Kv katili olucam!

Biraz az bir araya gelin. Ben de aynı sorunları yaşadım. Sürekli aynı evdeydik bir de. Ek gıdaya başlayınca çocuğa ağlata ağlata yemek yedirince ben izin aldım ve şu an kendim bakıyorum o da evine gitti. Bayram ziyaretine gittiğimizde bebeğime kahvaltı hazırladım. Gelmiş parmağını daldiriyor tadına bakmak için. Ne var ne koydun içine diye soruyor. Aklınca kontrol ediyor. Ben lor koydum diyorum peynir koydun mu diye soruyor inatla. Yine sirinirim bozuldu ama yapacak birşey yok. Karakteri öyle. Kavga etsem daha mı iyi olacak. Neyse ki evime dondum su an kafam rahat. Sen de orada duyduklarını orda bırak. Bebeğin stresini görmesin. Bir de bunun ek gıda merakı yüzünden benim bebeğim acikmaya fırsat bulup ememedi yavrum. Bıraktı memeyi, bıktı artık sürekli birşey yemekten. Bana senin de sütün azalmıştı demesin mi çıldıracaktim. Zaten normal olan o. Aynı hızda dokuz aylık bebeği nasıl emzirebilirim. Emdikce gelecek sut. Emmezse nasıl gelsin. Amaaaan bak anlattıkça yine sinirim bozuldu ya. Boşver boşver sen bebeğine odaklan.

Aynı benim annem ömrümü yemisti sütun yetmiyo diye çocuk suan 18 aylik hala emiyo 16 kg boşver cnm katil olunmaz bunun için He de geç

Sizin matematik problemli galiba.. Kaynana haklı ay konusunda. Ayrıca gidip başka odada emzirin sürekli laf söylüyorsa. Sanki aç kalsa siz mutlu olacaksınız. Niye doymasın ki..

Jameya sen bu kadina cevap vermesen mi artik ?
Cunki cevabini merak etmiyo bence sorularin zaten. Ha oylesi e konusuyo.
Benimki de emzir emzir diyip duruyo. Yeter dedim ya goguslerim acidi artik ben acligini toklugunu biliyorum cocugun.

Bebislerin arasi yakin seninle. Ama benim pek sutum yok ama suanlik yetiyo. Gece uyanmiyo hic o yuzden pek sorun yasamadik zaten dunyayi emcek degil ya bu cocuk. 4 ay bitiyo ve 7 kilo.

Neden bukadar ciddiye alıp kafana takıyorsun..bir kulağından girsin diğerinden çıksın.icselleştirip durma her kelimesini.ay olarakta nasıl ucuncu ayına girdiğini düşündün anlamadım.evet bebeğin şuan tam üç aylık soranlara üç aylık diyebilirsin ama dördüncü ayına geçiş yaptığı doğrudur.15 gün sonra 3.5 aylık diyeceksin

Yeni dogum yaptiginizdan kafaniza cok takiliyor bence. Zamanla duymamaya baslarsiniz. Her yeni annenin duydugu seyler bunlar. Benim 2.
Bebegim olmasina ragmen yine de duydum bunlari. Sutun var mi diye sordugunda canin mi cekti sagdigimi sana vereyim istersen deyip gec. Dalgaya vur sende.

Benim kayinvalidem de ısrarla sütümün yetmediğini söylüyordu her aglayışında bu çocuk aç derdi. Emzirirkende memelerin hiç gergin değil içi boş mama ver diyordu. Bebeğim şu an 5 aylık ve tosuncuk maşallah sadece emiyor

Göğsünüzü ona doğru tutup fışkırtıverin :)
Benim kv de her gelişinde sütün geliyor mu,sütün var mı diye sorardı(ki oğlum mamasız takviyesiz tosuncuk gibiydi maşallah)ben de aynen siz gibi evet evet evet hı hı tamam peki diye gecistirirdim.
Zamanla anlıyorlar da işte siz sinirlendiginizle kaliyorsunuz.

Emzirirken dibime gelip bakıyor. Bi ara “maşallah iştahlı çocuk süt gelse hepsini içer” dedi.
Sinir olmamak elde değil. Laftan anlamamak değil onunkisi resmen insana cinnet geçirmek için uğraşıyor.

Benim kayinvalidem de ısrarla sütümün yetmediğini söylüyordu her aglayışında bu çocuk aç derdi. Emzirirkende memelerin hiç gergin değil içi boş mama ver diyordu. Bebeğim şu an 5 aylık ve tosuncuk maşallah sadece emiyor
Aynen benimki de sadece emiyor ve çok şükür gayet de iyi yani.
Ama kadın laftan anlamıyor göğsüm küçük diye heralde süt gelmiyor sanıyor. Elini ağzına atsa avıktı diyip duruyor annen doyurmadı mı seni diye sözde şaka yapıyor.

Üçüncü ayı bitiyor herkes demiş. Kvnizi böyle mi kabul etseniz acaba? Bunlar normal konular konuşulur. Kafaya takmayip he he deyip geçmek zor olmamalı. Haklısın doğrudur deyip siz yine bildiginizi okuyun. Ben hep öyle yaparım mis. Bir de konu değiştirmeyi deneyin hiç mi takıntılı olduğu kisi yok onun hakkında konu açın. Benim annem de bir şeye taktı mi takar. Son gündem konusu ev. Konuyu açınca haklısın tabi deyip gorumcelerini eltilerini soruyorum onlara veristirmeye başlayınca konu hop değişmiş oluyor hehe..

Biraz az bir araya gelin. Ben de aynı sorunları yaşadım. Sürekli aynı evdeydik bir de. Ek gıdaya başlayınca çocuğa ağlata ağlata yemek yedirince ben izin aldım ve şu an kendim bakıyorum o da evine gitti. Bayram ziyaretine gittiğimizde bebeğime kahvaltı hazırladım. Gelmiş parmağını daldiriyor tadına bakmak için. Ne var ne koydun içine diye soruyor. Aklınca kontrol ediyor. Ben lor koydum diyorum peynir koydun mu diye soruyor inatla. Yine sirinirim bozuldu ama yapacak birşey yok. Karakteri öyle. Kavga etsem daha mı iyi olacak. Neyse ki evime dondum su an kafam rahat. Sen de orada duyduklarını orda bırak. Bebeğin stresini görmesin. Bir de bunun ek gıda merakı yüzünden benim bebeğim acikmaya fırsat bulup ememedi yavrum. Bıraktı memeyi, bıktı artık sürekli birşey yemekten. Bana senin de sütün azalmıştı demesin mi çıldıracaktim. Zaten normal olan o. Aynı hızda dokuz aylık bebeği nasıl emzirebilirim. Emdikce gelecek sut. Emmezse nasıl gelsin. Amaaaan bak anlattıkça yine sinirim bozuldu ya. Boşver boşver sen bebeğine odaklan.

Bebeğime odaklıyım,normalde hiç dinlemiyorum ama süt meselesini acayip uzattı.
3 gün görüştük 3 ünde de bu muhabbet bitmedi. Ya emzirirken insanın dibine gelip memeden süt geliyor mu diye izliyor.
Süt gelse iştahlı çocuk diyo bide. Daha ben ne diyim hiç anlamadım ki terslenmekten de anlamıyor.

Kayınvalidenizin ay hesabı doğru. Süt konusunda haklısınız. Bana da sütün yok diyerek beni strese sokuyordu. Ama yine de eşinizin annesine "kıt beyinli" demeniz hiç hoş olmamış.

3ü bıtırmıs 4e gırmıs dogru ama üç aylık sayılıyor. Bu arada bebek kac kılo dogdu su an kaç kilo

Bebeğime odaklıyım,normalde hiç dinlemiyorum ama süt meselesini acayip uzattı.
3 gün görüştük 3 ünde de bu muhabbet bitmedi. Ya emzirirken insanın dibine gelip memeden süt geliyor mu diye izliyor.
Süt gelse iştahlı çocuk diyo bide. Daha ben ne diyim hiç anlamadım ki terslenmekten de anlamıyor.
Yok anlamaz çünkü işine gelmiyor. Her şeyin en doğrusunu onlar biliyor, biz bir b.ktan anlamıyoruz sanki o bebekleri marketten satın aldık.

Neden bukadar ciddiye alıp kafana takıyorsun..bir kulağından girsin diğerinden çıksın.icselleştirip durma her kelimesini.ay olarakta nasıl ucuncu ayına girdiğini düşündün anlamadım.evet bebeğin şuan tam üç aylık soranlara üç aylık diyebilirsin ama dördüncü ayına geçiş yaptığı doğrudur.15 gün sonra 3.5 aylık diyeceksin
Tamam işte ben de onu diyorum kendisi 4 aylık olduğunu söylüyor ama. Her neyse konu o değil ben ona takılmadım ben yanlış anlatıyorum belki. Yabancıyım ve onun anlatımına göre bebeğim 4 aylık 3 değil.

Çocuğunuzun 3. Ayı bitti. 4. Ayının içinde artık.
Sütünüz yeterli ise yeterlidir. A, b, c kişisinin ne dediğini umursamamayı öğrenmelisiniz.
Ara sıra sağdığınız sütü emzirdikten sonra teklif edin, alırsa biraz daha emesi vardır, almıyorsa aç olmadığını anlarsınız. Sonuçta yine sizin sütünüz.

Sütün var mı yok mu yetiyor mu vs vs...bunları duymayan bir anne var mıdır??
Çok abartmışsınız, katıl olmak, yok kafasına bir şey fırlatmak falan.
Lohusalığınız sorunlu geçiyor sanırım.

Aynen acayip sorunlu geçiyor. Kv emzirirken dibime gelip göğsümden süt geliyor mu diye bakıyor ve “maşallah iştahlı çocuk süt gelse hepsini içmek ister de...” diye konuşunca aslında gülmek lazım sende haklısın. Yoksa bunda biley yok 3 gündür sütüme laf etmesi gayet normal.

Back