Kv kafama vurdu

O kadar iyilikleri var bazı hatalarını da gormeyin zaten . Abartmissiniz üst üste ben yemem ben yemem diye . Kadın da dengesiz kafanıza vurmuş . Onunda yapamamasi lazım .. bidaha böyle bişey yaparsa tutacaksn elinden sakin diyeceksn bana birdaha el kaldırma . Ya da bi gün oturun konuşun .

Ben kızınıza acıdım.neden o temizlik yapıyor?tutsunlar birini o yapsın.ben olsam bu saatten sonra temizliğede gitmem erzakda kabul etmem.ayıp etmiş kadın.suç bastırmak içinde çirkefliğe vurmuş sizde sinmişsiniz birbirinizi suçluyorsunuz hala...kendinize gelinde geçte olsa bir tavır koyun çocuklarada kötü örnek oluyorsunuz

Anne böreklerin çok güzel olmuş, arkadaşımla afiyetle yedik, oğluna bir şey kalmadı ama sen ona yeniden yaparsın diyecektiniz, nasıl da bozulurdu. Ama böyle şeyler insanın aklına iş işten geçtikten sonra geliyor.

Aynen katılıyorum bazen söylemek istediklerimiz çok geç geliyor aklımıza yaa keşke şöyle deseydim keşke bunuda ekleseydim gibi.. ama maalasef iş işten geçmiş oluyor

Evet o gece kaldılar dolmuşla gidiliyo evlerine olay gece oldu yani. Kızım da soğudu zaten bu olaylardan ama kızımla arasına girmek istemiyorum çünkü o yapmazsa dedesi temizliyo evi hiç temizlik yapmaz kv
Göndermeyin kızınızı.
Size vurabilecek kadar dinç bir kadınsa bir zahmet temizliğini de kendisi yapsın.
Oğlumun kazancıymış,lafa bak.
Kaç yaşında kadınsınız ne hakla vuruyor size.
Mesafeyi koyun,yerini bilsin.
Sinir oldum ya.

Erzaklarını kabul etmeyin
Kızınızıda temizliğe göndermeyin lütfen
Belliki yeterince ezilmişsiniz
Bu yaştan sonra kendinizi ezdirmeyin
Kızınız haklı çok fazla dile getirmişsiniz
Kv nin hareketi zaten yanlış
Uzun zamandır evlisiniz kv sizi kızı gibi görmemiş sizde ona anne gözüyle bakamıyorsunuz zaten mesafeyi koyun artık
İlk konuşmanız gereken kişide eşiniz
Kavga çıkararak değil ama
Yıllardır ne kadar üzüldüğünüzü artık kaldıramadığınız mesafe koyacağınızı kendisininde annen baban onlar ama senin ailen biziz koruman gereken kişi benim deyin
Çok birşey yapmayacak annesini eşimi üzme diye uyarsa yeter

Niçin size dokunurken elini kavrayıp bir güzel ittirmediniz. Size bu hareketi nasıl yapar buna nasıl izin verirsiniz. Kocanıza da bişi demiyorum çünkü bir birey kimsenin korumasına ihyıyacı olmamali. Siz kendinizi korumaslınız aynı zamanda kızınızında. Madem öyle işte böyle diyerek. Neyden korktunuz bu kadar anlamadım?

Bu arada lütfen kıZınızı temizliğe göndermeyin sz yesinler temizlikçi tutsunlar nankörler. Kızınız kimsenin hizmetçisi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…