KV ile çeyiz alışverişi

Çok mutlu oldum adına inan.
Umarım aranız hep böyle olur incinmezsiniz.
Almak istiyorsa alsın bırakın

alsınlar almasına da daha ortada fol yok yumurta yok isteme bile olmamış nisana kadar ki,m öle kim kala belki ayrılacaksınız ben olsam bu kadar içli dışlı olmazdım kendileri ile mesafe iyidir, önce bir isteme olsun sonra bakarız der geçerdim...

valla kız çeyizi diye birşey var tabak çanak vs kız alır
ben sözlendim gittim mağazadan beğendiklerimi herşeyimi aldım
tabak tencere seti kahvaltı seti bardak seti elektrikli ufak ev eşyaları
tost makinesi ekmek kızartma saç kurutma vs işte sonra gidip küçük eşyaları bile
aldım tarak tırnak makası ince detaylar yani çalışıyodum kimseye muhtaç değildim
oyüzden bu tarz şeylere erkek tarafının karışması bana göre değil he durum olmaz erkek
tarafıda çok zenin olur bilemem alınabilir tabiki birde kayınvalide gerçekten iyi niyetliyse:):)

isteme olayına çok takılmadık çünkü düğün tarihi belli :)

benim de planım böyleydi. erkek arkadaşıma da öyle diyodum hep. ben de çalışıyorum.
şimdi böyle oldu inşallah kötülük gelmez arkasından :)

Benim de böyle oldu, aynı gün 12 kişilik yemek takımı ve çbt aldık.
Üstelik ben ilk etapta misafir günlük diye ayırıp 2. takım almayacaktım. Kahvaltı takımı almayacaktım. Bu şekilde aldıkları çok şey oldu, zevklerimiz uyduğu için severek kullanıyorum. Bazılarını bana sorup aldı, bazılarını ben seçtim.
Biz bu alışverişe başladığımızda biz nişanlıydık, sizin için bu telaşa erken.
Ama olabilir, karşı tarafın niyetine bağlı.

Teşekkürler :)

tabi o kadar düşünmüş bir kenara fırlatmak ayıp olur :) iyi düşünmüşsünüz :)

Aynen canım belki dışardan biri evime geldiğinde bu paspası güzel görmüyor olabilir ama ben alıştım mesela ilk koyduğumda bende öyle düşünüyordum bazen yıkıyorum orası boş kalınca ben garipsemeye başladım.

Ya gelin kaynana ilişkisi çok garip ben çok tartıştım kv ile annem vefat etmeden önce hep dedi kızım bak çok asisin o kadın uzakta yapma böyle diye şimdi kv annem oldu resmen geçen eşimle tartıştık ben de aradım ağlayarak anne al artık oğlunu başımdan çok yoruldum boşanıcam dedim kadın tadı eşimi bir ton laf etti sana hakkımı helal etmem o kızı üzmeyeceksin diye ben bile şok oldum :)

maşallah size ne güzel anne kız olmuşsunuz :) allah huzurunuzu kaçırmasın :)

Sen de biriktirdiğin parayla beyaz eşyalarını al en güzelinden,ne bileyim yemek yapma Makinesi al,kurutma makinesi al,güzel bi fritöz al.Bunlar benim fikirlerim ,en iyisini sen bilirsin :)

.Alma desen de bi dert kayınvalideye.

Konuşacaksa bulur zaten konuşacak şey.Allah sonuna kadar hayırlı etsin ilişkinizi

Doğru söylüyorsun, amin teşekkürler :)

Bizde böyle bir gelin bulamadık gelin hanım aldığımız herşeye ağız büktü şu var dedik hayır hayır herkes kv ve ailesine laf söylüyor.gelinlerin hiç hatası yok sanki. Allah herşeyin en hayırlısınıversin gelininde kv ninde

Amin amin iki tarafın da tavrı çok önemli tabiki

Rabbim hep boyle iyi niyetli kılsın kv ni insallah ☺ sende paranla bulaşık makinesi,ocak,halı falan alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…