecekmişim ama insaf yani3 gün üst üste bu muhabbetler bitmedi. Ben sakin konuştukça üstüne gelmesinden bıktığımı da anlattım sen biraz büyükleri dinlemiyorsun ondan batıyor sana yor. Halbuki yemin ederim alakası yok. O kadar da sabrettim güzel güzel anlattım.

Öyle mı dersin?
Lohusalık fepresyonu geçiriyorsam ruh hastası kv yüzünden geçiriyorum zaten.
Yok depresyon olarak demedim ben. O dönem hassas oluyormuş insan. İyi niyetli söylenen şeyler bile batıyormuş. Arkadaşlarım diyordu koca kişisini bile kafada kaç kere boşuyorum diye. Geçmiş konularına da gözattım; madem kv den çok haz etmiyorsun acaba şu görüşmeleri minimuma mı indirsen?

Valla o bençm için çok mümkğn de benim eşim görüşmek istemememi anlamıyor. Ona göre annesi kötü bişey demiyor duymamazlıktan helecekmişim ama insaf yani3 gün üst üste bu muhabbetler bitmedi. Ben sakin konuştukça üstüne gelmesinden bıktığımı da anlattım sen biraz büyükleri dinlemiyorsun ondan batıyor sana yor. Halbuki yemin ederim alakası yok. O kadar da sabrettim güzel güzel anlattım.
O zamn kendi bildiğini okuyacaksın. Eslere gore anneleri kanatsiz kusursuz melek masallah hep gelinler yanlıs anlar suclu olur ve abartır. Sizde kadını tersleyen mumkun oldukca aynı ortama girmeyin. Esınızın tuzu kuru ona dokunan Bı laf yok tabi sınır oluyorum bu tiplere bizimkide oyledydı simdi girdi anasının babasının gercek yuzunü

Bebeğime odaklıyım,normalde hiç dinlemiyorum ama süt meselesini acayip uzattı.
3 gün görüştük 3 ünde de bu muhabbet bitmedi. Ya emzirirken insanın dibine gelip memeden süt geliyor mu diye izliyor.
Süt gelse iştahlı çocuk diyo bide. Daha ben ne diyim hiç anlamadım ki terslenmekten de anlamıyor.
Neden emzirirken memenizi izlemesine izin veriyorsunuz? Yeter artık biraz mahrem istiyorum deyip tersleyin.

Birde yerinizde olsam tek basıma iken bebegı emzırırdım. Sahsen rahatsız olurum yanımda birilerinin durup ızlemesınden. Sizde izin isteyin cıksın odadan

yemin ederim artık bu kadının kafasına bişey geçiricem! Vallahi bi patlama yaşamak üzereyim. Yemeğe çağırdı bu akşam,hiç itiraz etmedim geldik yemeğe. İlk emzirmemde yine başladı,annem emiyo mu,annem sence ne kadar emiyo? Kaç ml emiyor da doyuyor mu nerden biliyorsun? Benim kızım emerken çok süt geliyorsa ağlamaya başlıyor illa sağmam lazım ön sütü,inatla neden sağıyosun süt kalıyor mu doymaz. Yada sağdığın sütü ver de doysun!!!!
Süt fazla geldiğinde ağlıyor o yüzden sağıyorum diyorum “çok gelmiyordur o” sana öyle geliyor.
Susuyorum,anlamıyor!
Tersliyorum,anlamıyor!
Güzellikle anlatıyorum,anlamıyor.
Benim çocuğum doymuyor,sütüm de yetmiyor.
He bu arada kızım 18 mart doğumlu,ona göre 3 ayı bitti 4 aya giriyor.
Ben ise 3 aya yeni giriyor bu çocuk diyorum.
Hayır yanlışım varmış benim,çocuğum 3 ayını bitiriyor 4 e giriyor....
Nasıl kıt beyinli bir insan artık cidden boğasım geliyor sussun diye. Hiç bir şekilde laftan anlamaz mı bir insan yahu?
Hicbsyden anlamiyosa sizde hicbisy yapmayin. Cevap bile vermeyn cocukla alakli bisy dedignde. Sordugu mantkli sorularada kisa cevaplar. Yani ben olsam bide bu yolu denerdm.

Çok ciddiye aliyorsun söylediklerini, sen kendini ispatlama gereği gördükçe o dediklerinde daha ısrarcı olacak. Duymazdan gel cevap verme bu konularda. Ay konusunda haklı yalnız. 3 bitip 4. Aya girecek bebeğin.

annem sence ne kadar emiyo? Kaç ml emiyor da doyuyor mu nerden biliyorsun

Tobe estagfurullah o neymis oylee :KK70:

Kendi emzirirken olcuyo muymus kac ml emzirdigini, sonucta memede bebegin ihtiyaci kadar sut olur, zaten yetersizse siz de hissedersiniz bebeginizi takip eden doktor/ebe de soyler gelisimi yetersiz diye..

Ben emzirirken bebegimi alip baska bir odaya gecerdim kimse gormeden emzirirdim boylece kimse de soramazdi bana..bence tek basiniza emzirin,mumkunse az iletisim kurun emzirme sonrasi...

Bu ay hesabini ben hic yapamiyorum cunku tam 40gun erken dogdu bebegim, herkes ayri bisey soyluyor sabirsizlikla bekliyorum ilk yasgununu, 1 yasinda diyip cikicam isin icinden :)

Kendiniz de anne olmusken , esinizin annesine kit beyinli demenizi nasıl değerlendirmeli hic bilmiyorum .
Ben çok çirkin olarak değerlendiriyorum .
Kibarca net bir sinir çizebilir ya da hic umursamamayi seçebilirsiniz ama sonuçta o kadın eşinizi var etti . Bu sizin için bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum ama Etse iyi olurdu

yemin ederim artık bu kadının kafasına bişey geçiricem! Vallahi bi patlama yaşamak üzereyim. Yemeğe çağırdı bu akşam,hiç itiraz etmedim geldik yemeğe. İlk emzirmemde yine başladı,annem emiyo mu,annem sence ne kadar emiyo? Kaç ml emiyor da doyuyor mu nerden biliyorsun? Benim kızım emerken çok süt geliyorsa ağlamaya başlıyor illa sağmam lazım ön sütü,inatla neden sağıyosun süt kalıyor mu doymaz. Yada sağdığın sütü ver de doysun!!!!
Süt fazla geldiğinde ağlıyor o yüzden sağıyorum diyorum “çok gelmiyordur o” sana öyle geliyor.
Susuyorum,anlamıyor!
Tersliyorum,anlamıyor!
Güzellikle anlatıyorum,anlamıyor.
Benim çocuğum doymuyor,sütüm de yetmiyor.
He bu arada kızım 18 mart doğumlu,ona göre 3 ayı bitti 4 aya giriyor.
Ben ise 3 aya yeni giriyor bu çocuk diyorum.
Hayır yanlışım varmış benim,çocuğum 3 ayını bitiriyor 4 e giriyor....
Nasıl kıt beyinli bir insan artık cidden boğasım geliyor sussun diye. Hiç bir şekilde laftan anlamaz mı bir insan yahu?
yav boğma kadını 1 hafta bana gönder ben başederim hiç kayınvalidem olmadı ben tanışamadan vefat etmiş kayınvalide özlemim var desem inanmazsınız

Back