- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
-
- Konu Sahibi derdime derman
Vay be.merhaba,
yaza düğünüm var allah nasip ederse, nisanda isteme olacak.
kv adayım erkek arkadaşımı bir mağazaya götürmüş yemek takımı +tencere seti +çatal bıçak seti +kahvati seti bakmışlar. bir kaç şey beğenmişler. erkek arkadaşım da fotoğraflarını attı. yarın erkek arkadaşıma beni de almasını benim beğenmemi, takımları alacağını söylemiş.
ben o gün çalışıyordum onlarla gidemedim. ertesi günü gittik beğendik.
birkaç güne de hep beraber gidip alacağız.
bu tarz şeyleri benim bildiğim kız tarafı alır ama böyle olunca da almayın demedim.
nevresim vs. alıyorum ben de yavaş yavaş, erkek arkadaşıma demiş yeni çok aldım ben senin çeyizine çok beğendiği olursa alsın ama almak için masraf etmesin sırf demiş.
ben de bunları almak için para biriktirmeye uğraşıyordum. sizce ben mi alsam yemek tk vs. bu tarz şeyleri?
böyle böyle tamamlarız çoğu şeyinizi demiş. gerdanlık bakmışlar. beğendiklerini bana yolladı. onları da seçmeye gidicez istemeye yakın.
sizin fikirleriniz neler kızlar ?
aslında benim de çekindiğim o ilerde laf olması. ama daha istemeye de düğüne de var. şimdiden almak isteyen onlar. hiç konusu geçmedi kim alır naparız diye. ben de tamam dedimŞimdi böyle derler ve yaparlar yarın öbürgün bir tartışmada "babanın evinden ne getirdin ki çeyizine kadar biz aldık" derler...
Bu tarz şeyleri kızın almasından yanayım ben, illa alıcaz diyorlarsa ve senin alım gücün yoksa birşey diyemem...
düşünceli bir bayan sağ olsun :)Vay be.
Bi böyle kaynana bulamadık biz.
Neyimiz eksikti veya neyimiz fazlaydı bilemiyorum.
biraz ayıp etmiş o daVay arkadas benim kaynana istemeye bohca bile getirmedi kaldi ki yemek takimi
merhaba,
yaza düğünüm var allah nasip ederse, nisanda isteme olacak.
kv adayım erkek arkadaşımı bir mağazaya götürmüş yemek takımı +tencere seti +çatal bıçak seti +kahvati seti bakmışlar. bir kaç şey beğenmişler. erkek arkadaşım da fotoğraflarını attı. yarın erkek arkadaşıma beni de almasını benim beğenmemi, takımları alacağını söylemiş.
ben o gün çalışıyordum onlarla gidemedim. ertesi günü gittik beğendik.
birkaç güne de hep beraber gidip alacağız.
bu tarz şeyleri benim bildiğim kız tarafı alır ama böyle olunca da almayın demedim.
nevresim vs. alıyorum ben de yavaş yavaş, erkek arkadaşıma demiş yeni çok aldım ben senin çeyizine çok beğendiği olursa alsın ama almak için masraf etmesin sırf demiş.
ben de bunları almak için para biriktirmeye uğraşıyordum. sizce ben mi alsam yemek tk vs. bu tarz şeyleri?
böyle böyle tamamlarız çoğu şeyinizi demiş. gerdanlık bakmışlar. beğendiklerini bana yolladı. onları da seçmeye gidicez istemeye yakın.
sizin fikirleriniz neler kızlar ?
Vay arkadas benim kaynana istemeye bohca bile getirmedi kaldi ki yemek takimi
ben de mutfağı kendim alırım diye düşünüyordum. onun için birikim yapıyordum zaten. küçük küçük de alıyorum bir şeyler.Valla ben senin yerinde olsam aldırırdım :)))
Bırak alsınlar işte ne güzel. Ben eşimin ailesinden birşey göremedim ama herşeyi kendisi yaptı Allah razı olsun :) tabi bende kendi almam gerekenleri aldım..
yok bizle yaşamaz. kendinin dayalı döşeli 2 evi var zaten. bizim evimiz ayrı da umarım laf söz olmaz.Vardır onda bişey kızçeler ya sizle yaşayacaktr ya başına kalkacktr en uFak şeyde vardır yani bi nane kaynana kısmı ince düşünür herseyi ince hesaplar yapar kesinlikle kullncktr ama ne nasıl ne yönde ? Aman arkadaşm en iyisini alma normalni al ama sana düşeni kendin al güvenme bu tür masum kaynana düşünceli kaynana rollerine
olabilir, çok teşekkürlersende onların alacagı bir parçayı almanı tavsiye edeirim ,
şimdiden hayırlı olsun ,
ben de mutfağı kendim alırım diye düşünüyordum. onun için birikim yapıyordum zaten. küçük küçük de alıyorum bir şeyler.
avm ye gittiklerinde bakmışlar. ben de zaten bakıyordum. yine benim beğendiğim olucak onda sorun yokDikkat edin de evlenince evinize de karismasin. Tamam belki iyi niyetli ama senin zevklerin baska, arastirmak dolasip begenmek de hos ugraslar,bunu neden kendileri yapti ki.Aileler yardimci olmali sadece ben boyle dusunuyorum