- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
-
- Konu Sahibi derdime derman
erkek arkadaşım da hep sen beğeniceksin diyo ben yine de ikimizin beğenmesinden yanayım. ikimiz kullancaz diye :) inşallah kv adayım da hep böyle olur da değişmez dediğiniz gibi :)Masrafları yarı yarıya bolustugunuz sürece sorun yok .sen sana düşeni yap ,geri kalanına karışma ..evlilik bir nevi ortaklık :) içine girmeden de neyin ne olacağını anlayamazsın. Bazı kayınvalideler de bukalemun gibi ..şimdi rengi sana yakın ama evlenip oglusuyla aynı evi aynı yatağı paylaştığında renk degistirebiliryorlar :) o yüzden en başından tavrın net olsun her konuda ..
3 4 ayımız alıcak istemeyle düğün arası. annesi de istemeye kadar hazır olsun takımlarınız demiş. art niyet sezmedim ama bakalımOrtada resmi birşey yokken çeyiz alışverişi,
Umarım herşey planladığınız gibi gider
Şahsen böyle plan yapacağım muhakkak bir b. ka sarardı
Umarim :)erkek arkadaşım da hep sen beğeniceksin diyo ben yine de ikimizin beğenmesinden yanayım. ikimiz kullancaz diye :) inşallah kv adayım da hep böyle olur da değişmez dediğiniz gibi :)
Herşey gönlünüzce olsun, mutluluklar3 4 ayımız alıcak istemeyle düğün arası. annesi de istemeye kadar hazır olsun takımlarınız demiş. art niyet sezmedim ama bakalım
Belki babası vermeyecek? Kesin aldık kızı tavırları.Resmen havanızı attınız şuraya
İsteme bile olmadan kahvaltı seti ne mana onu çözemedim ama
Ben kız tarafı olsam ben de gıcık olurum, bizden izin almadan evi düzmüşler diye. Sinir bozucuBelki babası vermeyecek? Kesin aldık kızı tavırları.Benim ailem kesin gıcık olurdu daha istemeden ne alışverişi diye.
Düğünden sonra altınları istemesin? İyice paranoyak oldum kk sayesinde, hep bir art niyet arıyorum.
sizin yorumunuzda art niyet arıyorum kusura bakmayın.. gelinim gelsin beğensin ben alırım diyen birinden şu an için kötülük beklemiyorum inanin.. kendi beğenmek istese beğenir alır. kendine de alır bana da alır hatta. ama onu yapmamış. bi piyasa araştirması yapmış. siz beğenin ben alıcam demiş. karışmak neresindeKonu sahibi yorumları şimdi okudum. Halinden o kadar memnun gozukuyorsun ki hayret ettim. Sanma ki bunlar başına kakilmayacak. Ufacik bi kavgada ''yemek takımını bile annem aldi'' denmeyecek. Cebinden para çıkmadığı için mutlusun anlıyorum ama yol yakından bi cozum bul.Heves diyosun ama neyin hevesi ? Senin kullanacağın eşyaya sen olmadan bakılması bile bana göre kabul edilemez. Çok begeniyorsa kendine alsın. Yada çok hevesliyse zamanı gelince oda sizinle çıksın alışverişe. Ne yaparsan yap ama asla onlara karşı mahçup olma.
yok canım 1 oğlu sadece o da erkek arkadaşım. bizim buralarda çok da katı adetler yok. genelde ortaktır. ya da erkeğe daha fazla yük binerBizim buralarda adette mutfağa erkek tarafının buzdolabı harici çöpü dahi girmez. Beyaz eşya, oturma odası grubu, salon hariç halılar, züccaciye eşyaları, dantel vs. hep kız evine aittir. Yatak, yorgan vs. iki taraf da yapar gücü yettiğince.
Teyzemin 4 oğlu var. Kızı olmadığı için çok hevesliydi. Yapması gerekenler dışında yukarıda saydıklarımın hepsini yaptı. "Kızım yok, oğullarıma çeyiz yaptım ben de." dedi. Hiçbir zaman da gelinlerine bunun lafını etmedi. Müstakbel kayınvalidenizin de kızı yoksa teyzem gibi olabilir.
diyosunalsınlar kız daha kıymetli olursun...
Bir yandan da buna katılıyorum...alsınlar kız daha kıymetli olursun...