- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- Konu Sahibi derdime derman
ben aldırmıyorum yalnızBen olsam daha isteme bile olmadan aldirmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aldırmıyorum yalnızBen olsam daha isteme bile olmadan aldirmam.
anladığım kadarı ile kv nin gönlü bol elinden geleni yapmaya çalışacak sen paranı kenarda bırak düğün zamanı ekskleri alırsınızmerhaba,
yaza düğünüm var allah nasip ederse, nisanda isteme olacak.
kv adayım erkek arkadaşımı bir mağazaya götürmüş yemek takımı +tencere seti +çatal bıçak seti +kahvati seti bakmışlar. bir kaç şey beğenmişler. erkek arkadaşım da fotoğraflarını attı. yarın erkek arkadaşıma beni de almasını benim beğenmemi, takımları alacağını söylemiş.
ben o gün çalışıyordum onlarla gidemedim. ertesi günü gittik beğendik.
birkaç güne de hep beraber gidip alacağız.
bu tarz şeyleri benim bildiğim kız tarafı alır ama böyle olunca da almayın demedim.
nevresim vs. alıyorum ben de yavaş yavaş, erkek arkadaşıma demiş yeni çok aldım ben senin çeyizine çok beğendiği olursa alsın ama almak için masraf etmesin sırf demiş.
ben de bunları almak için para biriktirmeye uğraşıyordum. sizce ben mi alsam yemek tk vs. bu tarz şeyleri?
böyle böyle tamamlarız çoğu şeyinizi demiş. gerdanlık bakmışlar. beğendiklerini bana yolladı. onları da seçmeye gidicez istemeye yakın.
sizin fikirleriniz neler kızlar ?
ben aldırmıyorum yalnız
Eğer laf etmeyeceğini düşünüyorsan en iyisini aldırmerhaba,
yaza düğünüm var allah nasip ederse, nisanda isteme olacak.
kv adayım erkek arkadaşımı bir mağazaya götürmüş yemek takımı +tencere seti +çatal bıçak seti +kahvati seti bakmışlar. bir kaç şey beğenmişler. erkek arkadaşım da fotoğraflarını attı. yarın erkek arkadaşıma beni de almasını benim beğenmemi, takımları alacağını söylemiş.
ben o gün çalışıyordum onlarla gidemedim. ertesi günü gittik beğendik.
birkaç güne de hep beraber gidip alacağız.
bu tarz şeyleri benim bildiğim kız tarafı alır ama böyle olunca da almayın demedim.
nevresim vs. alıyorum ben de yavaş yavaş, erkek arkadaşıma demiş yeni çok aldım ben senin çeyizine çok beğendiği olursa alsın ama almak için masraf etmesin sırf demiş.
ben de bunları almak için para biriktirmeye uğraşıyordum. sizce ben mi alsam yemek tk vs. bu tarz şeyleri?
böyle böyle tamamlarız çoğu şeyinizi demiş. gerdanlık bakmışlar. beğendiklerini bana yolladı. onları da seçmeye gidicez istemeye yakın.
sizin fikirleriniz neler kızlar ?
ooo tek çocuk ben olsam birşey kabul etmezdim ya sonuçta illa bi tartışma olunca yüzüme vurulur diye düşünürdümben de öyle düşünüyordum da heves edince tamam dedim :) 1 tane çocuğu var zaten sanırım elinden geleni yapmak istiyor
Aldırmıyor ama alanada mani olmuyorSiz aldirmiyorsunuz ama en azindan sevgiline "biraz erken degil mi" tarzi seyler soyleyebilirsiniz.