- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.197
- 548
- 36
Biraz az bir araya gelin. Ben de aynı sorunları yaşadım. Sürekli aynı evdeydik bir de. Ek gıdaya başlayınca çocuğa ağlata ağlata yemek yedirince ben izin aldım ve şu an kendim bakıyorum o da evine gitti. Bayram ziyaretine gittiğimizde bebeğime kahvaltı hazırladım. Gelmiş parmağını daldiriyor tadına bakmak için. Ne var ne koydun içine diye soruyor. Aklınca kontrol ediyor. Ben lor koydum diyorum peynir koydun mu diye soruyor inatla. Yine sirinirim bozuldu ama yapacak birşey yok. Karakteri öyle. Kavga etsem daha mı iyi olacak. Neyse ki evime dondum su an kafam rahat. Sen de orada duyduklarını orda bırak. Bebeğin stresini görmesin. Bir de bunun ek gıda merakı yüzünden benim bebeğim acikmaya fırsat bulup ememedi yavrum. Bıraktı memeyi, bıktı artık sürekli birşey yemekten. Bana senin de sütün azalmıştı demesin mi çıldıracaktim. Zaten normal olan o. Aynı hızda dokuz aylık bebeği nasıl emzirebilirim. Emdikce gelecek sut. Emmezse nasıl gelsin. Amaaaan bak anlattıkça yine sinirim bozuldu ya. Boşver boşver sen bebeğine odaklan.